Witaj na forum Fabia Club Polska

Archiwum

Topic created · 4843 Posts · 428778 Views
  • Prędkość nie zabija lecz jej nagła utrata ……

• Witam wszystkich. Zamierzam zakupić fabie o następującym nr VIN
    [b]TMBJJ46Y474082632[/b]

Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc zinterpretować kod VIN?

Dziękuję.

• [quote="roberto_san"]Witam wszystkich. Zamierzam zakupić fabie o następującym nr VIN
    [b]TMBJJ46Y474082632[/b]

Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc zinterpretować kod VIN?

Dziękuję.[/quote]
    fabia classic combi, rok modelowy 2007, typ handlowy 6Y5114, silnik 1.4 TDI 70KM BNM, skrzynia biegów HCS

Produkcja na rynek Polski, wyposażenie w kolorze onyks (czerń), kolor Biel Candy F9E, data produkcji 5.10.2006r.

koła 5x14 z oponami 165/70/14, akumulator 61Ah 330A, ABS, centralny zamek, elektryczne szyby przód, 2 poduszki powietrzne, czujniki cofania, klimatyzacja półautomatyczna Climatic, komputer pokładowy,

wymieniłem takie podstawowe elementy z jakimi samochód opuścił fabryke

• Fabia Combi Classic, Poduszka kierowcy i pasażera, rok produkcji 2007, składany Mlada Boleslav

• Jak znam ASO, to Ci tego nie uwzględnią.
    Poza tym nie licz na, iż nawet jakby uwzględnili, że zrobią coś więcej niż poza odczyszczeniem tego miejsca i powtórnym pomalowaniem elementu.

• Dziękuję bardzo !!!!

• Pora na wiosenne porządki,
    wczoraj umyty Fabian z zewnątrz, dziś w środku jak nowy :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

• no ja juz od tygodnia jezdza fabka przygotowana do sezonu .. najpierw konkretne mycie myjka .. a potem na suchy lakier plun do polerwania itp sprawy 😄 kolejne woskowanie w pazdzierniku 😛 <!-- s:P -->

• Witam,

Poszukuję takie coś za pomocą którego podłącze podgrzewacz do wody w samochodzie.... Innymi słowy mówiąc - przejściówkę z wejścia zapalniczki na zwykłe gniazdko...
    Szukałem na allegro i niestety nie znalazłem - widziałem gotowe podgrzewacze do wody razem z przejściówką ale osobnej przejściówki niestety nie.
    Czy ktoś z was wie gdzie mogę coś takiego dostać ?

• Tak sobie pozwoliłem trochę prywaty ale w przededniu świąt i urodzin postanowiłem trochę się pochwalić .
    A może bardziej dowartościować, jak zwal tak zwal, po prostu czasem trzeba się pochwalić, mimo ze będzie krytyka ale jednak trzeba czasem iść pod prąd jak mawiają.

Miałem marzenie mieć Skodę i udało się! Mam!
    Mam marzenie mieć salon Skody... no i tu się pojawił problem bo ani kasy ani gruntu ale znalazłem sposób!
    Mam domowy salon Skody! Zdjęcia poniżej.

[img]http://www.skodascalemodels.hekko.pl/images/salon1.jpg[/img]

[img]http://www.skodascalemodels.hekko.pl/images/salon2.jpg[/img]

[img]http://www.skodascalemodels.hekko.pl/images/salon3.jpg[/img]

[img]http://www.skodascalemodels.hekko.pl/images/salon4.jpg[/img]

Warto mieć marzenia i je realizować w jakimś nawet minimalnym stopniu!

• nieźle 🆗 <!-- s🆗 -->
    czekam aż w salonach pojawi się ten model z 2 zdjęcia kolor żółty

• może wtedy będzie zmiana :]

bierz kasę z UNI i otwieraj salon :super:

• Piękna kolekcja ! 🆗 <!-- s🆗 -->
    Piękne jest również stwierdzenie, które napisałeś na końcu "Warto mieć marzenia (...)".
    Nie wolno zrażać się niepowodzeniami w dążeniu do swoich marzeń, w dążeniu do celu, w dążeniu do realizacji swoich pasji - każda kłoda pod nogami powinna być dla nas kolejną motywacją do dalszego działania ! (i stwierdzam to, po niezdanym egzaminie, na który przygotowywałem się prawie miesiąc 😕 ).
    P.S.
    Wszystkiego Najlepszego [b]zaber[/b] i jak najwięcej marzeń, bo gdy są marzenia to jest chęć do walki 😉 .

• [quote="zaber"]Mam marzenie mieć salon Skody... [/quote]
    jak coś to mam takie samo marzenie, może nawiążemy współpracę? 😄 <!-- s:D -->

świetna sprawa ten salon domowy 🙂

• [b]zaber[/b] gratuluję wytrwałości w dążeniu do celu.

• niezla kolekcja 🙂 gratsy 🙂 <!-- s:) -->

• Dzieki za slowa uznania.
    W zyciu czasem trzeba isc jakas droga, ja postawilem na taka a nie inna ze mam slabosc do Skody, moze dlatego ze to byl moj pierwszy samochod (105S) a moze dlatego ze mimo opinii wielu "fanow" motoryzacji ktorych komentarze czytam na forach to kawal dobrego auta.
    I tak sobie myslalem ze marzy mi sie Superb no ale jakos drogi i za duzy chyba dla mnie, ale mozna go miec inaczej! No i mam i to w kazdej wersji! Pieniadze nie sa tez wcale takie male bo kolekcja kosztuje ale jakos żona albo udaje albo sie przyzwyczaila ze jest zadowolona ze mam swoje takie a nie inne hobby.
    Moze ktos z Was tez zbiera modele samochodow?

• Wow brak słów 🙂 piękna kolekcja :super: tylko pozazdrościć wytrwałości w realizacji 🙂 świetna robota :padam: <!-- s:padam: -->

• gitarka nie ma to tamto :super: <!-- s:super: -->

• Ktos sie orientuje na temat gieldy, sklepu tuningowego w okolicach Ostravy (Czechy). W Polskich sklepach nie ma potrzebnych rzeczy :mur: i chce sie przejechac na zakupy :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

Log in to reply