Witam Wszystkich!
-
Witam Wszystkich Forumowiczów. Nazywam się Łukasz, rocznik 1984, mieszkam na podlasiu, a dokładniej w miejscowości Wizna. Co prawda Fabią nie jeżdżę, ale nie ukrywam, że jestem zainteresowany kupnem - rozglądam się co nie co na przyszły rok. Obecnie pomykam Suzuki Swiftem Sport. Dziękuję za uwagę <!-- s:) -->
-
Heyka!
Rozumiem, że będziesz celował w RSke? <!-- s:P -->
-
Witaj na FCP <!-- s -->
-
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s -->
-
[b]K0_VOITH[/b], raczej nie Będę uderzał w 1.4 tdi. Rocznie kręcę +/- 30000km, także będzie zdecydowanie oszczędniej. Chociaż jak się ma 125km w ważącym 1000kg pudełku, to się na spalanie nie patrzy Ale cóż - ekonomia, a i wyszlałaem się już chyba <!-- s;) -->
-
[b]lucaswizna[/b], witamy na naszym formu :piwko:.
Ciszymy się że zdecydowałeś się na następny wybór autka z kogucikiem.Teraz czekamy co to będzie <!-- s;) --> -
No tak, przychodzi taki dzień... Ale nie wiem dlaczego ja nie mam przekonania do małych diesli.
-
Witamy Serdecznie .!!
-
witam na[b] FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
PS: RS-ka wcale nie pali więcej niż 1,4 tdi Na trasie spokojnie schodzę do 5 - 5.2 l/100 km. Rekordowo spaliłem 4,2 l/100 km, a jakoś bardzo nie musiałem się starać i wiem, że może spalić jeszcze mniej.
[color=#FF0000][b]Przypomnę tylko, że to POWITALNIA i proszę kontynuować temat w innym dziale.[/b][b][/color][/b]
-
Witaj. Udanych poszukiwań życzę :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
P.S. W dziale sprzedam są aktualnie dwie fabki w tym jedna 1.9TDI.
-
Witamy na [b]FCP[/b] tak jak kolega Mirek pisze, w dziale Giełda są 3 do sprzedania obecnie, może na którąś się skusisz <!-- s:) -->
-
Witam <!-- s:D -->
-
Witaj na forum [b]Fabia Club Polska[/b] <!-- s;) -->
Pozdrawiam
sid