Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

Galerie fotek z KTS znalezione na ijnnych forach: http://www.centrume.krakow.pl/~kangurczak/TuningShowKrk2006/<!-- m --> 
- 

o i widze tam na fotkach kolegów ze Skodovka Club 
 Lukiego ,Wasyla ,Adasia i Kasie, oraz Krissa
- 

[url=http://www.album.com.pl/album.php?id=14201]A tu galeria z tuning show, hasełko tradycyjnie: fcp[/url] 
- 

No fotki pierwsza klasa  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 Mozna powspominac
- 

Niestety nie dojechałam z przyczyn nie zaleznych ode mnie  ale sadząc po fotkach to musiało byc     :super: <!-- s:super: --> ale sadząc po fotkach to musiało byc     :super: <!-- s:super: -->
- 

Serdecznie zapraszam na letni spocik [b]w Jaworznie[/b] :] <!-- s:] --> [b]Propozycja nr 1[/b] Zalew Sosina :] Można popływać na pontonach materacach itd ... :] oraz wypożyczyć kajaki lub rowerki :hyhy: 
 Oczywiście jest możliwość spędzenia nocki np: pod namiotem lub wypożyczenia domku letniskowego :hyhy: /oczywiście przy większej ilości osób/ [b]Propozycja nr 2[/b] Basen Bukowno :] Jest odkryty i nie daleko zalewu Sosina/ok 8 km/ posiada dwie trampoliny :] małą zjeżdżalnie dla dzieci, malutki basenik dla maluszków, plaże , pole do gry w siatke i tenisa oraz możliwość grilowania  Czekam na Wasze opinie  i na konkretną date i na konkretną date Ps. O ile znajdą się jakieś chętne osoby :hyhy: to w najbliższym czasie postaram się porobić fotki i wrzuce na forum  
- 

Jestem za tylko nie w terminie 22.07-06.08-wczasy 
- 

Super pomysl :hyhy: oczywiscie jak zawsze chlopak z nad morza pisze sie na spocik poludniowy  .. ja bym byl za propozycja pierwsza w sobote 12 sierpnia, tam bym spedzil nocke z "mala" iloscia alkoholu   :zawstydzony:  a na nastepny dzien (13 sieprnia) zwinal namioty i pojechalibysmy na basen poplywac i posmazyc tylki   :hyhy:  mozna poskakac z trampoliny  :hyhy: <!-- s:hyhy: --> .. w takim razie [b]Loni[/b] czekamy na fotki i info odnosnie ewentualnego noclegu. .. ja bym byl za propozycja pierwsza w sobote 12 sierpnia, tam bym spedzil nocke z "mala" iloscia alkoholu   :zawstydzony:  a na nastepny dzien (13 sieprnia) zwinal namioty i pojechalibysmy na basen poplywac i posmazyc tylki   :hyhy:  mozna poskakac z trampoliny  :hyhy: <!-- s:hyhy: --> .. w takim razie [b]Loni[/b] czekamy na fotki i info odnosnie ewentualnego noclegu.czyli tak w skrocie proponuje sopcik 2 dniowy : 12 i 13 sierpnia .. zaczelibysmy nad zalewem a skonczyli nastepnego dnia na basenie  
- 

Dla mnie [b]12 i 13 [/b]odpada  <!-- s:( --> . <!-- s:( --> .
- 

Wstepnie przychylam sie do propozycji Wojtasa i Loni. Wstepnie odpowiada mi termin 12, 13 sierpien, spocik 2 dniowy wg planu Wojtka. Jest to o tyle dobry plan, ze kto ni ebedzi emogl 12 zjawi sie 13, lub na odwrot. Bedzie to napewno niezapomnoiany weekend. 
 Prosilbym tylko o wstepne koszta. Tzn pole namiotowe, wstep na basen itp. dodatkowe koszta.
 Bo wiadomo ze zjesc i wypic trzeba <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Oki :] w przyszłym tygodniu wszystko już będzie wiadome co do kosztów i od razu wrzuce fotki  <!-- s:P --> <!-- s:P -->Ps. [b]Miruś[/b] to jaki termin Tobie pasuje? :hyhy: 
- 

[quote="Loni"]Ps. [b]Miruś[/b] to jaki termin Tobie pasuje? :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote] 22 - 23 lipca  , w sierpniu niestety   :rozpacz:    wszystkie weekendy odpadają, albo będę w wyjeździe nad morzem, albo pracka , w sierpniu niestety   :rozpacz:    wszystkie weekendy odpadają, albo będę w wyjeździe nad morzem, albo pracka 
- 

Ja moze sie zjawie w tym Jaworznie.. nie wiem co to za dziura, ale to chyba jakos blisko mnie slyszalem  tylko ze cos mi sie wydaje, ze znow sie nie spotkam z Mirkiem   :zdziwko: <!-- s:zdziwko: --> tylko ze cos mi sie wydaje, ze znow sie nie spotkam z Mirkiem   :zdziwko: <!-- s:zdziwko: -->
- 

U mnie natomiast lipiec raczej nie wchodzi w gre. Choc na 100% okaze sie dopiero ok 14 lipca. 
- 

[b]Wolfik[/b] Ty się łobuzie nie wykręcisz tym razem  <!-- s:P --> <!-- s:P -->Mnie od 16 do 31 lipca nie ma  więc bardziej pasuje mi sierpień   :] więc bardziej pasuje mi sierpień   :]
- 

[quote="wolfmk"]tylko ze cos mi sie wydaje, ze znow sie nie spotkam z Mirkiem :zdziwko: <!-- s:zdziwko: -->[/quote]  :rozpacz: :rozpacz: 
- 

[quote="Loni"]...Mnie od 16 do 31 lipca nie ma  więc bardziej pasuje mi sierpień   :] <!-- s:] -->[/quote] więc bardziej pasuje mi sierpień   :] <!-- s:] -->[/quote]ja takze w tym terminie odpadam ..  
- 

W sumie przez cale lato kazdy weekend spasuje mi :kwasny: Za spocikiem podpisuje sie obiema rączkami  <!-- s:D --> <!-- s:D -->Jakby sie tylko dalo wczesniej okreslic "koszty" :zawstydzony: Wielkie :padam: [b]Loni[/b] za inicjatywe  pozdr  
- 

Super :super: [b]Trybka[/b] że Ty też przybędziesz na spocik :] <!-- s:] --> Co do kosztów dam znać do końca tygodnia  
- 

Co myslicie żeby zrobić powtórke w Plazie i pograć w kręgle np 16 lipca /niedziela/? :hyhy: <!-- s:hyhy: --> 
 :]