Havier Wita :)
-
Witam wszystkich serdecznie,
Rafal, lat 21, aktualnie przebywam z moja Fabia Monte Carlo 1,6 TDI CR 105 KM w niemczech ale staram sie odwiedzac Polskie strony tak czesto jak to mozliwe i zeby ten post nie byl taki zwykly dorzucam foteczke mojego czerwonego malenstwa na zimowych oponkach <!-- s:) -->
[img]http://img703.imageshack.us/img703/7106/img0422x.jpg[/img]
-
hmm <!-- s:D -->
Witaj :zdrowko:
-
Witaj <!-- s -->
-
Witamy na [b]FCP[/b]. Choć że nie jestem wielkim fanatykiem II wersji, co I, to ta wygląda dość nieźle Zaprezentuj ją "bardziej" W odpowiednim dziale... <!-- s;) -->
P.S. Z twoich rejestracji wynika, że przesiadujesz gdzieś w ok. Hamburga, prawda :?: Pozdrawiam -
Tofik, niestety nie do Hamburga mam kuupe kilometrow, cos kolo 500 mieszkam kolo Frankfurtu nad Menem Autko dokladnie do obejrzenia na stronie SCP link w podpisie <!-- s:) -->
-
Witam :super: <!-- s:super: --> Bardzo ładna fabina. Nic ino pogratulować.
-
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s -->
-
Cześć <!-- s:) -->
-
witam kolejną F II :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
witaj ! bardzo ładna Fabka
-
Witaj. Fabia fajnie się prezentuje :super: <!-- s:super: --> Ładny kolorek.
-
szkoda, że nas odsyłasz do pooglądania fotek do innego forum, gdzie na dzień dobry zamiast tematu z Twoją skodzinką otwiera się strona żadająca się tam logowania, szkoda, nie zamierzam się wszędzie logować.
Witaj
-
trzeba sie logowac? o.O ok, cos zaraz wymysle <!-- s:D -->
EDIT: Stworzylem wiec i posta o moim skarbku na tym forum linkw podpisie poprawiony
-
witaj <!-- s:) -->
-
[b]Havier[/b], ja 11 lutego jadę grać (mam zespół muzyczny) do Böhmfeld. To gdzieś koło ciebie ?
-
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
Witaj na forum [b]Fabia Club Polska[/b] <!-- s;) -->
Pozdrawiam
sid