SummerCarsParty Katowice 24 wrzesień
-
I wiem już wszystko.
Jako że ja rezerwowałem to ja muszę kupić bilety.
Bilet kierowca + pojazd = 15zł
Bilet dla pasażerki/a = 10 złZapytałem się Prezesostwa jak rozwiążemy sprawy finansowe czy wpłacamy wszystko na konto klubowe i potem z niego przelewamy pieniążki czy na moje i ja już dalej sprawę prowadzę. Póki nie mam odpowiedzi od Wojtasa proszę nic jeszcze nie wpłacać
Pozdrawiam
sid -
[quote="enemik"]maniiego nie bedzie to bede po jego terytorium grasował [/quote]
wpadlbys na jakie piffko kiedy przjazdem...
[b]sid[/b] dobra robota!!!!!
-
Uwaga Uwaga, po rozmowach wagi klubowej <!-- s:D --> Pieniążki trzeba wpłacać na konto klubowe. W tytule przelewu proszę podać nick + dopisek osoba towarzysząca ( jak jest ) oraz dopisek SCP
[center][color=#0000FF][b][i]Numer konta klubowego FCP: [/i][/b]
Wojtek Kaźmierczak
ul.Wiślana 25
78-200 Białogard50-1020-5558-1111-1397-1400-0015 [/color][/center]
Pozdrawiam
sid -
[b]sid[/b] trochę namieszałem :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->
już w zeszłym tygodniu zamówiłem bilety dla mnie dziewczyny i koleżki.
Myślałem ze bilety kupujemy indywidualnie pomimo zarezerwowanego sektora -
[quote="Siemi"][b]sid[/b] trochę namieszałem :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->
już w zeszłym tygodniu zamówiłem bilety dla mnie dziewczyny i koleżki.
Myślałem ze bilety kupujemy indywidualnie pomimo zarezerwowanego sektora[/quote]Aż tak bardzo nie namieszałeś Ważne że masz bilet
Pozdrawiam
sid -
ok czyli po prostu zamawiajcie bilety o moja paczkę mniej czyli 3 mam+ wjazd
-
[b]sid[/b] Jedno pytanko jak bedzie wyglądał odbiór biletu jak prześle kase na konto klubowe :?: <!-- s:?: -->
-
[b]Scobel89[/b], ja pojade i je odbiore, bede rozdawal przed wjazdem ... spotkamy sie o ustalonej porze i rozdam przed impreza
-
Mój przelew właśnie poszedł.
-
A mój przelew pofrunął jako drugi :super: <!-- s:super: -->
-
mój przelew też poszedł <!-- s:) -->
-
dziś przyszły bileciki do mnie <!-- s:D -->
-
Wszystkich zainteresowanych prosiłbym o wpłaty tak do soboty włącznie
Pozdrawiam
sid -
Przelew został już zrealizowany :super: <!-- s:super: -->
-
Właśnie wysłał i ja przelew :padam: <!-- s:padam: -->
Pozdrowionka :hyhy:
venomk -
[quote="SCP"]WAŻNA INFORMACJA DLA KLUBÓW MOTORYZACYJNYCH:
Z dniem jutrzejszym tj. 10 WRZEŚNIA kończymy możliwość rezerwacji sektorów dla klubów na imprezę Mobil1 Summer Cars Party !!!
Macie czas do jutra -tylko do godziny17:00 !!! Zapraszamy <!-- s:) --> /Anja[/quote]Prosiłbym w takim razie do max 15:00 w sobote 10.09.2011 wpłacić pieniążki na konto
Pozdrawiam
sid -
Mój przelew poszedł dziś rano. Nie wiem kiedy będzie zaksięgowany na koncie klubowym więc proszę o wyrozumiałość
-
No i kupa Drodzy mili.... do 17:00 mieliśmy czas rejestracji a ja nie dostałem pieniążków na zakup biletów ( z konta klubowego ), próbuję wynegocjować przedłużenie terminu zapłaty u organizatorów.
Pozdrawiam
sid -
Mam nadzieje że udało mi się opanować sytuację, zapłaciłem za wszystkie miejsca z listy z własnych środków <!-- s;) -->
Przelewy poszły, informacje do organizatorów. Czekam na odpowiedź - bądźmy w dobrej myśli że jeszcze pomimo poślizgu nas przyjmą Jak tylko dostane odpowiedź od organizatorów powiadomię Was
Lista :
- Wojtas
- Loni
- Manii + Dorotka
- Elek + Karolcia
- szturmanKRK + żona
- sid + osoba towarzysząca
- MirekS + Donia
- zlloty
- DJ MŁODY
- Scobel89
- Pulstar + Barbara
- Venomk + Kasia
- Cysiu + osoba towarzysząca
$iemi z racji że już ma bileciki nie jest wzięty pod uwagę biletów, natomiast jest wzięty pod uwagę na na wjazd do sektoru FCP
Pozdrawiam
sid -
Mam nadzieje ze to osoby ktore zadeklarowaly sie byc i prosily o zakup biletow i byly swiadome kosztow zjawia sie na zlocie i odbiora bilety.
[b]sid[/b], dzieki za zalatwienie sprawy :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->