Witam:)
-
Witam,
tu polake z Warszawy.
Mam Skodę Fabię 1 1.4 mpi, 60KM, niebieską, z 2002 roku. Przebieg 95 000 <!-- s:) --> Mamy ją "w rodzinie" od nowości, ale ja nią jeżdżę od 2004 roku.
Bardzo ją lubię, choć sprawia mi dużo problemów ostatnio i można powiedzieć, że od 3 miesięcy jest unieruchomiona ze względu na immo (na wszelkie dalsze wyjazdy muszę pożyczać furę, co do której mam pewność, że odpali).
Jest tez ubogo wyposażona, ale jakoś mam do niej sentyment i lubię nią jeździć, więc nie przeszkadza mi to za bardzo Inna sprawa, że mało jeżdżę (okazyjnie, do sklepu, czasem w trasę, bywa, że auto stoi tydzień nieruszane) i mam niskie wymagania co do samochodu, auto nie jest dla mnie przedłużeniem... no, wiadomo czego
Miała niestety kilka przygód (lecz bez mojego osobistego udziału), które do dziś odbijają się czkawką, między innymi przy wymianie tylnego zderzaka musieli założyć tani zamiennik, bo strasznie wyblakł (nie mam zderzaków w kolorze nadwozia, tylko takie szare), choć ma to swój urok. Kiedyś też jeden kretyn cofając na skrzyżowaniu w korku (!) uderzył w nią i urwał prawe przednie koło - do dzisiaj częściej muszę coś naprawiać, ustawiać zbieżność itp., a i tak kierownica często nie jest całkiem prosto (mimo ustawionej zbieżności), jej skrzywienie też zalezy od liczby pasażerów :szok: Próbowałem coś z tym robić, ale stanęło na tym, że musiałbym amortyzatory wymieniać, a i to bez gwarancji, że pomoże, to odpuściłem.
-
Witam również. Życzę mniej takich przygód <!-- s;) -->
-
Witaj <!-- s:D -->
-
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witamy na <!-- s -->
-
Witaj bracie <!-- s:P -->
-
Witaj na forum[b] FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
[i]Witaj na forum[/i] [b]Fabia Club Polska[/b]
Pozdrawiam
sid -
witaj na [b]FCP[/b] <!-- s;) -->
-
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s:) -->