Archiwum
-
Zgadzam z przedmowcami.
Przeglady w ASO (stempel moze ci sie kiedys przydac jak bedziesz mial powazniejsza awarie - juz nie raz wtedy serwis lub sam importer/przedstawiciel Skody bierze czesc kwoty za naprawe na siebie).Naprawy u zaufanych, polecanych mechanikow. Oczywiscie jesli takowych gdzies w okolicy masz. Ja probowalem takich miec i niestety szybkim "krokiem" wracalem do ASO (niestety!)
A dodam ze kupujac samochod liczylem sie z tym ze bede nim jezdzil dlugo min. 7-8 lat wiec staram sie dbac o niego jak tylko moge.
-
Zastanawiam się jaki prezent kupić mojej ukochanej na Walentynki. Jestem z nią ponad 3 miesiące i będą to nasze pierwsze wspólne Walentynki. Nie dawno kupiłem jej biżuterię (komplecik (łańcuszek, bransoletkę i kolczyki) na urodziny które miała w dwa tygodnie temu. Na Mikołaja dostała ode mnie perfumy. Misie nie wchodzą w grę gdyż ma już ich dość
-
zależy ile chcesz na to przeznaczyc
ja mam problem z glowy w te walentynki, skonczylem zwiazek 3,5 roczny i spokoj z prezentami
-
Max. 100zł. Nie mam zamiaru pieniędzmi kupować jej uczuć... Nie w tym rzecz.
-
aaa nie myslales o jakims wypadzie gdzies na wycieczke?
-
DOBRY sex i po sprawie hehehb
-
ja mam najgorzej bo żonka w walentynki ma urodziny więc 2 w jednym <!-- s:D -->
-
[quote="Ciacho"]ja mam najgorzej bo żonka w walentynki ma urodziny więc 2 w jednym <!-- s:D -->[/quote]
to chyba dobrze nie ?? za jednym razem i problem z głowy
-
w zwiazkuz tym że niemam dostepu do działu klubowego FCP temat pisze tu
obecnie trwa konkurs o tytuł najlepszego Fanklubu motoryzacyjnego
znalażłem tam wzmianke o FCP ale tu nie widze żadnej agitacji do klikania
wiec proponuje byście sie koleżanki i koledzy obudzili i wzieli sie do roboty
http://fanklubmoto2010.auto-swiat.pl/kategoria/skoda/<!-- m -->
OCP ma już prawie 1000kliknieć , pozostyałe kluby skody dużo mniej -
Mój glos oddany
-
[quote="FIGO-23"]to chyba dobrze nie ?? za jednym razem i problem z głowy[/quote]
no tak rozumując to dobrze, ale z drugiej strony trzeba sie podwójnie postarać <!-- s:P --> -
Poszlo
-
Chcialem sie Was zapytac o sytuacje jak sie zgubi kluczyki.
Żona zgubila kluczyki, oczywiscie zorientowala sie rano jak chciala otworzyc auto ze ich nie ma. No i faktycznie po przeszukaniu i wywroceniu mieszkania do gory nogami kluczykow niet!
Oczywiscie szukanie na dworze przy tym sniegu to jak szukanie igly w stogu siana.
Czy ktos z Was byl juz w podobnej sytuacji?
Jesli dobrze sie orientuje w takiej sytuacji najlepiej wymienic zamki oraz autoalarm. Dobrze kombinuje?
Ile moze kosztowac taka operacja? Nie wazne czy w ASO czy w "warsztacie".Na koniec dodam ze majac juz w glowie przeparkowanie auta w inne miejsce (do garazu rodziny na innym osiedlu) odsniezylem auto i... znalazlem kluczyki wsuniete pod maske ponizej wycieraczek. Pewnie obok auta musialy zonie wypasc i ktos uczciwy tam wlozyl zeby nie na widoku lezaly, a snieg przykryl. I tak nie rzucajac sie w oczy "potencjalnych amatorow" doczekaly az do rana.
Jesli akurat ktos kto to uczynil czyta ten post to bardzo mu dziekuje.
Ale wlosow i tak mi z nerwow ubylo i wiele posiwialo.
-
Oczywiście zagłosowałem, ale słabiutko tylko 152 głosy :zly: <!-- s:zly: -->
-
ja bym radził założyć jakąś dodatkową blokadę
odcięcie zapłonu (koszt nieduży);
blokada skrzyni biegów;
nigdy nie wiadomo w czyich rękach te kluczyki były -
tez bym założył jakieś zabezpieczenie a żonie kolego kup to http://allegro.pl/item897222232_juz_nigdy_nie_zgubisz_kluczy_brelok_na_dzwiek.html pozdrawiam <!-- s;) -->
-
oddałem swój głos <!-- s:) --> . Było tam 190
-
Ostatnio byłem na myjce automatycznej na shellu. Pojazd ładnie umyty i pachnący . Pachniało mi przez kilka kilosów tym środkiem myjącym. Na karoserii żadnego brudu i było widać każdą rysę (większą lub mniejszą) . koszt myjki nie taki tani <!-- s:/ --> bo 25 zł.
Minusem tej myjki jest to że progi z góry musiałem wytrzeć samemu , bo zewnątrz były umyte.
Po wyjechaniu z tej myjki radzę zabezpieczyć środkami chemicznymi uszczelki drzwi i zamki, bo można nie wejść rano do środka - zamarzają jeśli temperatura jest poniżej zera
Ogólnie polecam tą myjkę -
[quote="vanhouse"]ja mam problem z glowy w te walentynki, skonczylem zwiazek 3,5 roczny i spokoj z prezentami[/quote]
Po takim związku dla zapomnienia zapewne myślałbym o zmianie mojej Fabii SDI na RS Pozwoliłoby mi to zapomnieć o Niej, a zarazem znaleźć w czymś pocieszenie <!-- s;) --> Takim małym szczęsciem byłby właśnie 130 konny silnik z 6 biegową skrzynią w Fabii W grę wchodziłby jeszcze ewentualnie Leon
Zastanawiałem się nad drewnianym kuferkiem na biżuterię ;] Przydałby się jej taki ciemny pod kolor ciemnych mebli ponieważ ma teraz taki z materiału Zostawię sobie jednak ten pomysł na następne urodziny gdyż jakoś mało on nawiązuje do walentynek ;]
-
Mój głos oddany! ;] Można głosować na kilka klubów ;]