Śląsk i okolice
-
[b]wolfmk[/b], ostatnio robiłem u niego przegląd (olej, filtr paliwa, powietrza, oleju) plus wymiana czujnika temperatury, świece, czyszczenie przepustnicy i zapłaciłem za robotę 140 zł
-
To chyba przejadę sie do znajomych z Wieliczki, i poskocze kiedyś do Was na warsztat ...
Miał ktoś taki problem z tym układem kierowniczym ...
I co z tymi obrotami ... czy wam też pływają miedzy 800 - 900 -
wolfmk ... daj te namiary. Bo coś mi silnik ciężko pali za pierwszym podejściem za drugim już lepiej ...
-
[quote="Piotr"]wolfmk ... daj te namiary. Bo coś mi silnik ciężko pali za pierwszym podejściem za drugim już lepiej ...[/quote]
Znalazlem jakas wizytowke z przed dwoch lat - 032-616-50-70.. Mam nadzieje, ze numer bedzie jeszcze aktualny <!-- s;) -->
-
OK ... dzięki w poniedzialek do nich zadzwonię ... patałach co robiła auto tak zrobił termostat i czujnik ze ciagle pokazuje 80 stopni płynie chłodniczym ...
-
[b]Piotr[/b] podaje ci drugi numer na wypadek jakby tamten nie zadzialal - przejezdzalem dzis obok warszattu i zauwazylem ze jest inny niz ten, ktory ci podalem <!-- s;) -->
032-616-43-32 -
Dzięki <!-- s:) -->
Chce wymienić świece, wyczyścić wtryski, wymienić filtr paliwa, czujnik temperatury, i chec żeby zobaczył czemu ściąga w prawą stronę ... -
Czy oferta bezplatnego przebadania fabii jest wciaz aktualna ??
-
Witam
Opisz jak poszło u tego mechanika
:zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> -
Czolem.
Wyskoczylo mi do wymiany ( w nawiasie koszt w Noma Auto Tarnowskie Góry):
-tłumik środkowy (180zl = część + wymiana)
-tuleje metalowo-gumowe wahacza przedniego L+P (370zl = części + wymiana + zbieżność)Chciałbym sie od Was dowiedzieć czy można tych dwóch operacji dokonać gdzieś w pobliżu (tzn. Bytom i okolice) i jaki byłby koszt, możę juz wymienialiście te elementy i macie przykładowe ceny i lokalizacje gdzie tego dokonaliście.
Dzieki za sugestie i polecenia!
Żaber -
Rozumiem, ze podales cene za tylne tuleje metalowo-gumowe wahacza przedniego ?
U mnie koszt wymiany tych tuleji to ok 150 zl (wymienialem w zeszlym roku) + 50 zl za zbieznosc = 200 zl.. Tlumika niestety nie mialem okazji wymieniac.
Zapomnialem dopisac, ze wykonanie jest w nieautoryzowanym serwisie SKODY, ktory daze wielkim zaufaniem.. ale nie wiem czy nie za daleko do jaworzna jak dla ciebie :suchy: <!-- s:suchy: --> -
[b]Piotr[/b] i byles w tym warsztacie w Jaworznie ?? Napisz co i jak..
-
Polecam Wam ten serwis, pracują tam super ludzie, znają się na mechanice nie wmawiają Klientom głupot tak jak u Śliwki czy w Emidzie. Bardzo wysoki standard obsługi klienta!
-
A jakis dokladniejszy adres mozesz podac ? <!-- s:) --> Moga byc rowniez jakies dane kontaktowe.
-
Witajcie !
Odnośnie firmy GANINEX . Właściciele tej firmy mają wiele marek samochodowych w tym świeżą skode.Mają także fiata i jak do nich jeździłem to pracowali bardzo dobrze i nawet przy pewnym razie powiedzieli mi że od ubezpieczyciela moge sie domagać oryginalnych części ( była to naprawa blach- lak) co mnie zaskoczyło. Zrobili porządna robote. Obsługa kompetentna znająca sie na samochodzie. Widać że przy przyjęciu do pracy wybierają ludzi fachowych, którzy znają sie na tym co robią.Pozdrawiam.
-
Dla tych którzy potrzebują kontaktu do Ganinexu
http://skoda.ganinex.pl/pl/kontakt.html<!-- m -->
ul. Rozdzieńskiego 170 (tam gdzie był dawnej fiat jeszcze jako polmozbyt)
Katowice
Telefon: (032) 203 66 00,
Telefon: (032) 203 66 11 -
[b]TOMUŚ[/b], Ganinex kojarzył mi się zawsze z Fiatem,Alfą Romeo i Lancią ale nigdy ze Skodą.Jadę jutro do Katowic to sobie podjadę zobaczyć.
-
Mi też się kojarzył do nie dawna Ganinex z grupą fiata. Ale już tak nie jest. Jeszcze w Gliwicach Ganinex = grupa fiata
-
Witam,
Niestety ja i moja Fabianka musieliśmy odwiedzić lekarza. EPC + galaretka pod wlewem korka oleju.
Chciałem czegoś na szybko bo bez światła stopu ciężko jechać bezpiecznie. Znalazłem w Gliwicach na Łabędzkiej 27 fajny warsztat. Nie dość że usterke z EPC usunięto w 10 minut a za wymianę zapłaciłem 80zł. Dowiedziałem się że ta galaretka nie jest taka groźna (ponoć pod wlewem paliwa czasem moze wystąpić z powodu pary wodnej lub tez jednak dostaje się trochę tego płynu.) Trzeba auto częściej kontrolować.
Tu strona do nic [url=http://www.skoda-serwis.eu/home.htm]KLIKNIJ[/url]
Serdecznie Polecam
-
Witam.
Szukam dobrego mechanika w Sosnowcu, Dąbrowie Górniczej.
Może ktoś jest z tych okolic i może kogoś polecić? Kogoś kto nie bierze dużo, a zrobi porządnie.Pozdrawiam.