Witam z Poznania !
-
Witam wszystkich , od niedawna po Poznaniu krąży obnizona , granatowa skoda fabia z potężnym ''kominem'' z tyłu :wstyd: Do rejestracji na forum zachecił mnie Szczypior Do zobaczenia na spocie :] <!-- s:] --> pozdr.
-
witaj na FCP :zdrowko: W Poznaniu masz dużo spocików pod nosem <!-- s;) -->
-
Witamy Witam Serdecznie No I We Wtorek Pod Tesco Się Widzimy :] <!-- s:] -->
-
Witaj <!-- s -->
-
Witaj na naszym skromnym forum Fabia Club Polska <!-- s -->
-
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witamy bardzo serdecznie na forum[b] FCP[/b] i wielkie :padam: dla[b] Szczypiora [/b]za tak wspaniałą reklamę <!-- s;) -->
-
witaj <!-- s:) -->
-
Witaj na forum[b] FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
Cześć. Często, a właściwie codziennie widuję Twoje auto <!-- s;) -->
Do zobaczenia na spocie
PS.
Pierwszy raz powtórzy nam się kolor i to właśnie mojego auta :zdegustowany: :rozpacz: -
[quote="Loni"]i wielkie dla Szczypiora za tak wspaniałą reklamę [/quote] oh Loni nie trzeba :zawstydzony: zrobiłem po prostu obywatelki obowiązek :] <!-- s:] -->
:balonik: -
Witamy na [b]FCP[/b] <!-- s -->
-
witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Cześć <!-- s;) -->
Witaj na forum [b][i]Fabia Club Polska[/i][/b]
Pozdrawiam
sid -
Witaj :super: <!-- s:super: -->
-
Witam wszystkich.
Powinienem to zrobić wcześniej, ale jakoś w natłoku zajęć i przywracania do życia świeżo nabytej SKODY FABII - rok produkcji 2001 (jest to SKODA nr 7, czwarta własna, trzecia służbowa = 2x FELICJA, 4x FABIA, 1x OCTAVIA) nie było czasu, a i też nieśmiały jestem, ale za to sporo się TU już naczytałem...Za to powiem Wam, że patrząc na zdjęcia macie naprawdę świetne FABKI!
Moja niestety jest ruda, z tapicerką w kolorze zgniłych jaj, do tego zapuszczona w środku i z już lekko parchatą (nad tablicą rejestracyjną) klapą bagażnika. Ale za to jak ją odpalę i słucham klekotu 1,9 tdi (po wymianie rozrządu i świergolącego napinacza paska wielorowkowego) to jestem w siódmym niebie... W związku z tym jeżdżę z wyłączonym fabrycznym (na kasety!!!) radiem <!-- s:) --> , a tak właściwie można też w niej zauważyć moją ...córkę.
-
Cześć Czemu witasz się w czyimś wątku :chytry: <!-- s:chytry: --> Zapraszam na spot poznańskiej sekcji FCP. Spot odbywa się co drugi wtorek o 18 pod Tesco przy Serbskiej.
-
Oj przepraszam chyba, coś faktycznie pokręciłem. Dzięki za zaproszenie.