Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Panowie serdeczne dzięki za miłego Spocika, oby więcej takich, w lepszych warunkach, i tańszych knajpach albo w ogóle w terenie z grilem nad wodą <!-- s:D -->
Wszyscy cali i zdrowi? Okazało się że najgorsze warunki były na DK86, DK94 i A4 a miejskie w Sosnowcu mokre i czarne
Pozdrawiam i do zobaczenia
-
Kapi a co ja jadłem <!-- s:D --> ?
Pozdrawiam
sid -
Ja również dziękuje wszystkim za miło spędzony czas, miło było poznać, może następnym razem pogoda będzie lepsza Co do powrotu to masakra... DK 81 TRAGEDIA... 2 godzinki z przerwą na ... <!-- s:P -->
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 14-01-2012, 18:15[/i] ][/size]
PS. Też z chęcią obejrzę fotki -
Chciałem wam zrobić niespodziankę i przyjechać na spocik. Lekko nie wyszło. Spóźniłem się 47 min. , ale grupie fabek stałem swoją; zapodam foto do galerii.
Ogólnie nie jestem zadowolony że tak wyszło <!-- s:( -->
-
spocik zaliczamy do udanych frekwencja super tylko powrót z katowic do bytomia ok 2 godziny :zly: to juz była porażka :zly: <!-- s:zly: -->
-
Dzień doberek. I ja już dotarłem szczęśliwie do domu wczoraj choć melduję się dopiero dzisiaj. Miło było znowu się spotkać. Dzięki [b]DJ MLODY[/b] za gadżety oraz dla [b]Sid[/b]a za dostarczenie ramek - ramki zamontowane choć muszę się przyzwyczaić do nowego wyglądu. Ahaaha...jazda z SCC do IKEI była poprostu mistrzostwem a późniejszy powrót do domu w stronę DG również nie należał do przyjemnych....2 bieg.....alleluja i do przodu. Przydały by się jakieś kolce na oponach :mur: <!-- s:mur: -->
Dzięki i do nastepnegoA tu macie małą geleryjkę zdjęć pamiątkowych: https://picasaweb.google.com/102990233523182751763/SpotKatowice14012012
-
Haha, to ja wróciłem do domu szybciej od was <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Ładnie się prezentujecie Najlepsze ujęcia wam wyszły z zaparkowaniem na parkingu czyli ost. i 4. zdj. od końca <!-- s;) -->
Na następny może się postaram zajechać a Co byście powiedzieli na spot w Tarnowie :?: :chytry: -
Dzięki za foty [b]Pulstar[/b], jak ściągnę foty od Michała to wrzucę tutaj link do picassy.
Do następnego :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> -
[quote="sid"]Kapi a co ja jadłem ?[/quote]
pielmienie - nie pamiętasz :?: <!-- s:D -->dzieki za tak liczne przybycie - jak pisałem kto chciał to przyjechał :zdrowko:
Młody - thx za gadżetypowrót do domu to faktycznia masakra była ale tylko na wysokości Silesi - później na wiadukcie i dalej na DTŚ - elegancko i "prawie" czarno . Najgorsi byli kierowcy na letnich kapciach :...: wtedy korek sie robił .
-
Super fotki, Dzięki [b]Pulstar[/b],
-
jak wiadomo prawie zawsze są "problemy" że zgraniem i ustaleniem terminu to może by tak pomyśleć nad marcem. co wy na.to ?
-
[quote="enemik"]jak wiadomo prawie zawsze są "problemy" że zgraniem i ustaleniem terminu to może by tak pomyśleć nad marcem. co wy na.to ?[/quote]
śmiało <!-- s;) -->
-
znowu przegapilem...ja juz sie nie pisze ale jakby co to bede inko gnito z przyczajki
-
No właśnie może trzeba ruszyć z jakimś spocikiem??? Teraz wypada na KR o ile dobrze pamiętam :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
-
tylko nie następna sobota <!-- s:/ --> prosze ... [tj. 25.02.12]
-
spoko [b]wroni[/b] spot planowany jest na marzec a mamy jeszcze luty <!-- s:) -->
-
to co spotykamy sie w sobote 25 luty , bede w Krakowie <!-- s -->
a może mnie ktoś na :dyskusja: kawke zaprosi
może pod Inter Auto Kraków ul. Kocmyrzowska 1a po obiadku :luka: -
To może spocik 25 lub 26 lutego w Krakowie??? Kto chętny??? <!-- s:) -->
-
[quote="Loni"]To może spocik 25 lub 26 lutego w Krakowie??? Kto chętny??? <!-- s:) -->[/quote]
jak juz wyzej pisalem 25 odpada 26 moze być lecz lepiej byłoby w marcu tak jak pisał [b]nicram[/b]