Spot Katowice / Kraków i okolice
-
A kiedy następny spocik w Gliwicach ? data godzina itd.itp.
-
[b]Adaś[/b], Liczy sie kierowca a nie auto Dobry kucharz z byle czego zrobi cos dobrego <!-- s:P -->
-
[b]Adaś[/b], 98 do baku plus dodatki, rowniejszy tor i ladna kobieta na mecie i nie ma pana we wsi <!-- s:P -->
-
[b]Adaś[/b], Hahahahahaha i nie odzowny atrybut - gumiaki z filcem wywinietym na zewnatrz :rotfl: i muzyka Shazzy :rotfl: <!-- s:rotfl: --> Sorry za OT
-
Wlasnie. Ja biore porzadny aparat na zlot zeby porobic zdjecia. Statyw i caly sprzet gotowy do pracy. Pytanie czy mnie sie reka nie bedzie trzesla <!-- s:P -->
-
spoko fotografa nam trzeba orzywi sie forum jak cos wkleimy <!-- s;) -->
-
no wiesz w koncu wykorzytam sprzet
:d -
no ja bez wzgledu na pogode jestem. Blisko mam. W sumie niech ludzie sie zadeklaruja, bo do niedzieli juz bardzo blisko <!-- s:P -->
-
ja będę na chwilę na pewno
-
tez sie wybieramy <!-- s:P -->
czyli widzimy sie na miejscu...? trzymajcie tam miejscówke dla mnie
-
[b]manii[/b], Dla Ciebie zawsze <!-- s:P -->
-
Hejka ja też wpadnę około 15.30 prosto z robótki, co prawda nie na długo bo od godzin nocnych już będę w pracy.
-
fajne sloneczko mamy wiec do zobaczenia na zlocie... <!-- s:P -->
-
[b]manii[/b], a gdzie ty widzisz to sloneczko?? ja mieszkam w centrum i jeszcze nie widzialem <!-- s;) -->
-
widocznie manii przywiezie je ze sobą <!-- s:D -->
ale pogoda nie jest zła -
wiecej tutaj : http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?t=890&postdays=0&postorder=asc&start=945&sid=e16e6fce9b3c41e9636ef223198f3f9d<!-- m -->
no fabiarze ruszcie sie :cisza:
-
hej a w ktorym miejscu lotniska sie umawiamy?? Jakos jeszcze nikt tego nie powiedzial <!-- s:P -->
-
jakoś się znaleźliśmy <!-- s:D -->
ludzi od groma szok, ale spoko było
Dzięki adaś za przejażdżkę, było miło :padam: -
Zlocik, zlocik i po zlociku, spoczko było , szkoda tylko, że ja czekałem z drugiej strony tabunu golfów, ale ich się nazjeżdżało :szok: <!-- s:szok: -->
[b]Adaś[/b] przejażdżka [b]Twą[/b] mocarną fabiula była , dzięki :zdrowko: .
No panowie czekamy na foty.
-
powiem tak ze ludzi i aut bylo sporo dla takich chwil warto zyc pozdrowionka dla calej ekipy <!-- s:P -->