Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
Odświeżę temat, litra pękła, zdrowie wszystkim.
-
Nie dużo ale po przerwie to i zamotało ciutkę <!-- s:D -->, a w sobotę Wesele!
-
Od początku urlopu, pozdrawiam z Ciechanem Miodowym i Piwem na Miodzie Gryczanym :oczami: <!-- s:oczami: -->
Pozdrawiam
sid -
Leci właśnie wareczka czerwona tak o, po grilu A w tle Nero - Symphony 2808... bajeczna nuta :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Właśnie wlewam w siebie zimnego KASZTELANA Niepasteryzowanego - alternatywa na gorące dni.
-
3x kasztelan niepasteryzowany <!-- s:) -->
-
Łomża bez pasteryzacji na rozgrzewkę...
4 Żywczyki
2x Finka
1x Niemirow miodowo paprykowy....
Gastrofaza obecnie, zobaczymy co dalej <!-- s:P --> -
Wszystko zależy od stężenia... podziel się opinią....
Cotygodniowa profilaktyka dobre działa.... -
ja to przez ostatnie 2 tyg codziennie powinienem sie wpisać <!-- s:D -->
rakija i Karlowaćko na zmianę z Prośkiem i ożujskiem .... cóż - wszystko kiedyś sie kończy .... -
Tata obchodził 80 urodzinki wczoraj i trochę szkła pękło :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
impreza firmowa - już sie rozpoczeła :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
aż strach myśleć co bedzie ok. 20.00 -
zaczeło się ostro - skończyło ... jak zwykle :rotfl: :kumple: :szczesliwy: :najszczesliwszy: <!-- s:najszczesliwszy: -->
-
asienajebałem piwko po pracy z tymi kolegami to nie możliwe replay w czwartek ODK SW Posejdon
-
Kurcze drugi miesiąc na l4 i udziela się powoli, wczoraj sztuk 8 perły, a dziś 6 kasztelanów niepasteryzowanych <!-- s:D -->
Na szczęście od poniedziałku wracam do pracy także trzeba będzie się powstrzymać -
Dziś lekko krwawa merry i 3 pifka <!-- s:) -->
-
heineken.sztuk.4 poszło
-
Piątek wpadłem do siostry i strzeliłem 3 niepasteryzowane kasztelany <!-- s:) -->
Wasze zdrowie! :zdrowko: :dyskusja: -
Wczoraj (sobota) impreza zakładowa (zmianowa) po 1 zmianie do gospody <!-- s:D --> i jazda... Ojj działo sie..
a dzisiaj :chory:
-
W Przelew poszedł LECH z rodzeństwem <!-- s:) -->
-
znowu 4 heinekeny
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 07-11-2011, 17:56[/i] ][/size]
no enamik sie zaczyna wciągać znowu 4 heinekeny tak to jest jak człowiek ma za dużo wolnego czasu to z eszczęścia nic mu sie nie chce i nie wie co ma robić :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->