Archiwum
-
No to teraz kwestia ceny, bo wzystko zależy od niej czy będę reflektował, szczerze mówiąc nie spodziewam się tutaj zbyt dużo chetnych na zakup.
-
wiem że spokojnym można być dopiero po roku może nie przyjdzie <!-- s:) --> dzieki
-
mysle ze cena bedzie wachac sie 110-118zł
zobaczymy jaki kurs ojro bedzie w momencie mojej wycieczki po towar;)
dlatego wolalem napisac temat ilu chetnych zeby udalo sie wytargowac najnizsza cene ewentualnie gratisy.
co do odbiorow to osobiste lub wysylka najchetniej wysylalbym do jednej osoby a ona na jakims spocie rozdala reszcie;) obnizenie kosztow ale to jak kto woli juz :mad: <!-- s:mad: --> -
droga krajowa nr 1 miejscowosc łęczyca zawsze jak lece tam to myje autko przy trasie samoobslugowa na monety cisnienie ok wlasciciela znam i wiem ze nie wali na ilosc tylko jakosc i przyciagniecie klienta;) za 5-6zł obskakuje na spokojnie astre w kombi:)
-
http://poboczem.pl/news/mlody-to-nie-zawsze-zabojca,1362111<!-- m -->
Co sądzicie na ten temat :?: Chyba napisany przez osobę z forum -
[b]Kornat[/b] jeżeli ktoś ma rozum to nie pije piwa czy inny trunków lub nie ćpa (bo to jest równoznaczne). A jeżeli ktoś niema rozumu = głupi (mówiąc delikatnie) to mamy jak mamy . Ja jak na razie jeżdżę tylko na [b]trzeźwo[/b] . Życzę każdemu żeby jeździł na trzeźwo a nie po "piweczkach" . Trzeźwy świat jest lepszy od tego pijanego. <!-- s:) -->
-
Ok. No to poczekajmy na ewentualny odzew innych.
-
Pytanie takie raczej retoryczne, ale zapytam jaki samochód lepiej kupić mniejsza pojemność więcej koni czy więcej koni mniejsza pojemność. Przykładowo 1.2/75 kM czy 1.4/60kM. Jak to się ma co lepiej wybrać pod względem ekonomicznym i pod względem zwinności na drodze?
-
ja bym sie pisał na jeden komplecik, pozdr
-
to robmy taka liste niech kazdy sie dopisuje i kopiuje cala liste a siebie na koncu:
- Pueblo 1komplet
<!-- s:) -->
-
[quote="Latro"]Montaż tak jak oryginalne, czy wymaga dodatkowych śrub?[/quote]
montaz nakladka bez srub i itp jest ori i nie zsuwa sie i itp
-
ta zolta tak jak kolega enemik mowi byla walona;)
-
Jeśli mowa o 1,2 R3 to zapomnij o ekonomii... Mniejszy...ale kreci się wyżej i trudniej. R4 to silnik o zwiększonym momencie z racji iz pracuje o jeden cylinder więcej. Nie mniej jednak warto się rozejrzeć może za starszym rocznikowo ale 1,4 16V lub SDI - to silniki godniejsze uwagi pod względem ekonomii i kultury pracy (elastyczność i dynamika)
-
moim zdaniem z malymi silnikami mozna zapomniec o ekonomii
-
[b]Mulczas[/b], Jak chcesz F1 to tylko 2.0 8V, super elastycznosc a ekonomia jak na osiagi OK, wg. spritmonitor 7,6 L na 100km. Pozniej 1,4 16V ale zarowno w wersji 75KM jak i 100KM, spalanie wg. sprit monitor oscyluje 6,9-6,95 L/100km. Podobnie jest dla wersji 68 KM, ale tej nie polecam. Róznica 0,6 L prawie żadna, a osiagi i elastycznosc roznica kolosalna. Tylko 130KM diesel bije Fabie 2.0.
Wg. moich testów i porownan to sprot monitor jest wiarygodny. Ja mialem Octavie z tym silnikiem i spalal mi srednio +/- 8 litrow, a spritmonitor pokazuje 8,19 L/100km.Ogolnie zasada, ze im wiekszy silnik pojemnosciowo, tym wiekszy moment przy nizszych obrotach (moc to roznie), a wiec wieksza elastycznosc. <!-- s:) -->
-
jak chce ekonomie zapomnij o maly silniku i jeszcze benzyna
kup sobie 1.9 TDI najlepiej rs 130KM a jak nie masz na rs to zwykłą 101KM + chip 130KM i sie cieszysz z dynamicznej jazdy a i pali mało
moja ibiza sport fr 130KM paliła na 6 biegu prędkość 120-130 3,8 litra na sto
-
1.9 SDI - do ekonomicznej jazdy i tani w utrzymaniu
1.9 TDI - frajda z jazdy i ekonomia pod kontrolą.
1.9 TDI+ - totalna frajda z jazdy i brak ekonomii <!-- s:D --> -
w każdym razie broń Boże silnik benzynowy <!-- s:P -->
-
Klekociarze się znaleźli.... :zdegustowany: <!-- s:zdegustowany: -->
TDI jest dobre dla emerytów...DIESEL POWER (muszę was troche powkurzć )
-
[quote="bloku"]TDI jest dobre dla emerytów[/quote]
emerytów?
szczegolnie 130KM i 310Nm to napewno dla emeryta auto <!-- s:D -->