Zdjęcia z imieniem klubowiczów w profilu
-
czas po raz kolejny ożywić temat. Co jest z tymi fotkami? Czyżby ktoś obawiał się nadmiernej sławy w kraju?
-
[quote="dr O."]czas po raz kolejny ożywić temat. Co jest z tymi fotkami? Czyżby ktoś obawiał się nadmiernej sławy w kraju?[/quote]
Moze na forum są osoby publiczne i nie chcą się ujawnić.. <!-- s:D --> -
No właśnie ja też nie wiem co z tymi fotkami, muszę zagadać do [b]Sid'a[/b] :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Mów za siebie Loni :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
<!-- s:P -->
-
A ja się nie ugnę <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
no to ja ładnie kasuje zdjęcie :zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->
-
Ej! Co jest grane? Gdzie obiecane zdjęcia? :zabawa: :krzeslem: :wsciekly: <!-- s:wsciekly: -->
-
Skoro SID nie chce wstawić foty, to można to zrobić za niego... heheheh
Dajcie jakąś fotę SIDA to wrzucę w np. swoim profilu drugą fotkę i podpiszę że "tak wygląda wstydliwy SID" <!-- s;) --> -
Nawet nie trzeba daleko szukać, na forum przecież mamy fotki ze spotów. Zaraz się go znajdzie <!-- s:D -->
-
Odnalazła się zguba w galerii Bagsia <!-- s:P -->
-
No fotka jest tylko sie trochę nie nadaje. Musi być bardziej przodem. Jak już to zrobić to żeby nie miał biedulek pretensji że brzydka Fota.
-
no pewnie podpadne i mnie beda gonic po KrK ale myślę że mi pomożecie się bronic <!-- s:P -->
to tak Tu mamy delikwentkę i 2 delikwentów bez fotek
:cenzura: by [color=#FF0000]Wojtas[/color] [color=#006400]zakaz publikowania oraz przetwarzania facjaty Prezesa oraz innych osob na tym zdjeciu[/color]Tu mamy [color=#008000][b]<ciach>[/b][/color] takiego sid 'a lub [color=#008000][b]<ciach>[/b][/color] takiego -> :cenzura: by [color=#008000][b]sid[/b][/color] - Co za dużo to nie zdrowo.
sory LONI , WOJTAS , manii no i sid :zdrowko:
hmm może prezes ta fotka nie najlepsza (ten plaster )[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 20-10-2011, 14:14[/i] ][/size]
no i zeby nie było tez spowrotem wrzucę fotkę ale...... -
:brawo: Działaj Marko <!-- s;) -->
-
nie macie go przodem??
Ale i tak lipa bo można dodać tylko jedno zdjęcie w profilu. koś musiałby się pobawić w photoshop-ie i scalić fotki. -
Dobrze, że w ogóle jest jakikolwiek <!-- s;) -->
-
Albo zrobimy konspirację i wszyscy na swoich profilach wstawimy fotkę SIDA w avatarze.
-
można wrzucić jako link np z fotosika tak jak ja miałem jak wrócę z meczu to bede próbował obciąć zaraz zobaczycie sid tylko wejdzie w ten dział to zaraz wyedytuje mojego posta ze zdjęciami powinienem miec jeszce jakieś zdjęcie ale wtedy to potrzebuje obstawe zwłaszcza że jeżdzę koło sid'a codziennie <!-- s:) -->
-
Ominęła mnie zabawa <!-- s:( -->
Kto podeśle na priva?
-
No ja nie wiem!!! :kijemgo: ale chyba będziemy się musieli obrazić :obrazony: na nielicznych tutaj zgromadzonych,bo coś każdy ściemnia z tymi fotkami .Rozumie,że niektórzy są :chory: i nie mają siły na wstawienie fotki lecz jak wyzdrowieją to czekamy na uzupełnienie profilu. <!-- s;) -->
Czekamy