SummerCarsParty Katowice 24 wrzesień
-
Dopisuje się do listy <!-- s:) --> Sprawdziłem w grafiku jak pracuje, w ten dzień wypada mi nocka. Jak do tego czasu się nic nie zmieni to bede w 100%
- Wojtas
- Loni
- Manii + Dorotka
- Elek + Karolcia
- szturmanKRK
- Bagsiu
- sid
- MirekS + Donia
- ??? zlloty
- $iemi
- DJ MŁODY :?: mam nadzieje że mi nic nie wypadnie :kwasny:
- Scobel89
-
ktos robi rezerwacje ??
-
I jest lipa;( ze mna;( 24 września mam egazmin na Agh w Krakowie i nie wiem jeszcze na ktora godzine on jest;(
-
- Wojtas
- Loni
- Manii + Dorotka
- Elek + Karolcia
- szturmanKRK
- Bagsiu
- sid
- MirekS + Donia
- ??? zlloty
- $iemi
- DJ MŁODY :?: mam nadzieje że mi nic nie wypadnie :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
- Scobel89
- Pulstar + Barbara
-
- Wojtas
- Loni
- Manii + Dorotka
- Elek + Karolcia
- szturmanKRK
- Bagsiu
- sid
- MirekS + Donia
- ??? zlloty
- $iemi + $yska + Maya
- Scobel89
- Pulstar + Barbara
- Venomk + Kasia
-
[quote="Siemi"][/quote]
A ty Urwisie :szok: , tak mnie wpisać , no i teraz nie mam wyjścia musimy jechać :padam: <!-- s:padam: -->
Wpisał bym się sam ale dzięki -
- Wojtas
- Loni
- Manii + Dorotka
- Elek + Karolcia
- szturmanKRK
- sid
- MirekS + Donia
- ??? zlloty
- $iemi + $yska + Maya
- Scobel89
- Pulstar + Barbara
- Venomk + Kasia
Rezerwacje miejsca dla klubu robię Ja przez formularz na stronie SCP
Pozdrawiam
sid -
[b]sid[/b] jak już zaklepiesz daj znać <!-- s:D -->
[b]venomk[/b] jak nie chcesz nie musisz jechać a Katarzynę i tak zabierzemy
-
Dzisiaj około 2 w nocy będę rezerwował miejsca
Pozdrawiam
sid -
[b]sid Ty[/b] to masz naprawdę kłopoty z snem ... :-), a przyjęło się, że tylko starsi ludzie po nocach nie śpią.
-
[quote="Siemi"]
[b]venomk[/b] jak nie chcesz nie musisz jechać a Katarzynę i tak zabierzemy <!-- s:P -->[/quote][b]$iemi[/b] - a ja Kasi samej nie puszczę :cwaniak: .
[b]sid [/b] ty to masz zdrowie druga w nocy , jakbyś potrzebował pomocy to chętnie pomożemy
-
UWAGA UWAGA
Zarejestrowałem klubik 13 samochodów + 8 pasażerów ( osób pieszych - może ja też z kimś przyjadę ).
[quote="Summer Cars Party 2011"]Witam,
Potwierdzamy złożenie rezerwacji na SCP 2011.Proszę czekac na informacje dotyczące dalszej procedury rejestracji.
W razie braku kontaktu (do 3dni) prosimy o maila pod adres:
<a href="mailto:sylwia@extomusic.com">sylwia@extomusic.com</a><!-- e --> lub kontakt pod numerem telefonu:
883 200 202 Sylwia Andrzejewska.Dziękujemy
Do zobaczenia na Muchowcu 24 września[/quote]Czekam na kolejne informacje od nich
Pozdrawiam
sid -
MirekS - zaczynam podejrzewać że jestem nietoperzem <!-- s:D -->
venomk - jak będę coś wiedział więcej chętnie poproszę o pomocPozdrawiam
sid -
Zupełnie zapomniałem o tym zlocie i dopiero dzisiaj dopatrzyłem się, że zrobiliście rezerwacje. Dałoby radę jeszcze mnie dopisać, żebym też miał rezerwację??
-
[b]Cysiu[/b] nie ma problemu zadzwonię do nich jutro i jeszcze Cię dopiszemy, sam czy z osobą towarzyszącą ?
[b]anubis[/b] O to też będę pytał. Wiadomo że wjazd jest płatny i to nie ulga wątpliwości, natomiast jeżeli chcesz jechać to te parę groszy na wjazd trzeba dać. Ale jak będę do nich jutro dzwonił to dopytam o wszystkie szczegóły i Wam przekażę
Pozdrawiam
sid -
Pojadę z osobą towarzyszącą Także jeżeli można to proszę o dopisanie mnie <!-- s:) -->
-
ja oczywiście też jadę z osobą towarzyszącą (żonką), jak już pisałem we wcześniejszych postach i mam nadzieje że nic mi do tego czasu nie wypadnie bo wrzesień to u mnie miesiąc imprez rodzinnych (urodziny, itp) <!-- s;) -->
-
[quote="szturmanKRK"]ja oczywiście też jadę z osobą towarzyszącą (żonką), jak już pisałem we wcześniejszych postach i mam nadzieje że nic mi do tego czasu nie wypadnie bo wrzesień to u mnie miesiąc imprez rodzinnych (urodziny, itp) <!-- s;) -->[/quote]
Ooo widzisz, to żonce też domówimy miejsca bo na ostatniej liście jej nie było
Pozdrawiam
sid -
Tak wygląda lista ponownie wysłana do organizatora, do wieczorka powinienem otrzymać maila z dalszymi instrukcjami co/jak i kiedy
- Wojtas
- Loni
- Manii + Dorotka
- Elek + Karolcia
- szturmanKRK + żona
- sid + osoba towarzysząca
- MirekS + Donia
- ??? zlloty
- $iemi + $yska + Maya
- DJ MŁODY mam nadzieje że mi nic nie wypadnie
- Scobel89
- Pulstar + Barbara