Spot Katowice / Kraków i okolice
-
qżwa co to za znak zapytania Sid masz 2 ostrzeżenie :tekst: <!-- s:tekst: -->
-
Będę po nocce ale damy rade <!-- s;) -->
-
No to możecie i mnie dopisać do listy. Jednak nie jest to pewne więc ze znaczkiem zapytania dopiszcie <!-- s:) -->
-
Ja będę potwierdzam i prosiłbym [b]Loni[/b] o zabranie ramek na tablice rejestracyjne. Z góry dziekuję
-
W którym miejscu byśmy się spotkali ? Później jakieś kręgle czy coś zaplanowane jest ?
[quote="DJ MŁODY"]14 stycznia chetnie
ale jeszcze bede bez autka ,
jak bedzie pod silezja to bana moge podjechać he he[/quote]Jeżeli będę jechał na spotka to mogę Cię wziąć na goduli na przystanku niepodległości, bys 9tka sobie podjechał
-
sobota od niepamietnych czasów wolna wiec równiez przybede <!-- s:) -->
-
[quote="maciek_UTG"]sobota od niepamietnych czasów wolna wiec równiez przybede <!-- s:) -->[/quote]
dajno nr kom na pw w końcu mieszkasz ulice dalej he he zabrałbyś staruszka he he
-
Postaram się być, tylko muszę sprawdzić plan czy nie mam wtedy szkoły ale jak coś to ramki na pewno zabiorę <!-- s -->
-
W razie czego ja też mogę ramkami poratować
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]W razie czego ja też mogę ramkami poratować :-)[/quote]
<!-- s -->
-
Mała zmiana wobec mojej osoby co do spota - pojawię się na bank tylko,że się spóźnię (godzine lub dwie) wobec tego [b]Sid[/b] podaj mi numer na priva bo w razie czego będę dzwonił do Ciebie gdzie jesteście abym mógł Was odnaleźć. Gdybym się nie mógł dodzwonić będę dzwonił do Voytaza bo jego numer już mam
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 10-01-2012, 19:46[/i] ][/size]
Dzieki Sid za numer kontaktowy, mam jeszcze numer do nicrama w razie draki ale lepiej sie zabezpieczyć :padam: <!-- s:padam: --> -
Alo Alo - Powtarzamy !!!
14 stycznia 2011 godzina 13:00 ? ; miejsce ( parking Silesia City Center - Chorzowska 107 Katowice ).
Lista chętnych
- sid
- guliwerkrknh
- Voytaz
- ? Loni
- kapi
- DJ MŁODY - Przepraszam najmocniej
- nicram
- Pulstar
- zdono
- Wojol
- maciek_UTG
Pozdrawiam
sid -
Sorry ale ja niestety odpadam <!-- s:( --> Nie jestem w stanie się pojawić na zlocie ;/
-
14 stycznia 2011 godzina 13:00 ? ; miejsce ( parking Silesia City Center - Chorzowska 107 Katowice ).
Lista chętnych
- sid
- guliwerkrknh
- Voytaz
- ? Loni
- kapi
- DJ MŁODY - Przepraszam najmocniej
- nicram
- Pulstar
- zdono
- maciek_UTG
Pozdrawiam
sid -
No i super, 13 w sobotę, tylko jeszcze gdzie dokładnie na parkingu? Jakiś konkretny jak np. D1?
-
też wpadne
-
A miałem chęć przyjechać na spocik. Ale niestety pracuje do 14 :cenzura: <!-- s:cenzura: -->
-
Niestety nie dam rady - żona ma targi ślubne w niedzielę i w sobota przeznaczona na przygotowywanie stoiska.
-
Postarm się być, ale mój przyjazd jest po znakiem zapytania jak narazie
-
bez sciemy macie byc i tyle :super: <!-- s:super: -->
beda niespodzianki dla każdego :?: