Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
[quote="Wojtas"] normalnie wyschlem .. 9 dzien bez :piwko: :beksa:[/quote]
No nie wierzę :shock: :shock: :shock: i jeszcze prowadzisz kalendarzyk <!-- s:P -->PPP
-
Właśnie jestem na rauszu.Jutro byda zdychoł ale tak to jest kto piwa i wódy nie pije temy watrba gnije :drink: :piwo: <!-- s:piwo: --> :piwko: :zdrowie: :peace:
-
Ja wlasnie znow zaczalem tydzien szkoly w domku tez sie nie oszczedzalem .. mam remoncik to po rusztowaniu przeciez nie bede chodzil trzezwy bo to strach :mrgreen:
[b]WRC[/b] musimy znalezc jakiegos chetnego trzezwego na zlocie zeby nas wozil a my bedziemy siedziec z tylu i grac w szachy :mrgreen: .. oczywscie przy :piwko:
-
Dzisiaj zmienialem kola ... 1 :piwko: poszlo przed robota zeby nabrac ochoty .. podczas wymiany poszly 3 <!-- s:) --> no i jak skonczylem to pozwolilem sobie na jeszcze jedno przed kompem :mrgreen: .. jutro czeka mnie impreza w Kolobrzegu a w niedziele znwou jade do szkoly ... :mrgreen: nic tylko studiowac :mrgreen:
-
[quote="Wojtas"]Dzisiaj zmienialem kola ... 1 :piwko: poszlo przed robota zeby nabrac ochoty .. podczas wymiany poszly 3 <!-- s:) --> no i jak skonczylem to pozwolilem sobie na jeszcze jedno przed kompem :mrgreen: .. jutro czeka mnie impreza w Kolobrzegu a w niedziele znwou jade do szkoly ... :mrgreen: nic tylko studiowac :mrgreen:[/quote]
To jest życie :buja:
-
[quote="Wojtas"]Ja wlasnie znow zaczalem tydzien szkoly w domku tez sie nie oszczedzalem .. mam remoncik to po rusztowaniu przeciez nie bede chodzil trzezwy bo to strach :mrgreen:
[b]WRC[/b] musimy znalezc jakiegos chetnego trzezwego na zlocie zeby nas wozil a my bedziemy siedziec z tylu i grac w szachy :mrgreen: .. oczywscie przy :piwko:[/quote]
Chętnie tylko czy znajdzie sie jakiś szofer ,jak nie to są jeszcze taryfy,a tak to wpisuje sie dzisiaj bo mój synek ma roczek i sto lat za jego zdrowie sie trza było napić.KAMILKU JESZCE RAZ STO LAT :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
Dokladam sie do zyczen :piwko: .. STO LAT I DUUUZO ZDROWKA !! :mrgreen:
-
ja rowniez sie dzis moge wpisac <!-- s:D -->
bylem u kuzyna, poogladalismy meczyki, wypilismy browarki i jest ok.
Niestety troche zal bo krakowska wisla przegrala, eh szkoda gadac, marnota i tyle.
Natomiast drugi meczyk, real - barca, cud miod
Calkiem inny futbol niz nasza biedna liga -
WRC także dorzucam moje szczere /chociaż troszke spóznione/ życzenie urodzinowe dla Twojego maleństwa :brawo: <!-- s:brawo: --> :mrgreen:
Zygus a jak real- barca mógły grać inaczej jak nie miodzio w końcu to Twoja ulubiona drużyna
-
Właśnie wstałem i na kaca se pyknołem browarka.(pychota)
-
Ja daje od rana :piwko: .. tylko ze konca nie widac
-
[quote="WRC"]KAMILKU JESZCE RAZ STO LAT :piwo: <!-- s:piwo: -->[/quote]
Wszystkiego dobrego :bukiet: i smacznego :jem1: torcika życzy 10 - miesięczny Mateuszek. Do życzeń dopisują się Dorek i Mirek. A to :dres: dla zmotoryzowania nowego klubowicza
-
Artykul o Wojtasie
http://mojefinanse.interia.pl/news?inf=687291<!-- m --> -
Artykuł w sam raz dla Wojtusia <!-- s:D --> i jego picia :piwko: :mrgreen:
-
Wstalem i :piwko: pozniej poszedlem do Zabki i mam sprzet na dzisiejszy wieczor a co artykulu nie badzcie tacy swieci <!-- s:P -->PPP
PS. Planuje zostac na podyplomowych :mrgreen:
-
[quote="Kraft"]Ja wlasnie zapijam smutek porazki w derbach <!-- s:( -->
3:0 przegrac:([/quote]A ja oblałem :piwko: zwycięstwo w derbach :brawo:
-
No troszkę już wypiłem ale to z okazji taty imienin, teraz imprezka przeniosła się do mnie i rozpoczynają się Andrzejki, oj zapowiada się długa NOC. Życzę więc wszystkim dobrej zabawy papa.
-
ja dzisiaj zaczynam tydzien szkoly ... impreze rozpoczynam andrzejkowo, za 3 dni urodziny <!-- s:D --> a potem oficjalne andrzejki ... oczywscie zeby nie przerywac planuje pocignac kilka dni :piwko:
-
opowiadajce andrzejkowe wypady ... ja najpierw rozkrecilem sie w domku , potem znalazlem sie w klubie i wrocilem o 6:40 do domu <!-- s:) --> :mrgreen:
muzyka tylko nie na moje stare kosci ... fast techno ... ale cos tam jeszcze pamietam jak sie krecic ale ...wole siedziec, :piwko: i podziwac tanczace Panie
-
Na koźlony jestem po andrzejkach.Nic z wczoraj nie pamiętam 3 x0.7 bols w trzech