Archiwum
-
oki jak bys mial jakis problem z tym to napisz do mnie
-
Ślicznie dziękujemy [b]Dax[/b] rownież podziękuj rodzince za życzenia :zdrowko: i fajnie że wkońcu tu zjrzałeś :super: bo troszkę Cię nie było <!-- s:( -->
-
Ano troszkę mnie nie było.
-
w Tuningu
proponuje załozyć temat : co chcesz zmienić w swoim fabrycznym autku
każdy załozy posta np MŁODY
i bedzie mógł pisywać swoje dalsze plany co do modernizacji autka -
Przeciez takie rzeczy mozesz wpisywac w swoim temacie Klubowicze, jest tam miejsce rowniez na przyszle zmiany. Poza tym wg mnie opcja z komentowaniem w oddzielnym temacie jest zla. Wiec pisze w swoim temacie smialo.
I tak jak adas to robi, jesli zmieniasz cos to napisz posta ze zostaly wprowadzone zmiany, wtedy wiecej osob to zauwazy, bo sie wyswieli jako nieprzeczytany.
Pamietajmy tylko zeby wszystkie zmiany byly wymienione w pierwszym tym glownym poscie. -
[b]Zygus[/b], nie bardzo te komentowanie w tym samym temacie poniewaz to mialy byc tylko wizytowki klubowiczow ...
-
mysle tak jak Wojtas tamto to tzw wizytówka - szkoda zaśmiecać
a to temat do gadania ( czyt.: rozmawiania ) o naszych autkach <!-- s -->
-
Ale wizytowka zawsze by byla, bo pierwszy post bylby identyczny dla wszystkich tj jest teraz. Ale nie bede sie upieral
-
Nie spoko .. nie chce narzucac swojej wizji to nie IV RP tylko chcialem uniknac komentarzy typu fajna fabka itp ... mozna np zawsze w temacie "Komenatrze" napisac najpierw np pogrubionym tekstem nick osoby do ktorej ktos chce sie odniesc ... a jak ktos bedzie chcial zmienic cos to wystarczy napisac do adminow albo modow i odblokuja temat na czas zmian .... co o tym myslicie :?: :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Za jakies 2 tyg znikam z Polski na dluzszy czas i wszystkie sprawy zwiazane z prowadzeniem klubu przekazuje w rece [b]Zygusia[/b] tj. zbieranie kaski klubowej, wysylanie ramek i naklejek, oplacanie servera i domeny ...
-
wywalcie ten temat do kosza ilu polaków ( + 1 hanys ) tyle zdań :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->
-
chyba PREZESA ?!
-
prezes zaklada firme a kierownik nia kieruje jeszcze zasiadam na 2och stanowiskach ale juz niedlugo biore odprawe z kasy klubowej i bede juz tylko prezesem <!-- s:P -->
-
i tak wisisz :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
dzieki za nominacje <!-- s:D -->
mam nadzieje ze podolam obowiazkowi :super: -
[b]Zygus[/b], niedlugo wysle do Ciebie w duuuzym kartonie podaj mi tylko adres na PW i pozalaczam co trzeba a na gg powiem Ci co i jak <!-- s:) -->
-
[b]Zygus[/b] napewno podołasz :super: Gratulacje :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
oki, pw ci wyslalem.
Aha, mam nadzieje ze to tylko tymczasowa zmiana, i wrocicie do nas jeszcze. -
[quote="Wojtas"]Za jakies 2 tyg znikam z Polski na dluzszy czas i wszystkie sprawy zwiazane z prowadzeniem klubu przekazuje w rece [b]Zygusia[/b] tj. zbieranie kaski klubowej, wysylanie ramek i naklejek, oplacanie servera i domeny ...[/quote]
No to jakiś pozegnalny spocik w silesi :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[b]Zygus[/b], bede caly czas na forum zagladal fabka bedzie smigal tata zeby sie nie zastala .. <!-- s:) -->
[b]WRC[/b], co do spociku to nie wiem kiedy .. na slasku bedziemy z [b]Loni[/b] dopiero 7ego wieczorem a 11ego (niedziela) juz lece z Krakowa ..