Archiwum
-
Mi za zamontowanie radia i podciagniecie kabli do tylnich glosnikow wzieli 40 zeta...
-
Wmojej nie zamontowali tempomatu ale wiadomo Polski rynek jest gorszy :evil: :evil: <!-- s:evil: -->
-
<!-- s:P -->
-
spoko jest ok.
-
Piszcie gdzie chcecie nakleic logo. Ja proponuje tylnia szybe pod 3 swiatlem STOP ...
-
Sadze, ze prawy dolny rog tylnej szyby bedzie dobry tylko zeby zmiescilo sie przed wycieraczka.
-
Tak to sprawć co się stało z naklejk± PL umnie na szybie ,
Od wycieraczki -
Piotr po co ci naklejak pl na blachach masz PL <!-- s:P -->
Moze ustalimy ze tylna szyba i kazdy umiesci wg wlasnego uznania?
-
ha ha dobre dobre <!-- s:P -->
-
DOBRZE GADA :diabel: :diabel:
ALE wła¶ciwie to jak tam prace nad naklejk± ??????????????????????????? -
Czy posiada ktos albo wie gdzie znalesc skory do winampa czy GG ze Skoda Fabia?? I wogole jakies inne fajne dodatki do gier czy cos w tym stylu??
-
Wewnetrzna bylaby spoko tylko co jak ktos ma przyciemnione szyby?? Czy bedzie ja wtedy widac??
-
Ok zrobimy cos w tej sprawie...macie racje...Mazi tylko musi sie spytac w tym zakladzie...pozdra
-
Co do naklejek zew to niestety sa tylko zewnetrzne...napisy sa biale w czarnej obramowce takze jak cos to mozn aewentulanie nakleic na samochod..ale to juz kazdy zrobi jak chce. A co do tych naklejek to sa dobrej jakosci i wycieraczka nic im nie powinna zrobic. POzdra
-
Dzięki Mazi
-
ja sie jeszcze niespotkalem z takimi skinami ale jak bedziesz cos wiedzial to wal smialo ;]
-
ja też chetny jestem :!: <!-- s:!: -->
-
poprosze o brawa ;] skin do gg mojego autorstwa !!! link :
http://www.skoda.chost.pl/fcp/gg.rar<!-- m -->
PS. moze miec jakies bledy ale jest to moja pierwsza produkcja ;]
-
niestety link nie działa
-
zobacz teraz bo najpierw napisalem posta a potem wrzucilem plik na serwa