Archiwum
-
Wszystkiego NAJ NAJ NAJ !!!! Życzę Wam.
-
To jest zaproszenie do kosiola czy na party? <!-- s:P -->
I jak to wyglada z noclegiem w okolicach ? sa jakies studenckie hotele ?A jak wszyscy juz teraz skladaja zyczenia to i ja z Aga sie przylaczamy. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze Szybkiego stworzenia malych klubowiczow
-
Gratuluję serdecznie <!-- s:) -->
A póki co, życzeń nie składam, bo myślę, że uda mi się je złożyć osobiście -
Ooo jak miłooo <!-- s;) --> mam jedno pytanie, poznaliście się przez kluub ?:>
-
z tego co pamietam to poznali sie dzieki forum fcp i odbylo sie to z moja mala pomoca <!-- s:D -->
choc kto wie, beze mnie pewnie by sie tez poznali tylko pozniej.
W kazdym badz razie fajna z nich para :super: -
dziekujemy bardzo za wszystkie zyczenia :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
[b]Zygus[/b] juz nie badz taki skromny :zawstydzony:
-
no to jedziemy na weselisko. :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="WRC"]no to jedziemy na weselisko. :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote]
ślub a wesele to dwie sprawy -
Sto Lat Młodej Porze i Wszystkiego Naj Naj na Nowej Drodze Życia :super: <!-- s:super: -->
-
Tak tak to za sprawą Naszego [b]Zygusa[/b] :super: bo mnie "zwerbował" do klubu [b]FCP[/b] a na początku byłam częstszym bywalcem na innym forum ... <!-- s;) -->
Kochani ślicznie dziękujemy za życzenia to dzięki Wam takie kluby powstają a dzięki takiemu przypadkowi teraz jesteśmy z[b] Wojtasem[/b] razem
-
No i ślub, wesele i poprawiny za nami, było no ... brak słów by opisać, po prostu super, wspaniale i wogóle [b]NAJ[/b], [b]NAJ[/b], [b]NAJ[/b].
[b]LONI[/b] :serce: [b]WOJTUŚ[/b] wyglądaliście przepięknie. Z takich imprez to, aż się nie chce wracać i chciałoby się by trwały i trwały wieki :super: <!-- s:super: --> .Kochani jeszcze raz wszystkiego najlepszego na [b]NOWEJ DRODZE ŻYCIA [/b]
Pozwolicie, że zamieszczę poniżej jedno z zdjęć, bo mi bardzo tu pasuje, natomiast pozostałe z mojej drobnej :zawstydzony: kolekcji pojawią się wkrótce w osobnym dziale .
[url=http://img411.imageshack.us/my.php?image=img0919fi9.jpg][img]http://img411.imageshack.us/img411/4430/img0919fi9.th.jpg[/img][/url]
-
Życzenia składałem już na FC, a tutaj jedynie chcę dodać, że Loni, wyglądałaś cudownie :serce: a i Wojtek w tyle nie zostawał <!-- s;) -->
Mirek - dobra robota, dawaj więcej fotek
Jeszcze raz życzę wam wszystkiego naj, naj, i żeby zawsze było z górki.
Buziaki dla Ilonki i graba dla Wojtka. Powodzenia! -
no i my rowniez juz w domku, zabawa niestety skonczona, szkoda ze nie trwa wesele tygodnia.
mam nadzieje ze niedlugo sie znow spotkamy.Mlodzi, kiedy bedziecie miec zdjecia i film z wesela??
-
wszystkiego naj naj naj na nowej drodze zycia..
-
hehe ja dokładnie tego samego życzę jeszcze raz, a rzeczywiście nowożeńcy wyglądali świetnie.. ładnie było <!-- s:D -->
-
my również dziękujemy za super impreze - zabawa była przednia wyglądaliście pięknie (oby tak dalej <!-- s;) --> )
jeszcze raz wszystkiego najlepszego na NOWEJ DRODZE ŻYCIA...
-
Ślicznie dziękujemy Wam ze tak liczne przybycie, za wspaniałe życzenia, za piękne kwiaty od[b] FCP[/b] oraz za świetną zabawę <!-- s:) -->
Zresztą brak słów aby opisać jak bardzo się cieszymy że mamy tak super ekipę przyjaciół jak Wy Kochaniii :super: fajnie ze jesteściePs. na filmik trzeba bedzie troszkę poczekać, fotki powinny być w nie długim czasie to damy znać
Jeszcze raz z całego :serce: [b]dziękujemy [/b] :zdrowko:
-
moja przyjażdzka pod kościół odbyła sie z mniejszymi i większymi przygodami
ale udało mi sie osobiście żłóżyć życzenia
wszystkiego naj na nowej dróżce :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="MŁODY"]moja przyjażdzka pod kościół odbyła sie z mniejszymi i większymi przygodami
ale udało mi sie osobiście żłóżyć życzenia
wszystkiego naj na nowej dróżce :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote]
super że przyjechałeś, było Nam bardzo miło z tego pospiechu zapomnieliśmy o malutkim podziękowaniu ale jest odłożone więc na spociku napewno dostaniesz
-
No i od nas jeszcze raz wszystkiego naj ,weselisko super,oj działo sie :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :super: :super: :super: <!-- s:super: -->
no jak to mówią niech was piorun trzaśnie jak za rok nie wrzaśnie