Archiwum
-
to nas jeszcze nieznasz :wsciekly: <!-- s:wsciekly: -->
a co można robić w swieta po obżarstwie :piwo: -
[quote="MŁODY"]to nas jeszcze nieznasz :wsciekly: <!-- s:wsciekly: -->
a co można robić w swieta po obżarstwie :piwo: [/quote]Mała przebierzka ok 20 km :zdrowko:
-
Dla [b]WRC[/b] nie straszna zima żeby sobie pobiegać <!-- s -->
-
WRC to ratownik musi być w formie <!-- s -->
nie to co ja staruszek :dobani:
-
czesc chłopaki <!-- s:) -->
Zbychu to Stary Drań biega jak szalony. Ile razy to ja go już widziałem jeźdżąc po naszym mieście i okolicach. Jemu to w zasadzie auto nie jest potrzebne
-
No wlasnie w swieta powinno byc ok, bo duzo osob ma wolne i z nudow siadzie przed kompem <!-- s:) -->
-
Co do zamykania jest to kwestia bardzo realna, kiedyś próbowałem sprzątać te tematy, tak by pozostał jeden główny, a cała litania od drugiego w górę znalazła się w dziale mechanicznym lub elektrycznym, ale moja robota była szybko marniona i znów pojawiały się nowe posty. Możemy jednak spróbować powtórnie. Jestem jak najbardziej za. Może poczekajmy na wypowiedzi innych, a potem do roboty.
-
mozna by tak zrobic poprostu zamknac temat i po nowych postach
-
Komentarze nie bardzo tu widzę wspólne dla wszystkich tematów bo zrobi się straszny kogiel mogiel. W dziale klubowicze jest większa spójność, dlatego tam mogą być, tak myślę przynajmniej.
-
Oki wszystkie podpowiedzi wskazane <!-- s --> , poczekamy jak się na to będzie zapatrywać reszta klubowiczów. W końcu to my wszyscy tworzymy forum.
-
Ja jestem na nie <!-- s:D -->
Nieraz sie zdarza ze ktos cos dopowie, doradzi jak w inny sposob to zrobic.
Natomiast trzeba go czyscic z balaganu -
Narazie zostaje tak jak jest
-
co myslicie o dodaniu takiego działu jak maja klubowicze zeby mogli wszyscy kto chce zaprezentowac swoje pojazdy
-
Dokladnie, kiedys o tym pomyslalem i zrobilem. Co prawda nie jest on az tak widoczny jak klubowicze, ale mozna na niego trafic <!-- s:D -->
-
faktycznie nie zauwazyłem go
-
[quote]kornat, Teraz możesz śmiało dodać opis i foty swojego auta. Możesz się pochwalić.[/quote]
jak by było czym <!-- s:D --> cala jest seryjna -
Moja propozycja, to założyć klubowiczom nowy dział, np.: Instrukcje napraw i osługi w wersji elektronicznej.
Każdy kto posiada np. e-boki typu "Zrób to sam - Skoda Fabia", instrukcje, schematy, itp. zamieściłby w tym dziale i były by one do pobrania - tylko dla Klubowiczów.
Myślę, że dzięki temu wzrosło by też nasze grono.
Pozdr -
Jak narazie takich materiałów jest znikoma ilość, więc nie widzę narazie powodów do dyskusji.
-
O. K.
Pozdr :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Mam propozycje zobienia osobnego dzialu SKRADZIONO - SZUKAMY!
Dobrze byloby gdyby byl on malo potrzebny, ale niestety bywa roznie, dlatego wnosze o stworzenie takiego dzialu, abysmy mieli szanse szybko dzialac w celu odzyskania ukradzionych nam rzeczy - glownie samochodow.Jako pierwszy wpis prosze dodac moj:
W nocy z piatku na sobote (22-23.02.2008), w Gdansku, skradziono [b][color=blue]niebieska[/color][/b] [b]SKODE FABIA 1.4 MPI [/b]o numerach [b]GD 0245N[/b]. Gdyby ktos mial jakies informacje na temat tego auta, prosze o kontakt na priv.