SummerCarsParty Katowice 24 wrzesień
-
Wobec tego, że się spotykamy na SCP już niedługo bardzo bym prosił [b]Loni[/b] o zabranie kubeczków na które już nie mogę się doczekać a osoby takie jak: [i]Mlodyelek, sid, MirekS[/i] o nagranie mi na płytki kompaktowe lub dvd najfajniejszych zdjęć ze zlotu w Sulejowie - jeśli to oczywiście nie stanowi problemu . Oczywiście za płytki zapłacę jak się zobaczymy :padam: <!-- s:padam: -->
-
Siemanko , jeszcze do wczoraj wszystko się układało ale dziś niestety wszystko runęło :przestraszony: <!-- s:przestraszony: --> i z powodów osobistych muszę niestety zrezygnować z mojego udziału w Summer Cars Party.
Więc proszę o wykreślenie mnie z listy , bilety przekazuje koledze [b]$iemi[/b] , który ma co do nich jakieś Plany więc się nie zmarnują.
Przykro mi że nie zobaczę się z wami bo liczyłem na to , ale niestety takie jest życie
Pozdrawiam i życzę wam miłej zabawy !!!!
venomk -
Venomk, venomk, szkoda, wielka szkoda.. <!-- s:( -->
Czy ktoś wie, jak będą wyglądać wyścigi na 1/4 mili? Dostęp będą mieli wybrani, czy każdy? Bo ja bym chciał Sidowi wyzwanie rzucić
-
[quote="zlloty"]
Czy ktoś wie, jak będą wyglądać wyścigi na 1/4 mili? Dostęp będą mieli wybrani, czy każdy? Bo ja bym chciał Sidowi wyzwanie rzucić :>[/quote]Uuu venomk :zalamany: <!-- s:zalamany: --> szkoda...
zlloty jak będą wyścigi kosiarek to może wtedy wystartuje hahaha
Po dość szybkim spocie w Krakowie z Wojtasem, w dość bezpiecznym miejscu, odebrałem bileciki
Pozdrawiam
sid -
Uuuuu no wielka szkoda venomk że Was z Kasią nie bedzie <!-- s:( -->
-
[quote="Pulstar"]osoby takie jak: [i]Mlodyelek, sid, MirekS[/i] o nagranie mi na płytki kompaktowe lub dvd najfajniejszych zdjęć ze zlotu w Sulejowie[/quote]
Ok nagram.
-
to gdzie i o której sie spotykamy
-
[quote="sid"]
zlloty jak będą wyścigi kosiarek to może wtedy wystartuje <!-- s:P --> hahaha
[/quote]Kosiarki to są trzycylindrowe, my mamy legendarne eMPeTrzy.. tfiu, eMPeI!
-
Siemka!!! Dawno mnie nie było,ale już jestem i piszę. <!-- s;) -->
Ps. Pulstar!!! Płytkę ci nagram z czystą przyjemnością.Pozdrawiamy Basię.
Nie było mnie dłuższą chwilkę,bo Karolcie miałem szpitalu przez tydzień,ale jest wszystko w porządku.Więc mogę spokojnie siąść na forum i pisać :hurra:
To o której ten wyjazd??? -
A ja sobie z przyjemnością pozgrywałbym te płytki na lapka Jeżeli pozwolicie koledzy <!-- s:) -->
-
[b]Mlodyelek[/b] masz bilety ??
-
siema wszystkim, ten wypad to jest w sobotę czy niedzielę ???
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 20-09-2011, 15:53[/i] ][/size]
Już doczytałem, w sobotę to się piszemy z żonką <!-- s:) --> ma ktoś wolne bilety?? widziałem,że sid coś pisał, że może komuś kopsnąć. I jeszcze o której wyjazd planujecie ?? może manii byś razem wystartował z nami, bo my prawdopodobnie z Zatora będziemy startować. !!! -
[b]pluszak[/b], wsadz za przednia szybe kartke A4 z napisaem Fabia Club Polska i bedziesz mogl po nizszych cenach tj 15 zeta za auto i siebie i 10 zeta za pasazera
-
dzięki za wsparcie, tak zrobię i się będziemy widzieć na SCP
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 20-09-2011, 16:05[/i] ][/size]
wojtas, pisałem do Loni aby zabrała kubeczki fabii - dzięki -
Siemi biletów nie mam bo Sid ma wszystkie . A czemu pytasz?? <!-- s;) -->
-
spoko Elek, na miejscu sobie zakupię, myślałem że ktoś zrezygnował i są jakieś wolne bilety;
-
Nasze bilety są bezpieczne u Sida <!-- s:) -->
-
[b]sid[/b] otrzymal bilety ode mnie w 1 z bezpieczniejszych miejsc w KR <!-- s:) -->
-
To że bilety można kupić po cenie promocyjnej to wiadomo, nie wiem tylko jak z wjazdem na sektor czy będzie miejsce. Chyba że za venomk'a :niepewny: <!-- s:niepewny: --> ?
Pozdrawiam
sid -
Myślę, że czas dokonać jakiś ustaleń, kto o której jedzie.
Proponuję jechać z Krakowa i okolic w dwóch grupach.
Pierwsza grupa pod przewodem Sida jedzie tak, by dojechać na 8 rano z biletami. (start 7:45 z Krakowa)
Druga grupa wedle uznania, najlepiej żeby dojechać na 10-10:30 (start o 9 z Krakowa).
Miejscem spotkania może być parking przy Volvo na skrzyżowaniu Opolskiej i Łokietka.
Może być?