SummerCarsParty Katowice 24 wrzesień
-
To życzę Wam dobrej zabawy i czekamy na relację :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[quote="zlloty"]Czy ktoś ma dokładny namiar, gdzie to jest? Chodzi o lotnisko aeroklubu?
[url=http://mapy.google.pl/maps?q=50.235403,19.028442&ll=50.238065,19.034457&spn=0.014767,0.038581&sll=50.1564,19.489555&sspn=0.1835,0.93067&num=1&t=h&vpsrc=6&dirflg=t&z=15]Katoliwce lotnisko Muchowiec[/url][/quote]
Za pracitcerem skręczasz w prawo jadąc A4 od strony Krakowa, następnie na światłach w prawo i do końca ulicą zza realem i na końcu ulicy w lewo.
-
Hmm z tą porą to dość wcześnie ...
-
No właśnie nie za wcześnie??? <!-- s;) -->
-
Też bym chętnie pojechał , ale nie chce mi się tak daleko jechać <!-- s:( -->
-
Ja bym proponował tak 9 z kraka co [b]Wy[/b] na to?
-
wzorem poprzednich lat chyba lepiej wczesniej bo pozniej jest kolejka do wjazdu taka 2-godzinna wiec trzeba przemyslec sprawe
-
Ja sie dostosuję jakkolwiek bądź (acz manii słusznie sugeruje, by nie być za późno).
-
[b]Lista uczestników SCP[/b]
- Wojtas - 15 zł
- Loni - 15 zł
- Manii + Dorotka - 25zł
- Elek + Karolcia - 25 zł
- szturmanKRK + żona -25 zł
- sid + osoba towarzysząca -25 zł
- MirekS + Donia -25 zł
- zlloty - 15 zł
- DJ MŁODY -15 zł
- Scobel89 - 15 zł
- Pulstar + Barbara -25 zł
- Venomk + Kasia -25 zł
- Cysiu + osoba towarzysząca -10 zł (tylko os. towarzysząca)
-
ps. [b]Sid[/b] ile mamy zapłaconych samochodów??? Bo może ktoś jeszcze jest chętny jak są wolne miejsca??? Na razie jest 12 szt + $iemi i Cysiu (mają własne bilety ?) <!-- s:) -->
-
[quote="Loni"]ps. [b]Sid[/b] ile mamy zapłaconych samochodów??? Bo może ktoś jeszcze jest chętny jak są wolne miejsca??? Na razie jest 12 szt + $iemi i Cysiu (mają własne bilety ?) <!-- s:) -->[/quote]
13 aut + 8 osób towarzyszących, nie wiedziałem że Cysiu też sam kupił bilety :zdziwko:
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"][quote="Loni"]ps. [b]Sid[/b] ile mamy zapłaconych samochodów??? Bo może ktoś jeszcze jest chętny jak są wolne miejsca??? Na razie jest 12 szt + $iemi i Cysiu (mają własne bilety ?) <!-- s:) -->[/quote]
13 aut + 8 osób towarzyszących, nie wiedziałem że Cysiu też sam kupił bilety :zdziwko: [/quote]
hm... no tak mi sie wydaje bo wpłate od Cysia mam 10 zł za os. towarzyszącą :niepewny: -
[quote="Loni"]13. Cysiu + osoba towarzysząca -10 zł (tylko os. towarzysząca)[/quote]
Za mnie miał zapłacić Wojtas, bo był mi winien kasiorkę... (15zł).
-
$iemi też chce na listę :cwaniak: mam bilety <!-- s:D --> jadę ja i moja kobieta niestety maya zrezygnował w razie czego mam jedną wejściówkę do oddania za free.
Co do pory wjazdu hmmm wiecie raz ze kolejka nawet o 7 rano może być dwa ze trzeba staną coś tam umyć szybki rozłożyć się itd :hyhy: -
[b]Lista uczestników na Mobil 1 Summer Cars Party 2011[/b]
1. Wojtas 2. Loni 3. Manii + Dorotka 4. Elek + Karolcia 5. szturmanKRK + żona 6. sid + osoba towarzysząca 7. MirekS + Donia 8. zlloty + osoba towarzysząca 9. $iemi + $yska 10. DJ MŁODY 11. Scobel89 12. Pulstar + Barbara 13. Venomk + Kasia 14. Cysiu + osoba towarzysząca
[color=#008000][b]I teraz parę cennych informacji <!-- s:) -->[/b] [/color]
[b][color=#FF0000]Wojtas[/color][/b], prowadzony przez Krzysia H. , mnie oraz dodzwonienia się do firmy budowlanej -> odebrał bileciki. Do każdego bileciku mamy jeszcze po drobnym upominku .
