[F1 i F2] Kabelek USB
-
Kupiłem kabelek ze strony viaken.pl o nazwie NAJLEPSZY interfejs USB VAG KKL we wtyku OBD2 i mam Fabię z 2005 roku podłączyłem i fajnie hula . Jak ktoś ma dylemat jaki kupić póki co polecam . Jak post powinien być gdzie indziej to niech moderator przeniesie a nóż się może komuś przydać .
-
[b]DIABOLO75[/b], mozesz podeslac na maila program, ktory uzywasz :?: z gory dzieki :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
@ ---> <a href="mailto:wojtas333@op.pl">wojtas333@op.pl</a>
-
byłem na ich stronie.oglądałem i chce kupić.tylko mam pytanie.czy oni ten kabel sprzedają razem z oprogramowaniem czy program trzeba sobie skołować samemu?
-
kabel sprzedają jedynie ze sterownikami, aby można go zainstalować na kompie, natomiast program trzeba sobie samemu wykombinować, najlepiej poprzez Google, nie jest to strasznie trudne...
-
Jak ktoś chce odczytać błędy to walić śmiało do mnie na pewno nie będę zdzierał z ludzi z FCP .
-
ja równiez zamowilem kabelek z viaken.pl i jutro bede testował.. <!-- s:) -->
-
To fajnie ja kupiłem z końcówką z usb i za ok 79 zł i śmiga fajnie , pewnie wymienimy się doświadczeniami a może programami do diagnostyki . Testuje też pewne rozwiązanie problemu z błędem 16825 - błędny przepływ odpowietrzania zbiornika paliwa jak się sprawdzi u mnie to zrobie fotki jak to gówno obejść .
-
Który Kabelek Pasje do { F1 } tak abym mógł wykasować błędy i przeprowadzić adaptacje przepustnicy bez problemu ..
Możesz zamieścić konkretny link do przedmiotu ..
-
NAJLEPSZY interfejs USB VAG KKL we wtyku OBD2 !!! ja kupiłem taki ale są tańsze i może potrafią to samo ale wiem , że ten mają znajomi i sobie go chwalą z tego co jest napisane obsługuje grupę VAG od 97 chyba do 2007 przez , że ma jakieś dwie linie k jakoś automatycznie przełączane . Podam linka http://allegro.pl/najlepszy-interfejs-usb-vag-kkl-we-wtyku-obd2-i1635206468.html#gallery<!-- m --> . Jak nie chcesz tyle placic to napisz do viakena oni daja wzczerpujace odpowiedzi .
-
Dzięki <!-- s -->
-
[b]Damo[/b], lepiej kupic ten za ok 75 zł ... chinski jest tanszy ale jest oparty na budowie na rezystorach, ten polski na zlaczach ISO ... tak mi zreszta napisali z viakena bo tez nie wiedzialem na ktory sie zdecydowac
-
Kabelek bez instrukcji serwisowej (co jest co, wartości dopuszczalne, itp.), albo choćby dobrego opisu pół to tylko połowa sukcesu. To tak z własnego doświadczenia.