Spot Katowice / Kraków i okolice
-
- sid
- Loni + Wojtas
- manii & dotii
- Jarecki87
- MirekS&Donia
- MŁODY
-
[quote="robalx24"]w parku chorzowskim koło budowanego stadionu śląskiego[/quote]
... dobrze wiedzieć , dzięki <!-- s -->
-
kto jak jedzie :?: Glownie chodzi mi o ekipe z Krk ... W Chrzanowie mala ekipa by sie podpiela <!-- s:) -->
-
Ja jestem za tym aby MirekS prowadził jak ostatnio Mnie to obojętne jak będziemy jechali <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
jak bedzie jechac od KRK to za Trzebinia polecalbym wjazd na A4 i wtedy za 3 km zjechac na Jaworzno i tam bysmy sie spotkali ... nie wjezdzajcie do Chrzanowa bo most do Jaworzna nad A4 jest zamkniety.
-
to gdzie i o której sie spotykamy ? - konkretnie ..... :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->
-
15.30 punkt 44 <!-- s:) -->
-
[b]Centrum Rozrywki Punkt 44 przy ul. Gliwickiej 44 - Katowice
Dane GPS ( 50.262643 , 19.005958 )[/b]Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]Ja jestem za tym aby MirekS prowadził jak ostatnio Mnie to obojętne jak będziemy jechali <!-- s:D -->[/quote]
Tylko, że ja wyjadę dość późno bo o 14 dopiero kończę pracę. Zanim objadę po Donię i wyjadę to będzie 15.
-
no i wszystko wskazuje na to, że i nam się uda jak wszystko dobrze pójdzie:)
a pozwolicie, że będziemy nie Fabką, bo ta jeszcze się remontuje po crash teście <!-- s;) --> -
postaram się także pojawić.
-
[b]Lestuś [/b]FCP to nie tylko autka ale przede wszystkim ludzie dawać na spocik nawet tramwajem <!-- s:P -->
-
Witam!! To może i ja się podepnę pod spocik,o ile można?. Pojawię się sam lub z moja żonką. Właśnie chcę wstąpić do klubu . Przelew poszedł dzisiaj. Jeśli można to prosiłbym rameczki na spotkaniu ,bo mam jedną uszkodzoną po małym incydencie na parkingu(oczywiście nie z mojej winy) Pozdrawiam. <!-- s:) -->
-
[b]Mlodyelek[/b], kazdy jest mile widziany Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj bedzie kilka Pan to sie dogadaja rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe sklepik w moim bagazniku <!-- s:) -->
-
Super!!! Postaram się być z żonką,o ile nie pojedzie na imprezkę z koleżankami(bardzo możliwe,że będzie z nami) .Aha kaska już wyszła,tylko dojdzie pewno jutro,bo na PKO poszło z mBanku.Czekam na gadżeciki.
-
[quote="sid"][b]Centrum Rozrywki Punkt 44 przy ul. Gliwickiej 44 - Katowice
Dane GPS ( 50.262643 , 19.005958 )[/b][/quote]napiszcie łopatologicznie gdzie to jest
upijam smutki w butelce vódki
-
[quote="MŁODY"][quote="sid"][b]Centrum Rozrywki Punkt 44 przy ul. Gliwickiej 44 - Katowice
Dane GPS ( 50.262643 , 19.005958 )[/b][/quote]napiszcie łopatologicznie gdzie to jest
[/quote]
Nie znam tamtych rejonów, ale jeżeli to pomoże to wejdź na http://maps.google.pl<!-- m --> , w szukajce wpisz współrzędne GPS które podałem wcześniej i wyświetli się odpowiednia mapka...
Pozdrawiam
sid -
kino Cinema City - mam rozumieć który parking :chytry: <!-- s:chytry: -->
-
[b]MŁODY[/b], jedziesz średnicówką od Zabrza na Katowice, i za wiaduktem (Chorzów-Katowice) jak są 4 pasy od razu bijesz na prawy i na światłach w prawo ... potem do świateł i widzisz kino IMAX ... i w prawo... potem do kolejnych świateł i w lewo i wjazd na parking.
jak wjedziesz w tunel to musisz objechać go spowrotem bo za dużo tłumaczenia...jadąc od Krakowa A4 zjazd na AWF i lewym pasem ( z tych dwóch co są wydzielone) żeby do centrum nie wjechać, potem na Boheńskiego , następnie na Gliwicką i do świateł i w prawo <!-- s:) --> to chyba najszybsza droga ...
-
Niestety pojadę jednak sam, w takim razie lekka zmiana planów, na 14.30 byłbym koło leroy kolo pasternika, może tam zrobimy zbiórkę i pojedziemy dalej na zabierzów tak jak ostatnio? Hmm?