Spot Katowice / Kraków i okolice
-
20,21,22 czerwca planuje odwiedzic Wasze Miasto. Moze jakis maly spocik z okazji odwiedzin kolegi z 3miasta? <!-- s:) -->
-
Niestety <!-- s:( --> nie dotarłem, a wycofałem się prawie spod drzwi - sprawy rodzinne.
-
[b]KrzysiekGdynia[/b], bedziesz w krk już to kto wie, może się zmobilizujemy <!-- s:) -->
Ja z koleji na początku sierpnia będę we Władysławowie. -
bylismy....... i pomimo tego ze na hali nic ciekawego nie bylo to na pasie na czyzynach duzooo sie dzialo...
fotki w galeriii do nastepnego.... <!-- s:D -->
-
Moze 2 sieprnia zrobimy jakis maly spot w Katowicach lub w Krakowie (to juz jak sie dogadmy w dalszych postach), my (ja i Loni) bedziemy wtedy w Polsce to mozemy sie spotkac. Miejsce obojotne (Katowice lub Krakow) <!-- s:P --> mozemy np pojechac na kregle (ciezko wtrafic u nas w pogode) ?
-
pożyjemy zobaczymy, do sierpnia jeszcze daleko <!-- s:) -->
ale my z basią chętnie was zobaczymy -
fajnie bedzie zobaczyc polskich angoli <!-- s:P -->
-
Młody z nas tacy angole jak z Ciebie chinczyk <!-- s:P -->
-
Ehhh jak ja się za Wami stęskniłam :rozpacz: nawet czasu nie mam żeby do Was na forum zaglądać może uda się Nam spotkać :] ps.[b] Miruś[/b] pamiętam o podłokietniku dla Ciebie <!-- s:D -->
-
Cześć.
Ja jak najbardziej postaram się pojawić, długooo się nie widzieliśmy, a [b]Was[/b] w polsce tak mało.
[b]Loneczko[/b] spoko nie spieszy się <!-- s;) --> . -
No jak tam planujemy coś :?: <!-- s:?: -->
-
[url=http://fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?p=95376&sid=11f4ae9e3edc4471b21b5064c52a28cb#95376]Szczegóły - Spotkanie pod GO Sport na 3-ech Stawach Katowice[/url] - 20.09.2009 ( niedziela)
-
oczywiście wrzesień -> 20.09.2009 :rotfl: :padam: <!-- s:padam: -->
-
na poczatku witam po dlugim czasie Wrocilismy z wygnania jak bedziecie cos organizowac to podjedziemy moze byc jakas partyjka kregli jak zwykle to bywalo <!-- s:D -->
-
Witajcie w domu . Jak najbardziej pasopwało by jaieś spotkanie, klubowicze z małopolski - ktoś chętny :?: <!-- s:?: -->
-
my sie piszemy manii&dotii
dam znac pinkowi i marceli moze tez sie wybiora...
-
a nie klubowicze?? :oczami: <!-- s:oczami: -->
-
[quote="maniek75"]a nie klubowicze?? :oczami: <!-- s:oczami: -->[/quote]
a nie klubowicze tym bardziej mile widziani, w koncu trza sie poznac moze by sie spotkac jeszcze przed swietami...?
-
Zdecydowanie jestem "ZA" żeby tylko termin się pokrył i będzie <!-- s -->
-
no to pozostaje ustalić miejsce, termin i czekać na potwierdzenia chętnych..
pamiętam jak pierwszy zlocik SAAB-a na którym byłem liczyl 2 szt, :orany: <!-- s:orany: -->
a dziś nie mniej niż 15 ,( nadal jestem klubowiczem Saab Klub Polska ze swoim 9-3)może miejsce łatwo dostępne z odpowiednią ilością miejsca.
np. 3 stawy,