Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
Wy to macie http://allegro.pl/show_item.php?item=73905330<!-- m --> pociag do alkoholu
-
Ha ha ha :mrgreen: to było dobre Wolfmk :brawo: :brawo: :brawo: <!-- s:brawo: -->
-
[quote="Adaś"]ło ja, wkońcu ja śię wpisuje, niezłą poniewierka <!-- s:P -->[/quote]
Adas .. szczegoly, szczegoly .. co pijesz, od jak dawna, gdzie itd :twisted:
-
[quote="Adaś"]Było ostro <!-- s:) -->
inaczej nie mogę opisać sywka
Niestety kobiety okazało się są nadal takie same a szkoda.
Wóeczka smaczna, mocna poniewierka głowa boli.[/quote]Ojjj Adasiu znowu winne kobietki :roll:
A że było ostro to słychać było po Twoim głosie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ty świntuszku
Ps. Chyżbyś w Nowym Roku założył jakiś haremik? -
[quote="Adaś"]Hmm <!-- s:) -->
dobrze że mnie uświadomiłaś że dzowniłem do Ciebie hehe
bo jakoś ten fragment impry mi umknął :] tak jak kilka innych
naszczęście te najprzyjemniejsze pamiętam :] ]]]]]][/quote]Ojjj było słychać te najprzyjemniejsze momenty
-
Adaś Ty :mrgreen:
-
Nic dodać nic ująć poprostu kieta żech je.1 liter BOLS oczywiście z teściem
-
Ja rowniez popilem ale w sobote i to delikatnie.
Na spociku nie moglem, ale w domku z checia wychyliem pare browarkow -
Ja popilem na spociku jak i po nim takze
-
A ja..... :oops: :oops: :oops: no coment
-
[b]Adaś[/b] jedyna rzecza gdzie bede chodzil to bedzie sklep nocny
-
terozki żech wstanoł i jeszce sie czuja nakożlony tak my sie dali wczorej w robocie że tragedia.Ida obejrzeć czy autko sie niepoobdzierało w garażu
-
[quote="Adaś"] pokolej wszyscy będziemy schodzić do parteru <!-- s;) -->[/quote]
Adaś musisz nam koniecznie pokazać jako pierwszy jak to się robi, byśmy mogli dzielnie za Tobą podążyć :mrgreen:
-
[quote="MirekS"][quote="Adaś"] pokolej wszyscy będziemy schodzić do parteru <!-- s;) -->[/quote]
Adaś musisz nam koniecznie pokazać jako pierwszy jak to się robi, byśmy mogli dzielnie za Tobą podążyć :mrgreen:[/quote]
Dokładnie Miruś ma racje :mrgreen:
-
[quote="Adaś"]Heh, a tak poważnie mówiąc to się zastanawiam kto będzie startować w zawodach jak wszyscy się zajebiemy na maxa <!-- s:P -->[/quote]
Ja biorę mojego szkraba, ponoć ma nie pić do 18 roku życia :mrgreen:
-
[quote="MirekS"]Ja biorę mojego szkraba, ponoć ma nie pić do 18 roku życia :mrgreen:[/quote]
Mirus jakby Ci to powiedziec :mrgreen: pewnie posmkuje % znacznie szybciej
-
Pewnie tak, myślę, zacznie jak większość z nas od piany z piwa :mrgreen:
-
[quote="MirekS"]Pewnie tak, myślę, zacznie jak większość z nas od piany z piwa :mrgreen:[/quote]
to lepiej niech poproboje na jakims rodzinnym grillu niz w krzakach z kumplami
-
Wojtuś - też właśnie wychodzę z takiego założenia, jeżeli już to niech oficjalnie o tym wiem, a nie złapię go na tym, lub też dowiem się od osób trzecich.
-
[quote="MirekS"]Wojtuś - też właśnie wychodzę z takiego założenia, jeżeli już to niech oficjalnie o tym wiem, a nie złapię go na tym, lub też dowiem się od osób trzecich.[/quote]
zlapac to pol biedy .. ale po co sie dowiadywac od osob trzecich ze Twoja pociecha pije w zakamarkach do tego nie wiadomo co ... a koledzy moga rozne trunki jemu podac :evil: <!-- s:evil: -->