[F1] Sportowe zawieszenie, co wybrać?
-
Chcialbym zorientowac sie jakie sa dostepne firmy i mozliwosci zawieszek obnizajacych/sportowych... Prosze wpisujcie w jakich zestawach smigacie i jak to sie sprawuje oraz miejsce zakupu. Szczegolnie interesuje mnie wersja Combi ale kazda opinia i wypowiedz mile widziana... Pozdrawiam i z gory dzieki
-
z tego co widze to najlepsze sa KONI ale nie wiem jak do combi trzeb by było podzwonić
do lepszych firm tuningowych i popytac -
no jeszcze z takich znanych i uznanych firm to Weitec.
-
springi Eibach'a mam pro kit i amorki KYB dobrze sie jezdzi choc jak dla mnie jest za wysoko , a w sob odbieram gwint wietec'a tylko czy jest sens zakladac przed zima? :super: <!-- s:super: -->
-
no jasne, i tak nie wytrzymasz zimy patrzac na pudelko z zawiasem lezace w domu <!-- s:D -->
-
[quote="Zygus"]no jasne, i tak nie wytrzymasz zimy patrzac na pudelko z zawiasem lezace w domu[/quote]
tylko musze z 15 zimowych na 16 wskooczyc zeby to z sensem ustawic czuje ze bedzie twardo nisko i szeroko :super: <!-- s:super: --> -
ja bym ustawil teraz na setup zimowy wlasnie z zimowkami, a na wiosne zmienil setup na letni <!-- s:D -->
-
[quote="Lesio_Dj"]sprezynki waiteca -30 [/quote]
jak sa do kombi to zakladaj smialo zobaczysz ze nie bedziesz narzekał sam jezdzilem na eibach'ach zestawik pro-kit 3lata i nic sie nie dzialo -
a wlasnie czy same sprezynki eibach'a nie beda mi psuc seryjnych amorkow :?: <!-- s:?: --> i czy sa dobre bo cena jest niska w porownaniu do koni itp.
-
[quote="kornat"]a wlasnie czy same sprezynki eibach'a nie beda mi psuc seryjnych amorkow[/quote]
80tys na nich zrobilem i nic sie nie działo amorki jeszcze trzymaja a niski profil opony 205/45/16 i duze kolka tez robia swoje ale jest oki -
ja bym dal na luz w lecie krece sie na sprezynkach eibach -35mm i 205/45/16 a na zime zmieniam na stlowki 14" <!-- s:) -->
poczekaj Manii do wiosny
-
ja na takim zawiasie zrobilem ok 15 tys km i jak narazie nic sie nie dzieje .. jak siada amorki to wtedy przyjdzie kompletny zawias (sport amorki i sport sprezynki)
-
I jak tam Manii, zalozyles zawias??
-
nie wiem czy nie przeczekam zimy bo u mnie zawsze sa drogi jak na rajdzie szwecji choc z drugiej strony nie wiem czy dotrwam z gwintem w pudelku
-
im dluzej bedziesz czekal tym wiecej sniegu napada <!-- s:D -->
-
[quote="Zygus"]im dluzej bedziesz czekal tym wiecej sniegu napada [/quote]
kusisz :hyhy: co powiesz na dzisiejszy sniezek :?: <!-- s:?: --> -
No dzisiejszy snieg to szok. Wieczorem drogi nei odsniezone, nasypalo tyle ze jak jade to tylko podwoziem rozwalam te bruzdy na srodku pasa <!-- s:D -->
-
cos czuje ze zaloze go po zimie przy takim systemie odsniezenia u nas to bym juz na podjezdzie utknalnarazie tylko taka fotka:
-
no i gleba jest <!-- s -->
-
[b]manii[/b], fotki fotki