Archiwum
-
Konkurs na banner klubowy, moze ktos jeszcze potrafi zrobic cos takiego??
-
Ok pomysl spoko, tylko zobaczymy jak wykonanie.
Zreszta bedzie to nasz pierwszy banner wiec nie ma co narzekac.
Tylko zeby autko bylo jakies klubowe, a nie obce <!-- s:P -->
I zamiast loga skody, niech bedzie sam kogucik jak na smyczach i podkladkach pod rejstracje -
[quote="qavel"]To niech ktoś zapoda to klubowe autoko. To może coś sprubuje zrobić.[/quote]
Na [url=http://www.fcp.pl]stronce[/url] masz galerie ze zlotow, to wybierz ktores, ktore najbardziej sie rzyca w oczy, albo jest najlepsze zdjecie.
-
Mozna zmienic tylko kolor POLSKA tez na zielony
-
[quote="qavel"]ładne nie powiem, że nie ale troche ruchu by sie przydało, chociaż takie też ładne <!-- s:) -->[/quote]
No no jak by podjezdzaly do przodu, tylko jakos tak efektownie driftujac :lol:
To bylby full wypas. Dla mnie super, tylko tak jak wojtas pisze Polska na zielono.
I na dole moze napis
[quote]pierwszy klub w Polsce[/quote] -
POLSKA proponuję na zielono i dobrze by było, by nie były obcięte krawędzie - rogi zderzaków. Poza tym oki.
-
Jak tam sprawa z bannerkiem sie przedstawia ?? :twisted:
-
No podoba mi sie pomysł.GRATULACJE
-
Prawdę mówiąc dopiero dzisiaj dotarłem do dokumentu o nazwie Regulamin. Czy to nadal jest propozycja czy już może obowiązuje?
Bardzo podoba mi się pkt 2 §5. Jak w praktyce wygląda sprawa organizowania kursów bezpiecznej jazdy?
Może by nawiązać współpracę z http://www.szkola-auto.pl<!-- w --> ? Nie jestem oficjalnie klubowiczem, bardziej sympatykiem FCP, ale taki jest mój postulat i proszę aktywnie działający kolektyw o ustosunkowanie się do powyższego dezyderatu
-
Kraft jak sprawa z bannerkiem, bo cos cisza??
-
Juz chyba kiedys byla propozycja wspolnej nauki bezpiecznej jazdy, jednak upadla ze wzgeldow na koszta takiego kursu.
-
A moze taki bannerek??
[img]http://www.fcp.strefa.pl/~web/zygus/BANNER.gif[/img]
Tylko kto teraz zajmie sie dystrybucja tego bannerka i zrobieniem by dzialal.
PS. Moja druga praca :lol: <!-- s:lol: -->
-
Zgadzam sie z Kraftem - ten drugi lepszy..
-
2 jest <!-- s -->
-
Ale co z wrzuceniem tego bannera na stronke??
Ktos to zrobi wogole?? -
Dzis zostalo dodane przeze mnie pare plikow do dzialu download. Jest to pare tapet na pulpit oraz skórki do gadu-gadu.
Zapraszam wiec do pobierania i upiększania swoich komputerów w barwy FCPW najblizszym czasie zostana jeszcze dodane filmiki ze zlotó i spotów FCP, ale to jak znajde chwile czasu. :mrgreen:
Jesli ktos ma jeszcze chęci na zrobienie tapetki, skórki do gg, skina do winampa to nie stoi nic na przeszkodzie. Wszytskie prace zostana zamieszczone.
-
[b][size=150]O to co i kto pisał o Fabia Club Polska[/size][/b]
-
Dodalem pare filmikow do dzialu download.
Znajduje sie tam rowniez plik z ulotka klubowa. Zachecam do sciagniecia, wydrukowania i wkaldania za wycieraczke innym Fabkom.
W razie klopotow ze sciaganiem prosze o kontakt ze mna -
Potrzebuje wiecej dni takiej zadumy, nie dosc ze udalo mi sie naprawic samochod zeby nie gasl to udalo mi sie wstawic banner ale tylko na forum, niestety w portalu nie chce sie zmienic, nie mam jeszcze dostepu do zaplecza forum ale niedlugo bede mial to cos pokombinuje.. zmienilem tez adres .. klikajac na banner na forum mozecie wejsc na strone portalu.
-
No pieknie pieknie, od razu lepiej sie przeglada forum