Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
Nie bylo tematu w ktorym mozna pisac ze sie pije...to taki stowrzylem...ja juz pije 3 dzien bez snu...narazie jest dobrze ale wiem ze bedzie zle jak sie gaz skonczy.....
-
ale chyba cos bezalkoholowego, bo bez zadnych bledow napisales
-
ledwo widze ..ale w klawisze stukam..na zlocie bede chodzil do tylu :twisted:
-
Wojtas, a może to tylko PICOLO co ? <!-- s:P -->
-
Zaczelo sie od wina Sophi..potem Debowe a teraz leci vodka:)
-
[quote="zygus"]ale chyba cos bezalkoholowego, bo bez zadnych bledow napisales :-D[/quote]
też sie zdziwiłem prawde mówiąc.
[quote="Wojtas"]ledwo widze ..ale w klawisze stukam..na zlocie bede chodzil do tylu[/quote]
ja nie wiem jak w takim stanie ty możesz jeszcze pisac sensownie, ja raz pamietam, jak wracałem z ogniska z Pysiem to chciałem zobaczyć na telefonie która godzina ale niestety nie udało mi sie to ... a wsumie niewiele wypilem... ale i niewiele widziałem <!-- s:D -->
Więc wsumie ciebie to podziwiam jak pijeszc juz 3 dnień
-
ja rowniez popijam sobie....wode z soczkiem
ja jak raz wracalem to kumpel musial mnie odprowadzic pod drzwi, nawet drzwi mi otwieral bo nie moglem sobie kluczem trafic, a co dopiero cos napisac i to sensownego -
wlasnie wstalem i jest bardzo zle....widze po Waszych postach ze bedzie grubo na zlocie...
-
juz piatek a konca nie widac..jak to skonczyc ??
-
dzis piatek, meczyk + browarek u kuzyna, bylo fajnie
-
udalo sie <!-- s:) --> ale czuje z tego wszystkiego caly zaladek od przelyq po dwunastnice...zatruty jestem w 3 d..y
-
czym sie strules tym sie lecz <!-- s:D -->
-
[quote="zygus"]czym sie strules tym sie lecz <!-- s:D -->[/quote]
aaaahahahaa :lol: :lol: , nigdy w zyciu, teraz dopiero przechyle cos na zlocie..teraz 6 tyg detoxu
-
Dzisiaj Polska wygaral 1:0 z Irlandia...pije dalej i pojechalem po sprzet ... <!-- s:) -->)) POLSK A!!!! POLSKA !@!!!
-
Wlasnie wstalem <!-- s:D --> wczorajsza imprezka byla zajebista. Grill na balkonie w akademiku, meczyk, piwko!!
-
Chcialem powiedziec ze wlasnie pije ale z tego co widze to znowu tylko ja sie tu wpisuje <!-- s:P -->
-
Ty pijaku Pinek, odezwij sie do mnie co do wyjazdu, ok?? chyb aze jeszcze nic nie wiesz
-
[quote="Pinek"]Chcialem powiedziec ze wlasnie pije ale z tego co widze to znowu tylko ja sie tu wpisuje <!-- s:P -->[/quote]
Zostaw troche watroby na zlot
-
ja juz dawno nie mam watroby hehe:)
-
Jestem alkoholokiem!!!