Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Mnie pasuje Powiadomię reszte
Pozdrawiam
sid -
Panowie to o ktorej bedziecie w Chrzanowie :?: <!-- s:?: -->
-
- sid
- Loni + Wojtas
- manii & dotii
- MirekS&Donia
- MŁODY
- Lestek
- nicram
- Mlodyelek
- kapi
- anubis
- Adaś
Powyższa lista jest chyba najbardziej aktualna Jarecki87 nie może się zjawić..
ps. dzięki [b]sid[/b] <!-- s -->
-
[quote="Wojtas"][b]Mlodyelek[/b], kazdy jest mile widziany Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj bedzie kilka Pan to sie dogadaja rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe sklepik w moim bagazniku <!-- s:) -->[/quote]
w związku z tym ze fabka zostaje rówież poproszę o kpl gadżetów , postaram sie wybrać wiekszą ilość
-
- sid
- Loni + Wojtas
- manii & dotii
- MirekS&Donia
- MŁODY
- Lestek
- nicram
- Mlodyelek
- kapi
- anubis
- Adaś
- Pulstar & osoba towarzysząca
No i pytanko do Pani Prezes czy koszulki będą na spocie już czy raczej nie?
Powyższa lista jest chyba najbardziej aktualna Jarecki87 nie może się zjawić..
-
[quote="MŁODY"][quote="Wojtas"][b]Mlodyelek[/b], kazdy jest mile widziany Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj bedzie kilka Pan to sie dogadaja rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe sklepik w moim bagazniku <!-- s:) -->[/quote]
w związku z tym ze fabka zostaje rówież poproszę o kpl gadżetów , postaram sie wybrać wiekszą ilość[/quote]
... smyczki, breloczki, długopisy są od ręki a na koszulkę można się wpisać właśnie ruszyła II partia
-
[b]Pulstar[/b] dzisiaj koszulki doszły już mam wszystko dla Was przygotowane (mam nadzieję że będą się Wam podobały) :przestraszony: <!-- s:przestraszony: -->
-
[quote="Loni"][quote="MŁODY"][quote="Wojtas"][b]Mlodyelek[/b], kazdy jest mile widziany Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj bedzie kilka Pan to sie dogadaja rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe sklepik w moim bagazniku <!-- s:) -->[/quote]
w związku z tym ze fabka zostaje rówież poproszę o kpl gadżetów , postaram sie wybrać wiekszą ilość[/quote]
... smyczki, breloczki, długopisy są od ręki a na koszulkę można się wpisać właśnie ruszyła II partia [/quote]
i rameczki ,
bo właśnie wymieniłem przód i jest zaduża do obrysu na zderzaku mimo tego ze listewka z FCP pasuje -
[quote="MŁODY"][quote="Loni"][quote="MŁODY"][quote="Wojtas"][b]Mlodyelek[/b], kazdy jest mile widziany Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj bedzie kilka Pan to sie dogadaja rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe sklepik w moim bagazniku <!-- s:) -->[/quote]
... smyczki, breloczki, długopisy są od ręki a na koszulkę można się wpisać właśnie ruszyła II partia [/quote]
i rameczki ,
bo właśnie wymieniłem przód i jest zaduża do obrysu na zderzaku mimo tego ze listewka z FCP pasuje[/quote]... oki mam ramki naklejki jakby ktoś jeszcze chciał, będzie wszystko
-
[quote="Loni"][b]Pulstar[/b] dzisiaj koszulki doszły już mam wszystko dla Was przygotowane <!-- s:) -->[/quote]
No to malinowo... :super:
-
[quote="Pulstar"][quote="Loni"][b]Pulstar[/b] dzisiaj koszulki doszły już mam wszystko dla Was przygotowane <!-- s:) -->[/quote]
No to malinowo... :super: [/quote]
[b]Pulstar [/b]Ty mi się na listę na [b]IV zlot FCP[/b] wpisuj (oczywiście z osobą towarzyszącą) i to bez wykrętów
-
[quote="Loni"][quote="Pulstar"][quote="Loni"][b]Pulstar[/b] dzisiaj koszulki doszły już mam wszystko dla Was przygotowane <!-- s:) -->[/quote]
[b]Pulstar [/b]Ty mi się na listę na [b]IV zlot FCP[/b] wpisuj (oczywiście z osobą towarzyszącą) i to bez wykrętów
http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=7573;[/quote]
Rozważam intensywnie tą propozycję cały czas ale w życiu jak w kalejdoskopie.... :zakrecony: nie chcę obiecywać :niepewny:
-
[quote="Pulstar"][quote="Loni"][quote="Pulstar"][quote="Loni"][b]Pulstar[/b] dzisiaj koszulki doszły już mam wszystko dla Was przygotowane <!-- s:) -->[/quote]
http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=7573;[/quote]
Rozważam intensywnie tą propozycję cały czas ale w życiu jak w kalejdoskopie.... :zakrecony: nie chcę obiecywać :niepewny: [/quote]
... dobra dobra :zalamany:
-
Ok, Sid w takim razie ok. 14.30 na tej prostej 150m co jest wzdłuż parkingu leroy i dwóch salonów zaraz za przystankiem.
-
[quote="MirekS"]Ok, Sid w takim razie ok. 14.30 na tej prostej 150m co jest wzdłuż parkingu leroy i dwóch salonów zaraz za przystankiem.[/quote]
Z 7 aut zrobi się 3 Spoko jakoś się znajdziemy <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
jak bedziecie jechac stara droga to za trzebinia zjedzcie na autostarde i potem zjedzcie na jaworzno ... bede czekal zaraz za wyjazdem ... od 15:00 czekam na 26ym kanale
-
no i chyba nici z mojego (naszego) przyjazdu jeszcze jestem w pracy i nie zapowiada się, abym szybko z niej dzisiaj wybył <!-- s:( -->
-
1 jestem :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 12-03-2011, 18:53[/i] ][/size]
dziękuje wszystkim za przybycie
miło było poznać nowe twarze z Towarzyszkami :hyhy:
dziękuje za zestaw nowych gażetów :]
do następnego miłego spotkamia -
Dzieki wszystkim za przybycie :zdrowko: do nastepnego .. tym razem bedzie grillowo <!-- s:D -->
[b]sid[/b] nastepnym razem zabierz tez gruche to pogadasz z nami a nie bedziesz tylko podsluchiwal
-
Wielkie dzięki za przesympatyczne towarzystwo :padam: fajnie było poznać nowe osoby :super: widać śląsk też rośnie w siłe 12 fabek to bardzo miły wynik :hurra: i mam nadzieję do zobaczenia na następnym spociku <!-- s:) -->
ps. nie zapomnijcie wpisać się na listę IV zlot FCP bo... :krzeslem: