Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

- sid
- Loni + Wojtas
- manii & dotii
- Jarecki87
- MirekS&Donia
- MŁODY

- 

[quote="robalx24"]w parku chorzowskim koło budowanego stadionu śląskiego[/quote] ... dobrze wiedzieć , dzięki  <!-- s <!-- s --> -->
- 

kto jak jedzie :?: Glownie chodzi mi o ekipe z Krk ... W Chrzanowie mala ekipa by sie podpiela  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Ja jestem za tym aby MirekS prowadził jak ostatnio  Mnie to obojętne jak będziemy jechali Mnie to obojętne jak będziemy jechali <!-- s:D --> <!-- s:D -->Pozdrawiam 
 sid
- 

jak bedzie jechac od KRK to za Trzebinia polecalbym wjazd na A4 i wtedy za 3 km zjechac na Jaworzno i tam bysmy sie spotkali ... nie wjezdzajcie do Chrzanowa bo most do Jaworzna nad A4 jest zamkniety. 
- 

to gdzie i o której sie spotykamy ? - konkretnie ..... :zakrecony: <!-- s:zakrecony: --> 
- 

15.30 punkt 44  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[b]Centrum Rozrywki Punkt 44 przy ul. Gliwickiej 44 - Katowice 
 Dane GPS ( 50.262643 , 19.005958 )[/b]Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote="sid"]Ja jestem za tym aby MirekS prowadził jak ostatnio  Mnie to obojętne jak będziemy jechali Mnie to obojętne jak będziemy jechali <!-- s:D -->[/quote] <!-- s:D -->[/quote]Tylko, że ja wyjadę dość późno bo o 14 dopiero kończę pracę. Zanim objadę po Donię i wyjadę to będzie 15. 
- 

no i wszystko wskazuje na to, że i nam się uda jak wszystko dobrze pójdzie:) 
 a pozwolicie, że będziemy nie Fabką, bo ta jeszcze się remontuje po crash teście <!-- s;) --> <!-- s;) --> 
- 

postaram się także pojawić. 
- 

[b]Lestuś [/b]FCP to nie tylko autka ale przede wszystkim ludzie  dawać na spocik nawet tramwajem dawać na spocik nawet tramwajem <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Witam!! To może i ja się podepnę pod spocik,o ile można?. Pojawię się sam lub z moja żonką. Właśnie chcę wstąpić do klubu . Przelew poszedł dzisiaj. Jeśli można to prosiłbym rameczki na spotkaniu ,bo mam jedną uszkodzoną po małym incydencie na parkingu(oczywiście nie z mojej winy) Pozdrawiam.      <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[b]Mlodyelek[/b], kazdy jest mile widziany  Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj Jezeli tylko Twoja malzonka ma ochote to ja zabieraj bedzie kilka Pan to sie dogadaja bedzie kilka Pan to sie dogadaja rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe rameczki beda napewno oraz gadzety klubowe sklepik w moim bagazniku sklepik w moim bagazniku <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Super!!! Postaram się być z żonką,o ile nie pojedzie na imprezkę z koleżankami(bardzo możliwe,że będzie z nami) .Aha kaska już wyszła,tylko dojdzie pewno jutro,bo na PKO poszło z mBanku.Czekam na gadżeciki. 
- 

[quote="sid"][b]Centrum Rozrywki Punkt 44 przy ul. Gliwickiej 44 - Katowice 
 Dane GPS ( 50.262643 , 19.005958 )[/b][/quote]napiszcie łopatologicznie gdzie to jest 
 upijam smutki w butelce vódki 
- 

[quote="MŁODY"][quote="sid"][b]Centrum Rozrywki Punkt 44 przy ul. Gliwickiej 44 - Katowice 
 Dane GPS ( 50.262643 , 19.005958 )[/b][/quote]napiszcie łopatologicznie gdzie to jest [/quote] Nie znam tamtych rejonów, ale jeżeli to pomoże to wejdź na http://maps.google.pl<!-- m --> , w szukajce wpisz współrzędne GPS które podałem wcześniej i wyświetli się odpowiednia mapka... Pozdrawiam 
 sid
- 

kino Cinema City - mam rozumieć który parking :chytry: <!-- s:chytry: --> 
- 

[b]MŁODY[/b], jedziesz średnicówką od Zabrza na Katowice, i za wiaduktem (Chorzów-Katowice) jak są 4 pasy od razu bijesz na prawy i na światłach w prawo ... potem do świateł i widzisz kino IMAX ... i w prawo... potem do kolejnych świateł i w lewo i wjazd na parking. 
 jak wjedziesz w tunel to musisz objechać go spowrotem bo za dużo tłumaczenia... jadąc od Krakowa A4 zjazd na AWF i lewym pasem ( z tych dwóch co są wydzielone) żeby do centrum nie wjechać, potem na Boheńskiego , następnie na Gliwicką i do świateł i w prawo  <!-- s:) -->  to chyba najszybsza droga ... <!-- s:) -->  to chyba najszybsza droga ...
- 

Niestety pojadę jednak sam, w takim razie lekka zmiana planów, na 14.30 byłbym koło leroy kolo pasternika, może tam zrobimy zbiórkę i pojedziemy dalej na zabierzów tak jak ostatnio? Hmm?