Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

TAk teraz dostalem 5 wiadomosci. Fotki nie bawem dorzuce do galerii 
- 

W takim razie szwankuje Twój jeden email, dwukrotnie przyszły mi odpowiedzi w języku ang, że nastąpiły jakieś błędy. A zdjęcia doszły gdy skorzystałem z tego drugiego. 
- 

Zainteresowani juz wiedza, ze w tym czasie odbywa po raz ktorys z koleji Krakow Tuning Show. Jak przystalo na klub motoryzacyjny trzeba si epokazac na takiej imprezie  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 W zeszlym roku byla calkiem liczna ekipa poludniowa, mysle ze w tym roku gorzej nie bedzie.
 Teraz tylko pytanko, czy spotykamy sie w sobote czy w niedziele??Plan imprezy jest taki: 
 Sobota 20 maja11:30 - Konkurs dla każdego: Przerzucanie opony samochodu ciężarowego 
 12:30 - Pchanie auta na czas przez kluby
 13:30 - Palenie gumy - konkurs dla wystawców
 16:30 - Wyścig na 1/4 miliNiedziela 21 maja 10:00-14:00 - Głosowanie Jury na: Najlepiej stuningowany samochód 
 13:00 - db Drag, oraz Car Audio
 15:00 - Ogłoszenie wyników konkursówJak dla mnie sobota jest ciekawsza, z racji wyscigow na 1/4 mili. 
 Mozemy zrobic tak ze spotkamy sie w sobote ok godziny 11-12, pochodzimy po hali, poogladamy bryki do 14, pozniej pojedziemy na grilla i na 16.30 na wyscigi wrocimy.
 Komus nei pasuje sobota??
- 

Mi pasuje, ale gdzie my wyrobimy się z grilem za dwie godziny? Trochę krótko. 
- 

ja w sobote odpadam  ale z niedziela nie ma problemu ale z niedziela nie ma problemu <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Wojtuś szkoda, spróbuj coś przełożyc dla nas FCP  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[quote="MirekS"]Wojtuś szkoda, spróbuj coś przełożyc dla nas FCP  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]Niestety .. sobota odpada i nie da sie nic zrobic zebym mogl byc obecny w ten dzien. 
- 

No to czekamy na wiecej wypowiedzi. Kiedy sie spotykamy, bo wiadomo ze spotkamy sie wtedy kiedy wiekszej ilosci osob pasuje 
- 

A macie dla mnie hol :rotfl: <!-- s:rotfl: --> ? 
- 

Ja jestem za ale w niedzielę.Sobota u mnie odpada. 
- 

[quote="Dudi"]A macie dla mnie hol :rotfl: <!-- s:rotfl: --> ?[/quote] Nie wiem czy Lestek sie wybiera :rotfl: 
 Przynajmniej na paliwie zaoszczedzicie :rotfl:
- 

A gdzie ten tuning jest? 
- 

No tak zapomnialem dodac  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 KTS odbywa sie tak jak w zeszlym roku w hali Targow, przy ul. Centralnej[url=http://www.targi.krakow.pl/dojazd.html]Mapka dojazdu[/url] [url=http://www.targi.krakow.pl/kal_tuning.php]Oficjalne informacje[/url] 
- 

Jeśli chodzi o mnie to tylko sobota wchodzi w grę z racji, że w niedziele mam egzamin na uczelni! I tak nie gwarantuję do końca, że przyjadę chociaż bardzo bym chciał! 
- 

mie chyba nie bydzie.  <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

Wpisywac sie panie i panowie, kiedy sie spotykamy. 
 Przyjedzie wogole ktos z poza Krakowa czy nie??
- 

Nawet jak nikt w sobotę się nie wybierze, ja zamierzam wziąść maleństwo i jechać popatrzyć  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[quote="MirekS"]Nawet jak nikt w sobotę się nie wybierze, ja zamierzam wziąść maleństwo i jechać popatrzyć  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]Ja rowniez bede na pewno  
 Zarowno w sobote jak i w niedziele, takze zrobimy sobie mini spocik 
- 

[quote="Zygus"][quote="MirekS"]Nawet jak nikt w sobotę się nie wybierze, ja zamierzam wziąść maleństwo i jechać popatrzyć  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]Ja rowniez bede na pewno  
 Zarowno w sobote jak i w niedziele, takze zrobimy sobie mini spocik [/quote] [/quote]Oki  
- 

mnie jest wszystko jedno - mogę i w sobotę i w niedzielę... Dudi - jak coś to wpadaj przez Zabrze - podepniesz sie do mnie i jedziem  <!-- s;) --> <!-- s;) -->