Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

No to decyzja zapadła - kręgle  
- 

Kregle juz zarezerwowane, dwa tory na godzine 17. 
 Cena ok 70-80zl za godzine minus rabat. Ale to juz na miejscu zdecydujemy co nam sie bedzie bardziej oplacalo, czy grac na godziny czy na liczbe gier.
- 

Myślę, że na jedną fabię wyjdzie 10 - 15 zł. 
- 

[quote="Adaś"]Mam andzieję, że te 80zł to nie od osoby  <!-- s:P -->[/quote] <!-- s:P -->[/quote]Heheh, no co ty. Cena dotyczy toru, a ile osob gra to juz nasza sprawa. 
 Placimy za godzine i ile zdazy zagrac bedzie zalezalo od tempa gry.
 Natomiast jak sie wykupuje tor na liczbe gier, wtedy mozemy spokojnie sobie rzucac bo czas na goni, ale w grze jest ograniczona liczba kolejek.Zreszta wszystkjo wyjdzie na miejscu :mrgreen: 
- 

[quote="gobla"]chlopaki a gdzie na te kregle idziemy :?: <!-- s:?: -->  [/quote] [/quote]Do Fantasy Parku w Plazie 
- 

To super  fajnie Zygus że to załatwiłeś więc.... hihihiiii  :mrgreen: fajnie Zygus że to załatwiłeś więc.... hihihiiii  :mrgreen:
- 

wiec szykujcie raczki i paluszki bo po krotkim czasie odczujecie ciezar kuleczek w swoich ramionach :mrgreen: A tak na powaznie, to moze jakis dyplom dla najlepszego w kregle??  
- 

[quote="Zygus"]wiec szykujcie raczki i paluszki bo po krotkim czasie odczujecie ciezar kuleczek w swoich ramionach :mrgreen: 
 [/quote]Mi to nie gozi bo moja kuleczka już ma ponad 12 kilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 
- 

[quote="Adaś"]Dziewczyny na codzień dźwigają kuleczki :mrgreen: i to dwie... :mrgreen: :mrgreen:[/quote] Miałem na myśli mojego syneczka  . .
 [b]Adaś[/b], ale Ci się skojarzyło :mrgreen:
- 

a wiec tak bede tyle że occtą a nie fabką bo fabka zdechła wymiana bloku silnika i wału korbowego lub całego sielnika na nowy 
- 

No to dawać mi tu potem foteczki bo mie nie bydzie ,niestety Liga mo rozgrywki. 
 I nie zdąża na 16 przyjechać
 Miłego spocika życza

- 

No i jak panowie wszyscy sie jutro stawiaja, czy komus cos wypadlo nie przewidzianego?? Takie pytanko, myjecie bryki na jutro?? :mrgreen: 
- 

Ja bede napewno  A bryki nie myje bo jak zwykle bede na doczepke  :mrgreen: A bryki nie myje bo jak zwykle bede na doczepke  :mrgreen:
- 

[quote="Adaś"]Trzymajcie rano kciuki żebym zdał egzamin  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
 Lexy założone to można jechać [/quote] [/quote]A fotki sa?? 
- 

Ja jestem, ale z brudnym samochodzikiem, na mrozie autka nie myję. 
- 

Ja jestem, ale brudnym. 
- 

Ja oczywiście też będę :mrgreen: i też brudaskiem  Adaś trzymamy mocno kciuki za ten egzam - bo jak nie zdasz to zbijemy Ci te lexy -powodzenia  i do zobaczenia i do zobaczenia 
- 

To jak pokazemy się wsrod ludzi to moze nie zapomnijmy o koszulkach? W koncu bedzie z Nas druzyna FCP  
 Ja napewno zaloze :mrgreen:[size=150][b]WEZCIE KOSZULKI[/b][/size] 
- 

Żeby założyć to najpierw trzeba mieć :mrgreen: 
- 

[quote="abenek"]Żeby założyć to najpierw trzeba mieć :mrgreen:[/quote] Przed zlotem napewno bedziemy zamawiac kolejna partie dla nowych klubowiczow. Porozmawiamy o tym na spocie