[F1] Preparat na czarne listwy (czernidło)
-
Ostatnio użyłem jakiegoś czegoś taniego z gąbką na listwy boczne, szkoda kasy... Co możecie polecić do regeneracji, odnowienia tych plastikowych listew?
-
Ale mnie nie o to chodzi <!-- s:P --> Chcę preparat głównie regenerujący i nadający koloru, bo plastików nie mam w złym stanie, nie są szare.
-
A możesz podać jaki dokładnie?
-
W sumie też przychylam się do powyższej prośby.
Co prawda w Skodziance mam całkiem dobre plastiki, ale w rodzinie mają czarne zderzaki, które... kiedyś były czarne. <!-- s;) --> -
Polecam bo używam, Autoglym Bumper care. Trzyma się długo, nie ma zacieków po myciu czy deszczu.
-
Kupiłem to cudo od Autoland http://www.autoland.pl/img/produkty/do-listw.jpg i się sprawdza <!-- s:) --> Padało już dwa razy, raz myłem auto i nadal gumy i listwy wyglądają ładnie.
-
rowniez polecam produkty firmy autoland, daja rade i sa nie za drogie.
-
Orientuje sie ktorys z kolegow gdzie moge ten preparat Autolanda kupic w Szczecinie?
Jest on ogolno dostepny gdzies w molochach typu real czy tylko i wylacznie przez internet?
-
Najlepszy preparat na plastiki to... OPALARKA. Odnawia wszystkie elementy wykonane z tego surowca.
-
Bywa ten preparat w realu. tesco, norauto, feu vert, carrefour. Jeżeli się nie myle to go się da przez internet kupić <!-- s:) -->
-
[quote="Super8"]Najlepszy preparat na plastiki to... OPALARKA. Odnawia wszystkie elementy wykonane z tego surowca.[/quote]
A powiedz mi kolego drogi, na jaki okres czasu wystarczy takie opalenie listew? I co otem? Znow opalac? Az wkoncu sie calkowicie stopia? <!-- s:) -->
-
[quote="rafalkrol"][quote="Super8"]Najlepszy preparat na plastiki to... OPALARKA. Odnawia wszystkie elementy wykonane z tego surowca.[/quote]
A powiedz mi kolego drogi, na jaki okres czasu wystarczy takie opalenie listew? I co otem? Znow opalac? Az wkoncu sie calkowicie stopia? <!-- s:) -->[/quote]
Wszystkie plastiki po opalarce wyglądają jak nowe. Poszukaj sobie na YouTube - jest wiele filmików. Stosowałem to to w swoich poprzednich autach. Ich nowi właściciele pytali się, co to za środek stosowałem do plastików. Kiedy odpowiedziałem, że ogień, mocno zrzedła im mina.
-
[quote="MarkPol"]Polecam bo używam, Autoglym Bumper care. Trzyma się długo, nie ma zacieków po myciu czy deszczu.[/quote]
Ze swojej strony też jak najbardziej polecam ten produkt. Sam go używam od 3 lat, "zdradziłem" go tylko raz na butelkę Dionysusa od Valet Pro, ale póki co dla mnie nr 1 to właśnie produkt Autoglyma. Co do Autolandu to marketowe środki mnie nie przekonują <!-- s:P -->
-
Proponuje zagladnac na to forum <!-- s;) --> [b][color=#FF0000][url]http://www.kosmetykaaut.pl[/url][/color][/b]