Archiwum
-
[quote="bolo.ate"]nooo widac teraz najszczesliwszy czlowiek na FCP <!-- s:) --> gratulacje[/quote]
O taaaaak .
Dzięki wszystkim za gratulacje :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko:
-
Tak [b]Adaś[/b] 20 litrów ... tylko, że [b]Ty[/b] stawiasz na tuning, więc i się z tym liczysz. A [b]My[/b] Kowalscy nie.
-
No i kurde wygrali Niemcy.Niestety tu także zagrał sędzia. :zly: ..gdyby nie to byłaby dogrywka."gdzie grają dwie drużyny tam wygrywają Niemcy"..sprawdziło się mimo że Portugalia była lepsza tzn. grali ładniej i przeprowadzali akcje a Niemcy kontrowali.... <!-- s:( -->
-
A więc tak..Siedze sobie a tu nagle takie bydle mi po ścianie chodzi..No i Co tu robic uciekac trzeba :zdziwko: <!-- s:zdziwko: -->
A tak na serio zna sie ktos na pająkach?? Bo Chciałbym sie dowiedziec czy TO samiczka czy samiec.. Mam pare ptaszników ale reszta wiem jaka too płeć a tego kupiłem dosc dawno i do tej pory nie wiem..
Był kiedyś koles do ktorego sie wysyłało fotki podwozia i on oceniał ale coś nie mam do niego namiarów..
A to zdjęcie podwozia[url=http://img84.imageshack.us/my.php?image=dsc03877qi0.jpg][img]http://img84.imageshack.us/img84/2434/dsc03877qi0.th.jpg[/img][/url]
Jeżeli ktos wie to Prosze o Pomoc
-
Niby tak ale to ma byc ekonomiczne toczydlo jak mam ochote depnac to mam po to inne auto Bmw E46328 :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Ja pierdziele, jak bym coś takiego zobaczył to chyba bym padł. Kapciem to bym tego chyba nie zabił <!-- s:D -->
-
Ja moge pochwalić za to że sie bardzo dobrze trzyma drogi i ani razu mnie nie rzuciło nawet przy duzych przedkosciach przy ostrych manewrach..
-
[quote="koko"]HeHe a wiecie ze kiedyś Szwedzi zrobili testy w tunelu aerodynamicznym i wyszło im ,że brudny samochód stawia mniejszy opór niż czysty.......niezłe.....jaja! <!-- s:P -->[/quote]
Nic nowego. Do czystego bardziej się przyczepiają drobinki i to go spowalnia -
Czyli trzeba auto pastowac - najlepiej pasta z nano technologia :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Kapciem lepiej nie bo by za duzo flakow wylecialo i bys sobie kapcia zepsul :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
[b]Rostoff[/b], co Ty nam tu straszne rzeczy pokazujesz.. Chcesz zeby wszyscy pouciekali z forum ? -
[quote="wolfmk"]Rostoff[/quote] Chybas zapracowany jak mylisz <!-- s:P -->
[quote="wolfmk"]Chcesz zeby wszyscy pouciekali z forum ? [/quote]
Nie chce sie dowiedziec czy to samiec czy samiczka bo nie wiem co Jej/mu dokupić :] -
obkleić skórą rekina :padam: <!-- s:padam: -->
ponoć patent sprawdza się w lotnictwie i nie tylko podczas deszczu
a grzbietowa płetwa zintegrowana z anteną :rotfl: -
http://biznes.interia.pl/news/nie-daj-sie-drogiej-benzynie,1132025?source=rss<!-- m -->
Ktos chetny na kurs?
-
[quote]Chybas zapracowany jak mylisz <!-- s:P -->[/quote]
Ozesz qrcze :rotfl: :rotfl: Chyba masz racje - zapracowany :wstyd: :zawstydzony:
sorki.. -
[quote="Oskarus"]Chciałbym sie dowiedziec czy TO samiczka czy samiec[/quote]
Daj temu czemuś coś do jedzenia. Jak zjadł ..to on, jak zjadła to ona... :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
A tak na serio tez kiedyś miałe takie dziwne hobby.....hodowałem żółwie.W szczytowym okresie po pokoju biegało 14 sztuk ( a niektóre w terrariach). :najszczesliwszy:
Może tu coś znajdziesz.
http://pajaki.zwierzeta.eurocity.pl/ -
[quote="Oskarus"]Ja moge pochwalić za to że sie bardzo dobrze trzyma drogi i ani razu mnie nie rzuciło nawet przy duzych przedkosciach przy ostrych manewrach..[/quote]
zgadzam sie, tylko można by dodać, że tak do końca i w 100% nie koniecznie dotyczy to Fabki na kapciach 165/70/14 <!-- s:) --> -
Stacja Neste Kraków Jana Pawła ON 4,63 i -5gr jak płaci się kartą płatniczą <!-- s:) -->
-
Czy jest sens zakładać chlapacze na tył (względy praktyczne, wizualne i inne)? Ma ktoś? Bo byłem w sklepie się pytać to do przodu mają a na tył tylko na zamówienie bo nie schodzą.
-
Gratulacje dla Tatusia i dużo zdrowia Dziewczynom - jak widać grono miłośników FCP się poszerza <!-- s:) -->
-
Ja mam fabryczne z tyłu.Ups.... wydawało mi się ze w fabci I każda miała... :zdziwko: <!-- s:zdziwko: -->
Względy praktyczne to takie że trochę mniej się tył brudzi, ale tylko trochę. Za to względy estetyczne w/g mnie są ogromne, wygląda dużo lepiej.