Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

[b]enemik[/b], ja mam ukryty wlew to moga sobie szukac  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

[quote="enemik"]ochrona jeździła żółtym peugotem107 i obczjali to także jak byś sie wybierał to na górę[/quote] zawsze na dole parkuje znak widzialem a ochrony jeszcze nie spotkalem moze za rzadko jestem ale zawsze to na dachu mozna zostawic... 
- 

Ok, to gdzie się umawiamy tego 26 listopada  <!-- s:D --> ? <!-- s:D --> ?Pozdrawiam 
 sid
- 

to teraz będzie głosowanie 
  <!-- s:) -->.    za duży wybór bonarka, krokus, M1, IKEA,  FACTORY, <!-- s:) -->.    za duży wybór bonarka, krokus, M1, IKEA,  FACTORY,
 CH CZYZYNY [size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 06-11-2011, 12:22[/i] ][/size] 
 O jeszcze można u mnie pod garażem degradso jest drink bar. KFC. sid był to wie o jeszcze budka z lodami produkcji własnej co bardzo zaintrygowało niewiedziec czemu  
- 

Krokusa to nawet nie ma co brac pod uwage bo tam nie ma gdzie usiasc  <!-- s:/ --> <!-- s:/ -->
- 

Raz by się mogło zrobić w Tarnowie - w galerii Tarnovia  Duży podziemny parking na pewno by wystarczyło miejsca Duży podziemny parking na pewno by wystarczyło miejsca ale to wasz wybór, ja oferuję tylko  :chytry: <!-- s:chytry: --> ale to wasz wybór, ja oferuję tylko  :chytry: <!-- s:chytry: -->poza tym, niektórym może sprawić trudność - wiecie, o co mi chodzi  
- 

Piszę się wstępnie jak nic nie wyskoczy  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

to zostało tak bonaraka M1 IKEA FACTORY 
- 

Chyba że odpowiada wam parking Emidy  Pozdrawiam 
 sid
- 

cisza ...... ejjjjjjj to gdzie w końcu ten spot ???? 
- 

Ja byłbym za bonarką, jednak nie wiem jeszcze czy dam rady 26 bo mi się kroi 3 dniowy wyjazd w ten weekend. 
- 

No to teraz prosimy o szybkie "głosowanie" tam gdzie będzie większość tam będziemy  <!-- s:P --> <!-- s:P -->[b]KROKUS[/b] - sid
 [b]BONARKA[/b] Pozdrawiam 
 sid
- 

[b]KROKUS[/b] - sid
- enemik
 [b]BONARKA[/b] 
- 

[b]KROKUS[/b] - sid
- enemik
- guliwerkrknh
 [b]BONARKA[/b] ..tylko a kiedy to :help: <!-- s:help: --> - [color=#A0522D]26 listopad sobota 15:00  - sid[/color] - sid[/color]
- 

dobra bo termin sie zbliża to już zaklepane bo nie wiem na ile bedę musiał się z pracy urwać na chwile to zostaje krokus 26 godz 15 czy jak ????? 
- 

[quote="enemik"]zostaje krokus 26 godz 15[/quote] 
 Krakusy - podajcie jakiś namiar gdzie najlepiej parkować <!-- s:) --> <!-- s:) -->KROKUS - sid
- enemik
- guliwerkrknh
- anubis
- jarecki
- ??? Wojtas
- ??? Loni
- ??? zlloty
- ??? MirekS
- kapi

- 

parking KROKUSa od strony stacji BP tak jak zawsze  <!-- s:) -->   jak wiedziesz na światłach  przy OBI i McDonaldzie  to musisz przejechać cały parking Krokusa   i po drugiej stronie masz BP   adres Bora-Komorowskiego 37 <!-- s:) -->   jak wiedziesz na światłach  przy OBI i McDonaldzie  to musisz przejechać cały parking Krokusa   i po drugiej stronie masz BP   adres Bora-Komorowskiego 37[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 21-11-2011, 20:14[/i] ][/size] 
 aaaa i [size=150]UWAGA[/size] jak by sie ktoś wybierał na spota do KRK ze śląska to tak na DK 94 KRK-Olkusz- Bytom 321km BIały kościół naładowali Fotki od autostrady na pasterniku pierwszy fotoradar w kierunku Krakowa też nabity i lubia stanąć z radarem na stacji i jeszcze za bramkami kierunek na KRK lubią stanąć na wysokości zjazdu na balice na Bora narazie radary unicestwione jak by się coś zmieniało to dam znać
- 

Ja na 100% odpadam, nie będzie mnie tak jak pisałem wcześniej. Życzę udanego spotkania  <!-- s <!-- s --> . --> .
- 

Dopisuje się do listy. Tak na 99 % będe  <!-- s;) --> <!-- s;) -->KROKUS - sid
- enemik
- guliwerkrknh
- anubis
- jarecki
- ??? Wojtas
- ??? Loni
- ??? zlloty
- kapi
- Michael

-