SummerCarsParty Katowice 24 wrzesień
-
[quote="sid"]
$iemi z racji że już ma bileciki nie jest wzięty pod uwagę biletów, natomiast jest wzięty pod uwagę na na wjazd do sektoru FCP <!-- s:) -->[/quote]wszystko się zgadza dzieki [b]sid[/b]
-
[b][i][center]Sytuacja opanowana <!-- s:D --> 24 jedziemy na SCP ![/center][/i][/b]
Pozdrawiam
sid -
no i GIT :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
No to super, że się udało wszystko pozałatwiać - a pytanie do ogółu - zakładamy koszulki klubowe na imprezę?
-
SID
chciałem na forum serdecznie przeprosić że nie dokonałem przelewu do soboty
moge sie tylko wytłumaczyć remontem i tym że właśnie skończyłem składnaie biurka pod kompa stacjonarnego i kompa wkońcu poskładałem aby mógł działać i właśnie biore sie za przelewy , z komóry z malutkimi literkami na ekranie cieżko mi idą przelewytak że przepraszam i już sie poprawiam pieniażki zaraz przelewam i zakupuje cuksy na przeprosiny
[quote="Pulstar"]No to super, że się udało wszystko pozałatwiać - a pytanie do ogółu - zakładamy koszulki klubowe na imprezę?[/quote]
wypadałoby <!-- s;) -->
-
[quote="Pulstar"]....zakładamy koszulki klubowe na imprezę?[/quote]
Flaga bedzie to i koszulki klubowe musza byc <!-- s:) -->
-
[b]sid[/b] Dobra robota :hurra: Do zobaczenia na SCP <!-- s:D -->
-
Teraz pytanie natury organizacyjnej, na którą umawiamy się na miejscu, o której wyjazd z kraka oraz jaką trasą jedziemy (ostatnia była nieco pechowa...)?
-
Jadę, oczywiście, że jadę, dzięki SID za rezerwację!
Zaraz przelewam kasę na konto klubowe (wybaczcie opóźnienie).
-
W kwestii organizacyjnej.
-
Na teren imprezy można wjechać z własnymi kanapkami, czipsami, pizzą czy innymi produktami spożywczymi.
-
Nie wolno rozpalać swoich grilli !!! Na terenie imprezy będzie co i gdzie ciepłego przekąsić !
-
Kategorycznie [b]nie można[/b] wnosić/wwozić alkoholu na teren lotniska. W przeciwnym wypadku można w ogóle nie wjechać na imprezę !
Pozdrawiam
sid -
-
O której otwierają bramy dla wjeżdżających ??
-
[quote="Siemi"]O której otwierają bramy dla wjeżdżających ??[/quote]
Od 8
Pozdrawiam
sid -
Czy ktoś ma dokładny namiar, gdzie to jest? Chodzi o lotnisko aeroklubu?
[url=http://mapy.google.pl/maps?q=50.235403,19.028442&ll=50.238065,19.034457&spn=0.014767,0.038581&sll=50.1564,19.489555&sspn=0.1835,0.93067&num=1&t=h&vpsrc=6&dirflg=t&z=15]Katoliwce lotnisko Muchowiec[/url]
-
Tak to chyba właśnie tam
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"][quote="Siemi"]O której otwierają bramy dla wjeżdżających ??[/quote]
Od 8 :-)[/quote]
moglibyśmy umówić się np o 7.15 gdzieś w okolicy
-
[quote="Siemi"][quote="sid"][quote="Siemi"]O której otwierają bramy dla wjeżdżających ??[/quote]
Od 8 :-)[/quote]
moglibyśmy umówić się np o 7.15 gdzieś w okolicy[/quote]
To by oznaczało wyjazd o 6 rano z Krakowa.. zbójecka pora.
-
No to ja z Łodzi będę musiał wyjechać przed 5 <!-- s:P -->
-
w sobote to ja spie do 8 <!-- s:P -->
-
Lotnisko Muchowiec jest obok centrum handlowego 3 Stawy / Katowice - jeśli byliście tam kiedyś na spocie to byliście o rzut beretem od lotniska (o ile to można nazwać lotniskiem) - wjeżdża się tam tą samą drogą co do hipermarketu więc jakby coś trzeba było do konsumpcji to "skok przez płot" z lotniska i już się kupuje co dusza zapragnie :najszczesliwszy: <!-- s:najszczesliwszy: -->
-
[b]Ja i $iem[/b]i chcemy tak być koło 7-7:15 w okolicy , żeby zjeść jeszcze jakieś śniadanie zdrzemnąć się i przygotować do zabawy he he.
[b]SID[/b] będziesz tak rano bo bez Ciebie i biletów nie wjedziemy , no może[b] $iemi[/b] wjedzie bo jak zwykle musiał se sam kupić bilety , zawsze się wyłamie Nygus jeden :rotfl: :hyhy: <!-- s:hyhy: -->