Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
Ja bawiłam się super w tą wspaniałą andrzejkową noc - chociaż sama <!-- s:D --> to i tak jej nie przespałam
-
[quote="Loni"]...chociaż sama <!-- s:D --> to i tak jej nie przespałam [/quote]
nie bylas az taka samotna
-
A to już moja & .......... słodka tajemnica <!-- s:D -->
-
Adaś Ty sie tak nie interesuj PPP <!-- s:P -->PPP bo bedzie Ciebie glowa bolala :
PS. Wlasnie zaczalem 23 lata (29 listopada)
Zdrowko FCP :piwko:
-
Wszystkiego Najlepszego Wojtas - Twoje zdrowko :piwo: <!-- s:piwo: --> i fcp
-
[quote="Wojtas"]PS. Wlasnie zaczalem 23 lata (29 listopada)
[/quote]No to wszystkiego naj...naj...naj..., no i oczywiście Twoje zdrowie :piwo: <!-- s:piwo: --> .
-
Moc naj.... wspanialszych życzeń w dniu Twojego święta :cmok1:
-
Wielkie Dzieki za zyczonka ... :piwko:
ale :comk2: tylko dla Loni <!-- s:P -->PPP
-
Wojtuś najleprzego, nie pij za dużo... <!-- s:D -->
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ps. nie robić z forum, kącika złamanych serc. :? jest to powiem najdelikatniej jak moge irytujące :? -
Jak tu nie pic jak urodzilem sie w okresie andrzejkowym .. zawsze mam tydzien urodzinowo-andrzejkowy :piwko:
-
[quote="Wojtas"] zawsze mam tydzien urodzinowo-andrzejkowy :piwko:[/quote]
Pozazdrościć :brawo: <!-- s:brawo: --> :mrgreen:
-
[quote="MirekS"][quote="Wojtas"] zawsze mam tydzien urodzinowo-andrzejkowy :piwko:[/quote]
Pozazdrościć :brawo: <!-- s:brawo: --> :mrgreen:[/quote]
Dokładnie
-
Mirek nie ma czego pozazdroscic .. wychodziles kiedys z cyklu kilkudniowego :?: Nie zycz etego najwiekszemu wrogowi ... dobrze ze to jest wszytsko pod kontrola (jeszcze PPP <!-- s:P -->PPP )
No ale to topic o piciu a nie o moich patologiach
-
[quote="Wojtas"]wychodziles kiedys z cyklu kilkudniowego [/quote]
Jeszcze w życiu nie miałem okazji w taki wejść. U mnie kończy się na jednym dniu, może na palcach u jednej ręki doliczyłby się cykli dwu dniowych, ale i to by było ciężko. Realia są takie, że albo praca lub kółeczko tudzież opieka nad maleństwem .
-
Dlatego wlasnie zanim umre (czyt. rodzina i praca) chce skorzystac z zycia :mrgreen:
-
[quote="Wojtas"]Dlatego wlasnie zanim umre (czyt. rodzina i praca) chce skorzystac z zycia :mrgreen:[/quote]
... podobno jakieś organy sie regenerują, a wątrobe zawsze można wziąć od... świnki <!-- s:D -->
-
W micie o Promoteuszu jest cos o odrastajacej watrobie ... tylko ze jemu ptak wyjadal <!-- s:) --> ale w czasie zimnej nocy odrastlo ... jak bedzie trzeba wytrzymac na szczycie gory bez koszulki to dam rade
-
Chcialem powiedziec ze jest to jeden z moich ulubionych tematow dawno mnie tu nie bylo bo mialem problem z netem ale teraz w koncu mam stale lacze! Lubie piwko wiec chyba bede czesto siedzial w tym temacie <!-- s:) --> Pozdrawiam wszystkich!!
-
To dobrze .. bo tylko ja juz tu cos pisze
-
heheh! oj stary to sie zmieni:) tzn bedziemy teraz razem pisac hehe