Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!
-
[quote="Loni"]To może i ja się dopiszę -> dzisiaj gruszkóweczka (domaci likier od rakije) produkt Chorwacja 22% <!-- s:P -->[/quote]
O stary Ale cohoty mi narobiles
A co powiecie o Jagermaisster z red bullem? ewentualni tanczy zamiennik typu burn, tiger. Tez smaczne Proporcje zalezne od indywidualnych upodoban.
Mmm tym polaczeneim moglbym sie zachwycac co impreza, co mecz, co dzien....
-
[b]rafalkrol[\b] chyba za dużo wypiles tego specyfiku. Jak do kobiety mówisz stary :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->
-
[size=85] :serce: <!-- s:serce: --> Jägerbomb [jako shot][/size]
a żeby nie było OT.. wyborowa + sok żurawinowy + taki tam syropek opisany cyrylicą ^^
-
Spoko nie obraziłam się "stary" hehe <!-- s:P -->
Jutro mam w planie barmańską cytrynową lub może jakieś winko :szczesliwy:
-
4 tyskie i lulu <!-- s:D -->
-
Tyskie klasyczne - ze smakiem
-
Ja również Tyskie dziś smakuje
-
U mnie Łomżańskie produkty w pełnej gamie... któreś tam już z kolei leci, ciort jeden by to zliczył...
-
Ja dzisiaj budweiser 0.66l tak spokojnie przy filmie.
-
[quote="1.4-16v Michał"][b]rafalkrol[\b] chyba za dużo wypiles tego specyfiku. Jak do kobiety mówisz stary :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->[/quote]
Najmocniej przepraszam Ale jak czytam pozniej, kolezanka sie nie obrazila.
A odnosnie piciu piciu, wczoraj praktykowalem nowego drinka. Mianowicie sok bananowy tymbark z białym martini, do tego duuuzo lodu i pare kropel cytrynki .
W zaleznosci jak kto lubi, proporcje wedle uznania . Polecam.
-
Z okazji meczu MU - Everton chłodzą się 4 kasztelany, heineken i raciborskie <!-- s:D -->
Poniedziałek w pracy będzie ciężki -
Dzisiaj dla odmiany dwa zimne Leszki <!-- s:D -->
-
żubrówka biała + zielone frugo <!-- s:D -->
-
ja tam dzis jeszcze nic nie pilem...
-
Pojutrze będzie dwa dni jak nie pije <!-- s;) -->
-
A ja właśnie grzeję się grzańcem galicyjskim, ajj gorący ...
-
W sobotę "aż" 3 drineczki -> wyborowa z sokiem bananowym + czarna porzeczka :hyhy: pychotka <!-- s:P -->
-
[quote="Loni"]...z sokiem bananowym + czarna porzeczka :hyhy: pychotka <!-- s:P -->[/quote]
Loni nie za bardzo to rozrobilas? czuc bylo jakie procenty?
ja od jutra mowie stanowcze dosc a dzis ostatki tak ze zapraszam chetnych na 0.7
-
[quote="manii"][quote="Loni"]...z sokiem bananowym + czarna porzeczka :hyhy: pychotka <!-- s:P -->[/quote]
Loni nie za bardzo to rozrobilas? czuc bylo jakie procenty?
ja od jutra mowie stanowcze dosc a dzis ostatki tak ze zapraszam chetnych na 0.7[/quote]
No pewnie że było czuć %%% wszystko zależy od proporcji a proporcje były idealne :hyhy: więc polecam ojjjj polecam :super:
-
Sok z banana? <!-- s:P --> Wio banan!
U mnie wczoraj Absolut jabłko+imbir, a dzisiaj browarken...