Archiwum
-
nie uważam by była taka potrzeba. Temat przykleiłem
-
chciałem ściągnąć ulotkę promującą fcp.pl ale pojawia się [size=150]Forbidden
You don't have permission to access /wojtas/ulotka.doc on this server.[/size] obojetnie czy chce czarno-bialą czy kolor,zawsze to samo. moze ktos na meila ją przesle mi? -
zerkne jutro i poprawie, a narazie wyslałem ci na mejla
-
dzieki Zygus!odebrałem,wydrukowałem,skopiowałem,zmodyfikowałem dodając date i miejsce Trójmiejskiego spotu i hop za wycieraczki.
-
wasyl to może też mi podeslij to troche po gdańsku powsadzam za wycieraczki
-
No właśnie cholerka zapomniałem poprawić linka na serwerze. Jutro wieczorem będzie na 100% do ściągnięcia.
-
ściągłem ale cos mi nie działa :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
Co ci nie działa?? ściąga jest spakowany plik rar, a w nim wersja kolorowa i czarno biała plus jpg.
-
Mi wszystko działało. Ja również kilka kartek wydrukowałem. I tak codziennie w gdańsku jestem więc moge ulotki powkładać za wycieraczki.
-
Postanowiłem założyć ten temat ponieważ trafiłem na to forum przypadkiem. Ktoś na Skodovce podał mi linka do tematu i wtedy dopiero poznałem tą stronę. Może wartowałoby wymienić się linkami bądź też bannerami między Skodovką, a FCP?
-
Na Skodovce jestem od jakiegoś miesiąca i dopiera parę dni temu dowiedziałem się o tym forum. Dla przykładu podam, że np. Grupa SkodaFans z małopolski ma podpięty temat z reklamą na Skodovce. Może FCP wymieniłoby się też takimi podpiętym tematem?
-
Czy ktos moze mi powiedziec, w jaki sposob sie wchodzi na STREFE FCP??
Edit: Inaczej napisze - widze STREFA FCP jako dzial, ale gdzie jest niby post Koszulka Klubowa!!!, do ktorego dostalem linka od Zygusa w sprawie zamowienia koszulek ??
-
A jakbym chcial wejsc do tego posta bez linka to jaka jest sciezka ??
-
No wlasnie - u mnie brak dzialu SPRAWY KLUBOWE..
-
No.. Zygus popraw mi to plis i popraw tez bannera bo zlinkowales z moich zalacznikow, a ja chcialem sobie troche miejsca zwolnic i teraz nie ma bannera <!-- s:D -->
-
czy ktoś jeszcze nie widzi spraw klubowych?? Z klubowiczów oczywiście <!-- s:) -->
Dostęp masz bo głosowałes w ankiecie. Zerknę gdzie leży problem -
Wpadłem na pewien pomysł <!-- s:) --> Co myślicie o wymianie linków między naszymi forami? Chodzi o moje forum Skoda Felicia Club Polska, a waszym Fabia Club Polska?
Linki zamieścilibyśmy na samy dole forum. Co o tym myślicie?
Konkurować między sobą na pewno nie będziemy, a czasem zdarzają się osoby które posiadają w rodzinie Felicie oraz Fabie
-
Z mojej strony mogę Ci tylko zaproponować "miejsce" na portalu w polecanych linkach <!-- s:) -->
-
Jak dla mnie dobry pomysł.
-
Strona została dodana na samym dole forum. Niebawem powinna się przesunąć troszki w lewo ponieważ przypuszczam, że linków jeszcze przybędzie.
Link dodałem do portalu ;]
Pozatym reklamuję was na innych forach jeśli mowa o Fabii <!-- s:P -->
http://blueforum.pl/viewtopic.php?f=51&t=11400
Powinien wam przybyć nowy użytkownik ;]