Dla posiadaczy bilecików, będzie specjalna bramka przyspieszająca wjazd. Jednakowoż poddaje pod pomysł aby być w Katowicach gdzieś wcześniej, zebrać się w kupie i tak chwilkę przed 8 już tam być.
Każde autko które będzie w sektorze FCP, dostanie za laminowaną kartke formatu A4 z logiem FCP, którą w zasadzie można gdzieś umieścić/przykleić - gdyby ktoś jeszcze chciał kupić bilet dla osoby towarzyszącej w cenie niższej ( a za taką kupowałem dla ogółu ) to na imprezie powoła się na klub.
Przed wjazdem sprawdzane będzie autko ( w szczególności bagażnik ) czy nie wwozi się alkoholu, nie przemyca się kogoś na waleta. Może to skutkować wykluczeniem z imprezy ! Prosiłbym również o zostawienie w domach siekier/kastetów/granatów/piły łańcuchowej, gdyż z takim ekwipunkiem na imprezę również nie wjedziemy.
Jak już pisałem wcześniej nie ma możliwości rozpalenia swoich grilli. Można za to wwieźć swoje papu
Mapa sektorów dla klubów ( a ponoć w tegorocznej edycji trochę klubów będzie ) ma zostać zaprezentowana w przyszłym tygodniu.
@[b]anubis[/b] - przy zakupie biletów nie wypowiedziałeś się na 100% czy jedziesz, wiec nie byłeś wzięty pod uwagę. Nie wiem czy w sektorze znajdzie się dodatkowe miejsce, zważywszy że możemy być gdzieś "upchani". Sprawa rozbija się również o bilety wjazdu. Nie chciałbym mącić znowu organizatorom, którym już co nieco namieszałem
A no i trzymamy kciuki za Cysia
@[b]$iemi[/b] -> [b]zlloty[/b] chce jedną wejściówkę dla osoby towarzyszącej kupić, także możecie się dogadać
Pozdrawiam
sid -
Szkoda, że nikt z bliższej okolicy nie leci bo bym chętnie się zabrał na doczepkę, niestety sam nie jestem w stanie prowadzić po operacji <!-- s:( -->
ale mam nadzieję, że przywieziecie mnóstwo fotek i jakieś osiągnięcia 3ymam kciuki! :zdrowko: -
[b]Cysiu[/b] ma zaplacone, bylem jego dluznikiem i dogadalismy sie w sprawie platnosci za bilet takze wszystko jasne i prosze Cysia nie stresowac <!-- s:P -->
[b]Sid[/b] jeszcze raz dzieki za pomoc :zdrowko: i za zamieszczenie opisu ...
tak jak napisal [b]Sid[/b] bedzie szybka bramka wjazdowa dla tych co maja bilety takze sie nie stresowac ... start imprezy jest o godzienie :!: takze nie ma co sie spieszyc
[b]Sid[/b] jezeli jedziesz wczesnie rano (nie wiem o ktorej bede mogl dotrzec) to mozemy sie dogadac bo ja w poniedzialek (19.09) bede w KR to moge przekazac Tobie wszystko co otrzymalem od milej pani w Extomusic Agency zeby np. [b]Venom[/b] mogl wjechac i kimnac sie przed impreza bo pewnie chlopaki wyjada o 3-4 z wawy :szok:
jak cos to dzwon do mnie to sie dogadamy
-
[quote="Wojtas"] zeby np. [b]Venom[/b] mogl wjechac i kimnac sie przed impreza bo pewnie chlopaki wyjada o 3-4 z wawy :szok: <!-- s:szok: -->
jak cos to dzwon do mnie to sie dogadamy [/quote]Właśnie taki mamy zamiar gdzieś 3-4 Rano wyjechać , mam nadzieję że tym razem nie pobłądzimy he he he
Także super by było jakbyście się wcześniej jakoś zjawili , albo prześlijcie nam bilety my będziemy z samego Rańca .
Pozdrówka
venomk -
Jeśli chodzi o mnie to każda pora mi pasóje Wkońcu mam niecałe 1.5km do lotniska (Muchowiec) :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="Cysiu"][quote="Loni"]13. Cysiu + osoba towarzysząca -10 zł (tylko os. towarzysząca)[/quote]
Za mnie miał zapłacić Wojtas, bo był mi winien kasiorkę... (15zł).[/quote]
aaaa no to wszystko jasne więc normalnie jesteś liczony <!-- s:) -->