Archiwum
-
no problem :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Wojtas TY hakjerze <!-- s;) -->
Myślałem że od zawsze jest tu właczona :zdrowko: -
[quote="Tomislav"]Wojtas TY hakjerze <!-- s;) -->
Myślałem że od zawsze jest tu właczona :zdrowko: [/quote]a nie bylo taki tuning forum :hyhy:
-
na dole forum od kilku dni jest dostepny ShoutBox .. kazdy moze w nim pisac co chce zachecam do wpisow bo jak narazie tylko ja i [b]Loni[/b] cos tam bazgrzemy <!-- s:P -->
-
Co jak co, ale ja nie widze zadnej "skrzyneczki" <!-- s:P -->
-
dziwne :dontgetit: ja go widze i [b]Loni[/b] tez .. takze napewno to sa 2 kompy .. ktos jeszcze ma problemy :?: <!-- s:?: -->
-
ja tez nie widze tego
-
[quote="kornat"]ja tez nie widze tego[/quote]
a teraz :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="Wojtas"]a teraz :?: <!-- s:?: -->[/quote]
a mozesz mi dokladnie pokazac gdzie to jest bo nie widze moze jestem slepy albo nie patrze tam gdzie trzeba -
juz mam odświeżyłem stronke i mam juz
-
[center][color=red][shadow=darkblue][size=150]Serdecznie zapraszamy[/size][/shadow] [/color] :serce: [b][size=117]+[/size][/b] :serce: [b][size=117]=[/size][/b] :serce: :serce: <!-- s:D -->
[url=http://img516.imageshack.us/my.php?image=zaproszenielk0.jpg][img]http://img516.imageshack.us/img516/860/zaproszenielk0.th.jpg[/img][/url]
[b][i]"Zakochani i świadomi że ich miłość to nie wiatr, mają zaszczyt zawiadomić że chcą razem iść przed świat..."[/i][/b]
..........................................................
[size=150] [b][i]ILONA F***[/i][/size][/b] [b][size=117]i[/size][/b] [size=150][b][i]WOJCIECH K***[/i][/b][/size] mają zaszczyt zaprosić [b][color=green]FABIA CLUB POLSKA[/color][/b] [i][color=darkblue]oraz innych chętnych[/color][/i] :) na Uroczystość Zawarcia Związku Małżeńskiego w dniu: [b]15 września 2007 roku[/b] [b]o godz. 16:00[/b] w Kościele M.B Różańcowej [b]w Chrzanowie[/b][/center]
[b]ps. [/b]Błogosławieństwo Młodej Pary w domu Panny Młodej-> Chrzanów (ok. godz. 15) :zdrowko:
-
Życzę wszystkiego czego Wam trzeba: autostrady wiodącej do nieba bez żadnych ograniczeń prędkości, do tego jeszcze ogromu radości z każdego, coraz szczęśliwszego dnia, który spełnia Wasze marzenia. Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu talerza klusek i makaronu słońca bez końca, kwiatów pachnących, a tuz za oknem ptaków śpiewających. Każde z tych życzeń na pewno się spełni, ponieważ płynie prosto z serca głębi.
-
Oj bedzie sie dzialo moze zrobimy male szol w Chrzanowie i zjedzie sie pare fabek pod Kosciol zeby Panstwa Mlodych poblogoslawic <!-- s:P -->
-
Wszytkiego najlepszego Ilonko i Wojciechu!
Obyście Wy i Wasze fabie byli razem zawsze szczęśliwi :zdrowko: :super: <!-- s:super: -->
-
no i stało się ( a może do piero stanie oficjalnie w sobote) <!-- s -->
mam nadzieje ze osobiście złożę Wam życzenia ( ale już teraz wszystkiego naj ) :super:
bo bez Fabek napewno się nie obędzie
dzięki za zaproszenie :zdrowko: -
wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :super: <!-- s:super: -->
-
nie wiem i jakoś nie mogę ustalić o który Chrzanów to chodzi? Wpisałem i mi pojawiło się ich kilka
-
chodzi o chrzanow pomiedzy katowicami a krakowem <!-- s:) -->
-
[quote="Zygus"]Oj bedzie sie dzialo[/quote]
Będzie, będzie, ach młodzi moi to jedna z najpiękniejszych uroczystości. Wszystkiego naj, naj, naj, a osobiście dopiero będzie <!-- s:) -->
-
Ja również mam nadzieje ze uda mi sie pojawic choc sobota zawalona praca niestety :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> ale tak na wszelki wypadek to moge tylko zyczyc spelnienia wszystkich marzen jakie sa w waszych glowkach
P.S.
A Adas na spocie mowil ze nie pije wiec ciekawe co on bedzie prul