[F1] Zderzaki - temat zbiorczy
-
fajne tzw plaster miodu - po prostu miodzio <!-- s -->
dostępne tylko w czechach lub niemczech ( zgodnie z logo które masz na obrazku )
popytaj w wiekszych firmach tuningowych - wyślij e-maila z zapytaniem
RS - aby wygladał jak tysiące innych fabek :]
-
wlasnie nie chcialem zmieniac zderzaka mysle o tych kratkach i takim samym grillu na razie pytam szukam.... :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
-
Mi tez przypadly do gustu Sam bym chetnie takie wzial. pod warunkiem, ze nie beda kosztowac 300 zl <!-- s:P -->
-
nawet nawet tylko co z kratkami jak ktoś halogenków nie ma.
-
Fajne fajne, myslalem nawet nad tym ale tak jak pisałeś zapewne ich cena jest niestosowna co do produktu i taniej jest kupić taką siatkę wyjąć te kratki i przykleić siatkę do zderzaka i zaoszczędzasz 60% ceny a robota praktycznie taka sama <!-- s:) -->
-
[quote="Oskarus"]kupić taką siatkę wyjąć te kratki i przykleić siatkę do zderzaka i zaoszczędzasz 60% ceny a robota praktycznie taka sama[/quote]
nigdy nie bedzie toto co oryginal niestety tak ze poszukiwania trwaja...
-
kto ma jakis pomysl na tylny zderzak do sedana albo wie gdzie mozna kupic cos fanego
-
Próbowałem znaleźć odpowiedź, ale się nie udało, proszę wybaczyć i ew. usunąć post, jeśli jednak informacja taka już się pojawiła.
Otóż - czy do Fabii v. I pasuje przedni zderzak z Fabii v. I po liftingu?!
-
Pasuje bez problemu
-
a ja przy okazji zapytam czy do fabii kombi 2002 pasuje zderzak przedni od RSa?
-
Wszystkich Fabiach I przed i po lifcie zderzak jest ten sam i pasuje oczywiście mowa tylko o przednich zderzakach
-
OK dzięki za odp, chodzi mi tylko o przedni.
-
Witam,
Z tego co już przeczytałem w innym poście, wiem że zderzak przedni od Fabi v.1 po lifcie pasuje także do Fabii v.1.
Moja Fabia to I wersja, przed liftingiem.
Moje zapytanie brzmi: Czy przedni zderzak od fabii po lifcie będzie pasował do tylniego zderzaka w Fabii przed liftem ?
Czy wielkością wszystko do siebie będzie pasować, czy wkładając przedni zderzak po lifcie muszę też zmienić tylni, aby wszystko elegancko się komponowało?
Jeśli można prosić, to pomóżcie w miarę szybko, będę wdzięczny <!-- s:) --> -
Bedzię pasował. Zderzak tylni przed i po lifcie niczym się nie różni. To ten sam zderzak, więc wszystko będzie się zgrywało jak w orginale <!-- s:) -->
-
Dziękuję bardzo za pomoc <!-- s:) -->
-
odkopie temat <!-- s;) -->
przy montażu zderzaka RS-a do F1 [b]przed liftem [/b] należy wymienić ślizgi boczne trzymające na po-liftowe.
oraz kabelek od prawego halogena był za krótki
-
potwierdzam, slizgi to koszt 9,90 zł a kabelek to niestety we wlasnym zakresie
-
Witajcie.
Mianowicie, widziałem gdzieś Fabię z dokładką zderzaka z Leona Cupry. Czytałem, że trzeba jedynie odciąć zaczepy i wkręcić dokładkę na wkręty.
Moje pytanie brzmi następująco: Czy dokładka zderzaka pasuje od zwykłego Leona, czy też od innego samochodu ? Oczywiście w grę wchodzi cięcie oryginalnych zaczepów dokładki i wkręcenie go na wkręty.
-
temat był juz poruszany gdzies na forum. Ja swoją montuje w ten weekend <!-- s:D -->
-
Na zlocie chyba [b]siemi[/b] mówił, że nie pasuje trzeba co nie co przrabiać.