Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

no tym razem na spocie frekwencja dopisala  dziekujemy oczywiscie kolegom ze Skodovki i zapraszamy nastpenym razem  :zdrowko:  do zobaczenia dziekujemy oczywiscie kolegom ze Skodovki i zapraszamy nastpenym razem  :zdrowko:  do zobaczenia <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

No było git  Chociaż troszkę skacowany, ale lecę za momencik do garażu zakładać ramki FCB  :rotfl:     Anubis no krótko,ale ważne ,że byłeś powiedz mi ile zapłaciłeś za te Angelki do swojej? Mam nadzieję,że z żonką wszystko oki bo mówiłeś, że się chyba połamała Chociaż troszkę skacowany, ale lecę za momencik do garażu zakładać ramki FCB  :rotfl:     Anubis no krótko,ale ważne ,że byłeś powiedz mi ile zapłaciłeś za te Angelki do swojej? Mam nadzieję,że z żonką wszystko oki bo mówiłeś, że się chyba połamała <!-- s:) -->  Pozdro wszystkim <!-- s:) -->  Pozdro wszystkim
- 

Bardzo dziękujemy za spotkanie  było bardzo miło poznać nowe osoby było bardzo miło poznać nowe osoby Super że tyle autek się zjechało widać Kraków rośnie w siłę  :resorak:   ps. [b]fafikoss[/b], czyżby kacyk jeszcze trzymał skoro chce zakładać ramki [b]FCB[/b] :niewierze: Super że tyle autek się zjechało widać Kraków rośnie w siłę  :resorak:   ps. [b]fafikoss[/b], czyżby kacyk jeszcze trzymał skoro chce zakładać ramki [b]FCB[/b] :niewierze: <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

heh Loni ratuje się jakoś tu przy browarze z kumplem, jednak zrezygnowałem z zakładania ramek bo jeszcze by się coś połamało, a to przecież dla mnie świętość mn :padam:  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Miło Nam było Was poznac, przepraszam za tak krótki pobyt ale mieliśmy ważne spotkanie o 18 i nie mogliśmy z Wami dłużej porozmawiac. Następnym razem postaramy się nadrobic straty. Naklejka przyklejona na klapie więc przestajemy byc bezimiennymi posiadaczami Fabii. Pozdrawiamy wszystkich. 
- 

[b]casec[/b], wazne ze byliscie chociaz na chwile  zapraszamy Was ponownie zapraszamy Was ponownie moze uda sie na dluzej moze uda sie na dluzej <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Ja również dziękuję wszystkim przybyłym, było  jak zawsze jak zawsze <!-- s;) --> . <!-- s;) --> .Pozdrawiam i do następnego razu w katowicach  . .
- 

sorki panowie, ze nie dotarlem, wypadł nam z Bachą wyjazd za Kraków do rodzinki i nie zdazylismy wrocic na czas. pozdro 
- 

dobrze bylo ja to dop tera wrocilem... :hyhy: dziekuje za naklejki jedna na fabke a druga na żonke nakleje nie zgubi mi sie...  <!-- s:P -->  duzo nas bylo i oby forma byla zwyzkowa... pozdr i ntr <!-- s:P -->  duzo nas bylo i oby forma byla zwyzkowa... pozdr i ntr
- 

Chyba muszę zrobić sobie wykaz ze zdjęciami komu machać, komu trąbić  <!-- s:D --> <!-- s:D -->Pozdrawiam 
 sid
- 

[b]Sid[/b] o co chodzi z tym machaniem i trąbieniem, :?: bo siedzę i czytam to ale ni chuchuszka nie mogę zatrybić o co biega :mur: <!-- s:mur: --> 
- 

[quote="Pulstar"][b]Sid[/b] o co chodzi z tym machaniem i trąbieniem, :?: bo siedzę i czytam to ale ni chuchuszka nie mogę zatrybić o co biega :mur: <!-- s:mur: -->[/quote] Tyle nowych twarzy  w sensie że dużo będzie do machania w sensie że dużo będzie do machania Pozdrawiam 
 sid
- 

[quote="sid"]Tyle nowych twarzy  w sensie że dużo będzie do machania w sensie że dużo będzie do machania <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]Przyćmiło mnie coś :spi: że tego nie wymyśliłem :szok: 
- 

Odgrzewamy kotlecika  Tym razem spot w Katowicach. Co kiedy, jak i gdzie  <!-- s:P --> <!-- s:P -->Ktoś wspominał o 26 lutego...a co robicie przykładowo[b] 12 marca[/b] ? Pozdrawiam 
 sid
- 

12 w sobotę miał być  A godzina 8 , 10 , 13,14 ? Pozdrawiam 
 sid
- 

Potwierdzam że narazie jestem do dyspozycji 12 marca o 13:00.... 
- 

Ja 26 lutego napewno odpadam, co do drugiego terminu 12 marca myślę, że jest możliwy choć trzeba się wstrzymać do momentu, aż [b]Lonia[/b] będzie miała gotowe gadżety [b]FCP[/b] by móc je zabrać na zlot. 
- 

Dlatego są to wstępne propozycje  Pozdrawiam 
 sid
- 

Breloczki już mam  smyczki będą pod koniec tygodnia smyczki będą pod koniec tygodnia a z koszulkami myślę że do 12 marca może się uda (wszystko zależy od wpłat czy pójdą szybko i sprawnie) a z koszulkami myślę że do 12 marca może się uda (wszystko zależy od wpłat czy pójdą szybko i sprawnie) <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Odgrzeje temacik  <!-- s:D --> <!-- s:D -->Czyli jak, spot 12 marca 2011 Katowice ? godzina ? 13 ? Pozdrawiam 
 sid