Witam
-
Witam
Od pewnego czasu czytam forum, a teraz zdecydowałem sie dołaczyc do grona klubowiczów <!-- s:) --> Mój samochód to fabia 2001 r, wersja elegance silnik 1.9 tdi moc narazie 140ps, druga fabia 2005r 105ps. To tyle tak w skrócie:) -
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
Witaj:) Jakie modyfikacje przeprowadziłeś w 1.9 TDI, i jakie chcesz jeszcze zrobić?
-
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Narazie program wrzucony a na dniach idzie wiekszy intercooler, i sprzegło do zakucia i program na 163ps i 380nm. W planach jest jeszcze Alufelgi wstawic 16 to w przyszłym tygodniu:) zderzaki od rs i pozbyc sie oznaczen modelu:)
-
witam :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> nie lepiej było najpierw wsadzić FMIC i dopiero stroić?
-
Witamy serdecznie na forum [b]FCP[/b] widać pomorze zaczyna rosnąć w siłę ps. bardzo fajne plany <!-- s -->
-
Teraz tez trzeba jakos jezdzic wiec program był potrzebny:) a druga kwestia ceny programu powiem tyle ze mi sie opłaca tak jak zrobilem:) wiecie moze jak wyglada sprawa alu 17 z oponkami 225/45 w fabii na seryjnym zawiasie?
-
z szerokością może być problem jeśli chodzi o przód. Ludki wkładaja 18'' i też jeżdża. Optymalne kółko to 45/205 16'' z tym że przydałby się niższy zawiasik, bo wg mnie trochę dziwnie wyglądają fabki przy seryjnym z takimi kółkami typu 16", 17". Najlepiej użyj funkcji SZUKAJ i tam znajdziesz odpowiedź.
-
[quote="RudeBoy"] wiecie moze jak wyglada sprawa alu 17 z oponkami 225/45 w fabii na seryjnym zawiasie?[/quote]
niewiem jak 225/45.. ale 225/50 nie wchodzi.. -
Witojcie <!-- s:) -->
-
witam na forum zapraszam do poszczegolnych tematow ... nie robmy OT ... to jest tylko dzial do przywitania sie <!-- s:P -->
-
Halloo <!-- s;) -->
Witaj na forum FCP [img]http://www.fcp.pl/forum/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon2.gif[/img] :hurra: :hurra: :hurra:
Pozdrawiam
sid -
Witaj <!-- s -->