[F1 i F2] książka "sam naprawiam - fabia"
-
Czy ma ktoś w wersji elektronicznej książkę pt.: "Sam naprawiam - Skoda Fabia"?
-
Ja mam ale książkę jest kiepsko zrobiona jeśli tak samo jest wersja elektroniczna, to szkoda kupować.
-
Swego czasu kupiłem taką książkę,jest w niej trochę informacji ale nie za dużo.nie ma nic powiedziane o poważniejszych naprawach,mam z tej seri książki do innych samochodów i jest o wiele lepiej.możesz poszukać w sklepach motoryzacyjnych i obejrzeć, jak sie spodoba to kup sobie
Pozdrawiam
-
Witam,
czy posiada ktos moze ksiazke w wersji elektronicznej (pdf) z serii 'Sam naprawiam' dla samochodu Skoda Fabia 2, autorstwa Jiri Schwarz, tł. Jerzy Jałowiecki ?
Pozdrawiam[color=#CC0000]----------------------
szukamy i pytamy w tych tematach co już są...
kapi[/color] -
Witajcie <!-- s:) -->
W czeskiej republice jest fajna książka "sam naprawiam i obsługuje" za 80 - 100zł. Ona jest o wiele lepiej wydana niż te polskie - jest tam wiele zdjęć krok po kroku co i jak . Minus tego jest taki że ona jest po czesku. Zamierzam sobie ją kupić ale nie wiem kiedy tam będę. -
Dzieki kapi za przeniesienie, bo nie moglem znalezc.
Jak narazie to udalo mi sie jedynie znalezc bez problemow ksiazke 'Sam naprawiam'do F1, chocby: [color=#FF0000]***link usunięty ze względu na ochronę praw autorskich.[/color]
TOMUŚ, w sumie to bardziej przydaje sie w formie elektronicznej, przynajmniej przez translator google mozna wtedy przepuscic:P Jakby ktos mial, to prosze o kontakt.Pozdrawiam
-
Część mam sam Fabia 2 i Fabia 1 w pdf.
Pozdrawiam
-
Oczywiście <!-- s:) --> a jak mógłbym inaczej...
Gdzie to wrzucić ?Pzd.
-
Możesz nawet na http://www.speedyshare.com/ <!-- s;) -->
-
Ok ale jedna o Fabii 2 remont jest po Rosyjsku , nie widziałem takiej wersji w innym języku.... <!-- s:) -->
Pzd.
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 01-05-2011, 22:34[/i] ][/size]
Fabia 2[color=#FF0000]***Link usunięty ze względu na ochronę praw autorskich[/color]
PS Proszę o opinię co o niej myślicie
-
Panowie regulamin forum się kłania.
Każdy następny link tego typu będzie usuwany, a autor dostanie ostrzeżenie.