Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
trzeba odgrzac kotleta bo wyjdzie ze z nas dzialkowicze .. wlasnie pije zimne :piwo: przed nocna eskapada po klime do fabki <!-- s:D -->
-
A ja własnie przed chwilka zakonczyłem zimnego Lecha. Tak dla ochłody bez powodu typu mecz czy cos. :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[b]koko[/b], kazdy powod jest dobry zeby strzelic % :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
No ja już mam prawie litre za sobą ...
-
ja dzisiaj tyszczak na klina....po wczorajszym <!-- s;) -->
-
Wszystkiego dobrego :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> na zakończenie urlopa życzy stado Żubrów z puszki
Pozdrawiam
sid -
a ja jak ta rzeka - warta .... tzn warka :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
2x Zlaty Bazant i jeszcze Żubr czai się w lodówce <!-- s:) -->
kapi, że ja Cie jeszcze nie widziałem na rudzie, mam troche inną naklejke na klapie ale i tak miło by było spotkać
pozdro -
Okocim pszeniczne.... <!-- s;) -->
-
UWAGA BĘDZIE POLITYCZNIE.
Zimny Lech w garści z buteleczki o.66 l. Pyszota.
ps: [b]Łacze sie w bólu z tymi co teraz nie pija.[/b] -
2 żywce :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
1/4 żołądkowej na plazy we Władku <!-- s:) -->
-
6 zimnych tyskich przez dzien pracy(12 h) przy 35 stopniach. Tak jest codziennie
-
ja znowu to samo <!-- s:) -->
-
Cóż ja może podsumuję mój miesiąc urlopu ... kilkaset puszek piwa coś wyszło za ten czas , a i flasiunia jaka się trafiła od czasu do czasu.
Upał dał trochę popalić to i pić się chciało, a w ciągu roku nie ma z reguły czasu na picie, więc wakacje dobrym czasem są.
Jak to się mówi człowiek nie wielbłąd i napić się musi :hyhy: <!-- s:hyhy: --> .
-
Zimne 0,66l
Pozdrawiam
sid -
bezalkoholowy zimy lech..hehe
-
simne serosześcisiontsześ w garści.. yyp ups sorry.
-
u mnie jakaś "beherovka" ... dla zdrowia oczywiście :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
wlasnie mialem sie pytac gdzie jest ten temat ale znalazlem <!-- s:) --> ostatnio malo tu zagladam ale dzisiajh nadrabiam hehe