Archiwum
-
Jeśli jest podanie to owszem jest jak mówisz, ale w tym przypadku nie było mowy o podaniu tylko o przypadkowym odbiciu.
-
Przypadkowe czy nie, teraz to już nie ma znaczenia - euro za nami.
-
Rano umyłem fabkę, a popołudniu lało i cała beee.
-
popatrzcie.
http://meczyk.pl/infusions/movie/movies.php?movie_id=23<!-- m --> Bramka Rogerahttp://meczyk.pl/infusions/movie/movies.php?movie_id=24 Karny ???
-
Na tych powtórkach najlepiej widac że takie przepychanki i "faule" są na porządku dziennym. Za lewandowskim austryjak ściagą w dół bąka i jest ok.
We wcześniejszym meczu Chorwacja - Niemcy było mnóstwo takich zajśc, sędzia wielokrotnie upominał i uspokajał zawodników, ale o karnym to pewnie nawet nie pomyślał żeby podyktowac -
[quote="Zygus"]widac że takie przepychanki i "faule" są na porządku dziennym[/quote]
I dlatego już wiemy napewno że sedzia bardzo chciał dać gola Austryjakom za niby spalony ( bo ja i kilku szpeców się z tym nie zgadzamy),To wymyślił powtórkę wolnego i zobaczył faul na Austryjaku nie widząć na Bąku i chyba Wasilewskim. -
Dzisiejszy remis włochów mnie nieco zaskoczył, chyba się mogą pożegnać z euro. Z grupy chyba wyjdzie holandia z francją.
-
Holandia idzie na mistrza!
Ale jaja.Jeżeli Holandia wygra z Rumunią to ma 9pkt.O drugim miejscu zadecyduje mecz Francja: Włochy.A teraz najepsze...jak będzie remis to wyjdą Włochy( taki sam bilans bramkowy, po -3) i UWAGA !!!! [b]mając 2pkt[/b]! ( wyższe miejsce w rankingu dla Włochów) :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
Lub Rumunia o ile przegra mniej niż 3 bramkami i też z 2 pkt. -
O ile w ogóle rumuni przegrają z holandią. Dziś zagrali dobry mecz i jeśli holandia trochę odpuści, to mogą nawet wygrać. A wtedy mecz francja - włochy o pietruszkę <!-- s:D -->
-
Osobiście typuję holandię na mistrza, szczególnie podobała mi się natychmiastowa odpowiedź na 3 -1 w wczorajszym meczu . Cóż mistrza i wicemistrza pokonała, reszta to już bajka <!-- s;) --> .
-
Rzeczywiście Holendrzy zagrali świetny mecz. Ale byly już takie przypadki, że drużyny w grupie grały świetnie, a później odpadały. Poza Holandią, ładnie prezentują się jeszcze Hiszpanie i portugalczycy, drużyny grające efektownie, do przodu.
-
We wtorek mialem dosyc grozny wypadek... Pekl drazek kierowniczy po prawej stronie... wywalilo mnie do rowu, na dachu bylem dwa razy i opralem sie bokiem o drzewo... Wywalilo tylko przednie poduszki, boczne nie zadzialaly... Mm naciagniety kregoslup, kolnierz na 2 miesiace... poobijany caly lewy bok... Poduszki z foteli nie wystrzelily...
Prowadze juz rozmowy z prawnikiem w sprwie odszkodowania od Skody...
[img]http://img180.imageshack.us/img180/5033/zdjcie000jyc7.jpg[/img]
Szkoda bo kochalem to autko... Przerzucam sie albo na Octaie 4x4 albo Superbe... Zobaczymy <!-- s;) -->
Narazie sie ciesze ze zyje Bardzo sie balem.. Dalej jestem caly w nerwach...
Powiem Wam, szanowni koledzy i kolezanki... Ze autko sie nawet za bardzo nie pogniotlo... Blacha dosyc bezpiecznie zrobiona... Tylko te popieprzone maski... Kluczyki wyjete, silnik dziala, paliwo, olej, plyn wspomagania i chlodniczy sie leje... Akmulator zeby odlaczyc potrzebne byly 2 łomy No i gdyby nie ten pekniety drazek i poduszki !! sic!!
-
Zdrowie najwazniejsze.. Fabia wkoncu chinska nie jest i 4 gwiazdki w zderzeniu zdobyla..
PS.
Jak to sie wogole stalo, ze znalazles sie na drzewie ?? -
szybkiego powrotu do zdrowia
" auto rzecz nabyta " -
[quote="wolfmk"]
PS.
Jak to sie wogole stalo, ze znalazles sie na drzewie ??[/quote][b]Yoogi: "Pekl drazek kierowniczy po prawej stronie... wywalilo mnie do rowu, na dachu bylem dwa razy i opralem sie bokiem o drzewo... "[/b]
Jak szybko jechałes?
-
wazne ze Ty zyjesz
szybkiebo powrotu do zdrowia -
krąząc po necie natrafilem na stronke Fabia Klub, poczatkowo myslalem że to jakaś pocżatkowa wersja strony FCP, ale patrzac na daty postow zrozumialem że sie myle.
chyba sie nikt nie obrazi jak podam link http://www.fabiaclub.pl/<!-- m --> , mysle że zawsze warto podpatrzeć jak inni sie radzą sobie ze swoimi autkami -
Najważniejsze ze z tobą wszystko OK
A co do poduszek bocznych jesteś pewien ze autko je miało chodzi mi o to ze jak autko kupione jako używane to rożnie mogło z tym być
Chyba ze jesteś I właścicielem to zmienia to postać rzeczyPS dziwna sprawa z tym drążkiem żeby tak po prostu pękł ?
-
Dobrze, że wyszedłeś tylko z stosunkowo niewilkimi obrażeniami, nie pojmuję tylko tej sprawy z drążkiem jak mógł pęknąć na dwie części?
-
No Faktycznie nie wyglada az tak zle po takiej sytuacji Fabia..No I dobrze ze wyszedles jakoś cało z tego ..