Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
dzisiaj sie troszke nie fajnie czuje bo wczoraj walczylem:) mimo to lubie alkohol-piwko uwielbiam! i nie wiem czy zaraz nie wyskocze na browarka bedzie mi lepiej!
-
Dzis picie jest jak najbardziej wskazane. Nowa stronka i forum takze jest co oblewac, oby bledy sie wszytskie znalazly, albo lepiej zeby ich nie bylo.
A ja sobie pije piwko i ogladam meczyk. Do boju POLSKA
-
No to chyba z takiej wspaniałej okazji ja się czegoś napije za zdrowie Naszej pięknej nowej stronki i ślicznego forum :brawo: <!-- s:brawo: --> /ale zostane jednak przy mleczku/
-
Dzisiaj takze Polska wygrala z Walia 1:0 <!-- s:D --> coraz blizej MŚ :mrgreen:
-
Akurat za nic faceci zawsze mówią że za nic obrywają <!-- s:P -->PPP
-
Też mi się jakoś wieżyc nie chce
-
A ja to sie wczoraj spiłem na żoneczki urodzinkach że dzisiaj mam na nią jeszcze wiekszą chcice.Aneczko jeszcze raz sto lat
:bukiet: -
A ja bylem na weselichu. Moj kuzyn sie ozenil, wiec trza bylo opic ta tragedie <!-- s:D -->
Nie zdaze wytrzezwiec bo w sobote znow ide na wesele. Tym razem do brata Basi. -
Cos temat umarl <!-- s:( --> Ja wlasnie siedze mam 2 winka Sophia a pozniej juz :piwko: :mrgreen:
Nie wazne jak smaqje .. wazne zeby sponiewieralo :mrgreen: PPP
-
No to tak .. powiem tylko tyle ze skonczylym wczorajszy koncert o 7 rano :mrgreen: ledwo zyje ... teraz tydzien wolnego to troche odpoczne od picia .. ale nie moge obiecac ze nie dotkne :piwko: w tym czasie :aniol: <!-- s:P -->PPP
-
[quote="Łukasz"]Dzięki. Mam nadzieje że wypali. Wsumie ma byc dużo alkoholu, mało jedzenia, konsolka, muzyka i wolna chata czego chciac więcej :?: :?: :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Łatwych panienek, moze?? tak tylko zgaduje :twisted:
-
[quote="Adaś"]co to za impra bez panienek ?:(
nie warto nawet wątroby niszczyć <!-- s:P -->[/quote]a tam zaraz panienki Ci na imprezie potrzebne.. zawsze mozna gdzies wyjsc po imprezie wiecej alkoholu dla nas :mrgreen:
-
Coś mnie dzisiaj wzięło i cedzę już sobie któreś tam :piwko: .
-
Ach szkoda odwiedzam ten post po trzeźwemu i tak już bydzie zawsze :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:
-
[quote="WRC"]Ach szkoda odwiedzam ten post po trzeźwemu i tak już bydzie zawsze :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa:[/quote]
a czemu to :shock: nie mozliwe zeby na zawsze ... WRC tylko nie Ty :beksa:
-
Uj zona na odwyk cie poslala <!-- s:D -->
-
[quote="szyk"]a moze przejdziemy do klubu jakiegos dla abstynentow :3majsie: :3majsie: :3majsie:[/quote]
Dobry pomysł :brawo: :brawo: :brawo: <!-- s:brawo: -->
-
[quote="szyk"]a moze przejdziemy do klubu jakiegos dla abstynentow :3majsie: :3majsie: :3majsie:[/quote]
ja tam nigdzie nie ide co ja bym robil w takim klubie :!: <!-- s:| --> :piwko: to podstawa zycia :mrgreen:
-
[quote="Adaś"]Nie mówice już o piciu bo mi się ochota robi <!-- s:) -->[/quote]
dokladnie :mrgreen: jak tylko pojade dop Szcz to odrazu cos musze zaplikowac normalnie wyschlem .. 9 dzien bez :piwko: :beksa:
-
Wojtas ty sie masz dobrze. :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: