Śląsk i okolice
-
moge polecic firme mobil serwis mieli siedzibe w sosnowcu teraz naprawiaja auta w myslowicach ja naprawiam u nich od kilku lat i jak dotad nigdy nienarzekałem http://www.pstro.pl/b/mobil-serwis-myslowice<!-- m -->
-
Ja polecam firma Armaks czy coś takiego dwóch młodych chłopaków z D.G. ul. Puszkina jest to w Strzemieszycach
-
Zgadzam się z MAĆKIEM UTG. Chłopaki z Mobil serwis znają się na rzeczy. Wcześniej pracowali na Mikołajczyka, a teraz mają warsztat w Mysłowicach na giełdzie towarowej. Wiem,że pracowali w ASO Skody, więc znają wszystkie kruczki. Zajmują się moją Fabią od 6 lat. Jeszcze mnie nie zawiedli. Mój znajomy robił u nich chip tuning i też jest bardzo zadowolony. Polecam!
-
[quote="Fabianna"]Zgadzam się z MAĆKIEM UTG. Chłopaki z Mobil serwis znają się na rzeczy. Wcześniej pracowali na Mikołajczyka, a teraz mają warsztat w Mysłowicach na giełdzie towarowej. Wiem,że pracowali w ASO Skody, więc znają wszystkie kruczki. Zajmują się moją Fabią od 6 lat. Jeszcze mnie nie zawiedli. Mój znajomy robił u nich chip tuning i też jest bardzo zadowolony. Polecam![/quote]
masz racje oni nadal pracuja w serwisach ASO Skody <!-- s:) -->
-
[quote="andrzejk26"]Ja polecam firma Armaks czy coś takiego dwóch młodych chłopaków z D.G. ul. Puszkina jest to w Strzemieszycach[/quote]
Dobrze wiedzieć Panie kolego. W D.G dobrzy są też w serwisie Auto-Vag na wprost urzędu miasta ale jest tam fiufiu drogo :przestraszony: <!-- s:przestraszony: --> .
-
Też mogę polecić gościa, Fabia jest serwisowana u niego od dobrych paru lat. Ceny przystępne no i udziela gwarancję.
-
To w Łabędach?
Dobrze wiedzieć na przyszłość. Na razie muszę gwarancyjne robić, czy też tam robią?Odnośnie galarety był chyba już taki temat - gość w końcu doszedł, że wina jest uszczelki pod korkiem, dostaje się wilgoć stąd powstaje taki osad z tego co pamiętam, jak pogrzebisz trochę na forum to znajdziesz cały temata, ale sedno było takie jw.
-
[quote="pietrass"]To w Łabędach?
Dobrze wiedzieć na przyszłość. Na razie muszę gwarancyjne robić, czy też tam robią?[/quote]
Gliwice, jeszcze nie Łabędy, na przeciwko Tesco, przy przystanku (zielony budynek)
Czy gwarancyjne, to nie wiem. Wbija normalnie do książki serwisowej.
-
Szukam kogos z woj slaskiego co zajmuje sie mechanika chalpniczo.Mam dosc okradania przez mechanikow potrzebuje wyczyscic egr,nie znam sie na tym,zaplace nie ma problemu-prosze o pomoc-dziekuje
-
To polecam Ci właśnie gościa z Gliwic, ul. Łabędzka. Nie okradnie Cie, zapłacisz za dobrą robotę. Ma dużo klientów i moje uznanie <!-- s:D -->
-
jak chcesz kogoś z Zabrza śmiało mogę Ci polecić mojego znajomego,robił mi już sprzęgło , całą wiązkę elektryczną , i inne pierdoły i zapłaciłem u niego mniej jak po innych serwisach, powołasz się na mnie a zrobi za dobrą kasę i solidnie ja nie mam na co narzekać bo robi na tip top i wo właśnie w swoim garażu <!-- s;) --> a części załatwia po rabacie tak więc już na tym jest taniej
-
[b]mari0[/b], a gdzie na Łabędzkiej ten magik?
-
Dzieki za pomoc i przeniesienie tematu,jestem swiezak wiec nie wiedzialem gdzie to napisac.
-
[quote="Voytaz"][b]mari0[/b], a gdzie na Łabędzkiej ten magik?[/quote]
http://www.skoda-serwis.eu/<!-- m -->
Jedziesz Łabędzka w strone Łabęd, po prawej jest Tesco i przystanek, a po lewej duży budynek zielony z zieloną bramą i logo Skoda.
Zaraz przy ulicy, ciąg domków mieszkalnych.
-
Robiłem tam kiedyś klimę, ale uznałem, że to raczej drogi serwis, ale dobrze wiedzieć, że mają dobrą opinię <!-- s:) -->
-
To zależy, długo tam mam serwisowane auto, to i zniżki są.
Dla przykładu, rozrząd kosztował mnie 340 zł z oryginalnymi częściami.
-
ktoś może polecić coś w rudzie śląskiej ?
-
Warsztat u Wojtka w Halembie: 6O9 536 O76 - posiada seriws klimy, komp warsztatowy i jest dobry :cwaniak: <!-- s:cwaniak: -->
-
a jakis konkretny adres ? dzięki kapi na twoja odpowiedz liczyłem <!-- s:) -->
-
[quote="fester"]a jakis konkretny adres ?[/quote]
zadzwoń i on ci powie. ja wiem jak dojechać ale adresu nie znam <!-- s:P -->[url=http://g.co/maps/rrvds]>klik<[/url]